Könnyen lehet, hogy minden eddiginél komolyabb vészhelyzet áll elő az egészségügyben. A szakadék közeli állapotokra lehet következtetni legalábbis a szakmai szervezetek egybehangzó segélykiáltásaiból. Bár Varga Mihály pénzügyminiszter május közepén még azt mondta, most van tere az egészségügyi, oktatási és családvédelmi intézkedéseknek, a nemzetgazdasági miniszter a hónap utolsó napján már azt...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Levendula: Éger pontosan olyan bűnös mint Varga. Csak neki kéne leszürcsöni a szart a húgyról amitől elválik.
Ő tudja miért nem álltak ki a vizitdíj mellett. Csak szólok, ő volt aki "keresztbe tett úton útfélen"2008-ban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@human: Tudod nagy probléma volt hogy egyszerűen féltek. Féltették az állásukat. Én kint voltam, és beszéltem nővérekkel. Kapaszkodj meg, az Onkológiai Intézetből egy nővér elmondta, hogy megtiltották nekik a fekete szalag viselését és azt is hogy részt vegyenek a tüntetéseken. A retkes körmű volt az igazgató.
human
@Dr plágium: OK. Csak tudod ez akkor mindig így is marad, sőt még durvulni fog. Tegyük fel, hogy egy doki elkövet egy bűncselekményt aminek több dolgozó lesz a szemtanúja. Akkor ugyanezt fogják alkalmazni. És egyre több és több ilyen eset lesz, mert azt látják, hogy megtehetni, hogy nincs ellenállás. Akik pedig ma hallgatnak, holnap ők kerülhetnek lapátra és nem lesz kollégájuk aki kiállna mellette, mert ő sem állt ki soha a másik mellett. Ez egy öngerjesztő folyamat mindkét irányba.
human
@human: jav: ... azt látják, hogy megtehetik ...
Dr plágium
@human: Igazad van, de gondolj bele lézer nyíltan elmondta, hogy aki velük van azoknak mindig lesz munkájuk. Sajnos ezt is tapasztaltam. Olyan emberek kaptak általuk munkát(?) akiket mindenhonnan elküldtek mert nem tudnak közösségben dolgozni, vagy baromi lusták...A mostani főnökük nem tehet semmit mert félti az állását.
papa.49
A dilidoki életében talán először mondott igazat, a karcagi segédkönyvelővel kapcsolatban !!!
human
@Dr plágium: Értem a rendszer mechanikáját. Fontos viszont, hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy a hallgatás ezt a rendszert egész biztos fenn fogja tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.