Elég szerencsétlen dolog a múlt heti baleset után.

Dunai hajótöréses buli reklámjával fogadják a Budapesten landolókat
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója osztotta meg Instagramján, hogy a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldalánál dunai hajótörés bulit reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak.

Dunai hajótöréses buli reklámjával fogadják a Budapesten landolókat
Fotó: 444.hu

A "Shipwrecked boat party" ("hajótöréses buli") elnevezésű eseményt  júniusban és júliusban is megtartják, illetve az év végéig még számos időpontban megrendezik. Az esemény kétórás, aki kifizeti a belépőt, korlátlan italfogyasztásban részesül. A vendégeket DJ szórakoztatja, és profi fotósok örökítik meg a pillanatokat. A hajó 22 óra 30 perckor indul, a Margit híd és a Lágymányosi híd között közlekedik, a legtöbb bulizót nyáron vonzza az esemény, akkor van, hogy 400-an váltanak jegyet – foglalta össze a hvg.hu.

A reklám a múlt heti dunai hajóbaleset után sokakban kelthet visszatetszést.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@kereső: Lassan a testtel. Ezt még a katasztrófa előtt hirdették, évente megrendezik.
A hirdetést azonnal levették. A programot meg már a hajótörés után lemondták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Duna fölötti légi parádé is hasonló céllal volt megtartva, de korábban be kellett szüntetni, különben bekövetkezhetett volna ott is valami, például bele száll valaki kétszázzal a Parlamentbe. Micsoda tragédia szentatyám!!!. Már temethetnénk akár a pohost is.
Commenter
@kereső: Shipwrecked, azaz hajótörött. Ennyi igaz. orbán alatt lettünk hajótörött országgá. A reklám csak egy szerencsétlen véletlen, de most nem volt olyan aki nem Kis Hableány tragédiájára gondolt volna.
kereső
@Commenter: mivel nem gyakran fordulok meg Bp.-en, bulizni meg végképp ne, nem ismertem ezt a programot.Ezért joggal gondolhattam,hogy valamelyik "jóérzésű" ráharapott a témára- és katasztrófa bulit rendez.Ezért volt a felháborodásom.A reptéren többször jártam az elmult években, de valahogy nekem nem ütötte meg a szememet a reklám.
advocat
@kereső: A baleset előtt is ment a reklám. Csak a véletlen hozta össze! Mint írta egyik ez ügyben is jártas válaszolónk is. Mert van aki figyel.
kereső
@advocat: már mea culpáztam@görbetükörnek! Tényleg sajnálom, ezután még inkább utána járok a dolgoknak,felületes voltam ,na!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.