Egy súlyos, mielőbbi megoldásra váró probléma a gyermekéhezés Magyarországon. Miközben vannak családok, akik legnagyobb problémája gyermeknapon abban merült ki, hogy a szabadtéri ünnepségen melyik vattacukrot vagy pattogatott kukoricát vegyék meg a kicsiknek, melyik koncerten mulassanak, vagy biztosan kell-e a kamasznak a legújabb okostelefon ajándékba, másoknál sokkal keserűbb szájízzel telt el május utolsó vasárnapja.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A kolostor erkélyéről csak a Duna panorámája látszik. A purdék szép kövérek mint papuska, ezt fotóval is igazolta, a többi nem számít. A nép közé csak 4 évente vegyül el, akkor is kizárólag a saját nyájból válogatott birkái közé, ahol csak azt látja, h az engedélyével ellopott pénz hogyan hasznosul, milyen sikeresen épül fel belőle az általa megálmodott nemzeti keresztény klientúra. Az alamizsnán tengődő éhezőknek elég pár szem krumpli is, h azok boldogan szavazatának rá, cserébe.
tudode
Miért, miért!
.
Azért, mert a NER így működik, ahogy dr. csuti elképzelte anno, amikor még részletkérdésekről is hajlandó volt szakmaiatlanúl ketyegni, elrészegűlve a karaktergyílkolás eredményétől:
.
--- Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatója
.
index.indavideo.hu/video/Orban_Viktor_nemzetkozi_sajtotajekoztatoja_3
Mi következik ez után. 2010. Alkotmányos kereteken belül rend. Közös jó aztán nem jött össze!
A magyarok úgy döntöttek, hogy véget vetnek az oligarhák rendszerének! helyette NER, magánérdekekről nem szólhat, a közjóról szól. Például korrupció többek között!
Sorrend. Gazdaság, és közbiztonságra. Alkotmányozásra nem kell számítani???
.
Kilenc év múlva BELEGEBEDT oly annyira, mintha saját öregfaterja lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.