Végső elkeseredésében A. úgy döntött, hogy a telefonjával titokban rögzíti, ahogy számon kéri a papot, aki szinte pótapja volt. Ebben a hosszú cikkben mondjuk el A. történetét, de annak egyik állomását, a lenti hangfelvételt külön is érdemes meghallgatni, hiszen Magyarországon eddig nem volt példa hasonlóra. Szemben például Lengyelországgal, ahol egy rejtett kamerás felvételeket közlő dokumentumfilm forgatta fel az egyházat és az országot. A. bevallottan innen merítette az ötletet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hazánkban nem csak a klíma, de a pedofília sem gond

Míg a legfrissebb hírek után a francia és lengyel katolikusok vizsgálatra kényszerültek, a hazai egyház bástyaként kiáll a pedofil bűnözői mellett

Ha viccelni lenne kedvem arról értekeznék, hogy Polt a hazai klérus kedvenc embere, vagy arról, hogy ki kinek szolgál példaként. Nehéz eldönteni, hogy ki a profibb a szennyes ügyek elmismásolásában. S az is közös, hogy mindezt büszkén, már-már üdvözült vigyorral a képükön teszik.
1magyar
Na az a szülő is rohadjon meg aki kényszeríti a gyerekét a templomba meg egyéb papi előadásokra járni ahol lehetősége van a pedofil dögöknek őket bántani!
nezelodo
Nem kell csodálkozni, ahol ilyen következmény nélkül megtörténhet, ne háborogjon senki, hogy pl. a mini. elnök nem foglalkozik "nőügyekkel", meg "gazdasági ügyekkel", vagy a bírósági szembesítéskor elfogadják a nagy embertől, hogy "Én nem ismerem magát, maga sem ismerhet engem".
Nálunk igaz a régi mondás most is, "Szarnak, bajnak nincs gazdája!"
namihami
Ezek csak magukévá teszik Úr -szavait:: ""Engedjétek hozzám a kisdedeket!""
Ezek a gyerekek nemcsak közel, de .legközelebb kerültek az Isten földi helytartóihoz. Vajon a szülők, ha egyáltalán tudomásukra jutott, mit tettek?
Ha ezt az én gyerekemmel tette volna, akkor böllér biztos nem kell, hogy a parókiának akár a közelébe jöjjön. De a bűnismétlés vétkébe se esett volna, soha többé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.