Korábban arról szóltak a hírek, hiába a felfüggesztés, a Fidesz EP-képviselőit nem bünteti a Néppárt. Kiderült, a magyar kormánypárt EP-képviselői nem tölthetnek be vezető pozíciót az Európai Néppárt frakciójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Még meg sem alakult az új! néppárti frakció. Akkor? Majd holnapután gyerekek- a tények ismeretében lesztek szivesek hireket közölni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Na végre! Már majdnem kezdtem kételkedni bennük!
Rockxy
valamit ki kell találni, ha kárörvendeztetni akarják a lakósságot.
kereső
Még meg sem alakult az új! néppárti frakció. Akkor? Majd holnapután gyerekek- a tények ismeretében lesztek szivesek hireket közölni.
Eladott Ország
Egyetlen esélye van a Néppártnak ahhoz, hogy továbbra is megmaradjon, ha kidobja Orbánt, mint a szaros macskát. Akkor továbbra is az EP legnagyobb pártcsaládja, amely mellett koalíciós partnerként ott lehet az S&P és az ALDE. Ha nem vállalja be ezt az EPP, akkor csak az a kérdés, hogy "mikor"? Mármint mikor jutnak az MSZP szintjére? Csak az Orbán fanatikusok fantáziavilága emelkedik állandóan a realitások fölé. … G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke arról beszélt, hogy nem könnyű elbírni a győzelmet, főleg akkor, “ha folyton nyer az ember, márpedig a Fidesszel mintha mindig ez történne”. Egy olyan világban győz mindig a fidesz, amely folytonos mozgásban van, változnak a pártok, az erőviszonyok, a témák – vélekedett. Hozzátette: “el kell bírni a győzelmet”, ami azt jelenti, hogy ha valaki folyamatosan győz, a léc mindig magasan van." a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.cdn.blog.hu%2Fva%2Fvaranus%2Fimage%2FFabius%2Fk%25C3%25A9p%2Fg.fodor-g%25C3%25A1bor.gif&key=J1cE43AY-Cj6azz-9L8jXQ&w=600&h=344
Sziszifusz
@Shikari: 12:43
Amíg megteheted, légy boldog és örülj, a Fidesz Néppárti tagságának "önkéntes" felfüggesztésével megkapott, státusnélküliségi állapotnak.
Gondolj arra, hogy hasonló örömben lehet részed, amikor Orbán V. kíméletes lehetőségként, megkapja a választás jogát, vagy felmond, vagy pedig kidobják a Néppártból, úgy mint egy szaros pelenkát az út szélén.
Nessy
@Eladott Ország: Egy dolog viszont stabil a fidesznél. Milliárdokért, közpénzből vásárolt voksok, és a gyűlölet kampány!Azért legyünk már egy hangyafülnyit reálisak! A 49% ill. 52% nem igazán tartozik abba a kategóriába, amit nehéz "elbírni"!
Sziszifusz
@Shikari: 13:55
Ha te nem látod ami ebben az országban történik, akkor nyugodtan bízzál csak Orbánban.
" Boldogok a lelki szegények, övéké a mennyeknek országa."
Macskaszem
24.hu/kulfold/2019/06/04/a-fidesz-megszavazza-manfred-webert/

Gulyás bejelentette: a Fidesz mégiscsak maradna a Néppártban
Sorosistának és bevándorláspártinak bélyegzett pártokkal kooperálna a Fidesz.

Nap mint nap segget csinálnak a szájukból. A Néppárt viszont egy megalkuvó sunyi gyülekezet.
Sziszifusz
@Shikari: 14:08
Mesélj nekem arról, mi az oka annak, hogy a Fidesz hajlandó együttműködni az eddig ellenségnek beállított migráns simogató pártokkal, és hogy hajlandó megszavazni Weber néppárti elnökségét.
Jaaaa... mert félnek a kidobástól.
papa.49
Ha valakit felfüggesztenek, akkor annak KUSS van nincs semmi örüljön, hogy levegőt vehet bent a teremben !!!
Eladott Ország
@Nessy: ma, 13:53; Mai napi nem jöttem rá, hogy 21 fő EP képviselőhely 52 %-a, hogy jön ki 13 főre?!
csipetke
Ez várható volt,a fidesz orbánnal az élen annyi genyó dolgot elkövetett,hogy én nemhogy vezető pozíciót nem adnék nekik,hanem vágtam volna ki őket a néppártból,mint macskát [email protected] fontos,hogy orbán bent maradjon,ezért utasította a pincsijét,hogy nyaljon mindenfelé...
volvós
@Shikari: Anyád számlájára, te retek !!!
Eriksson
Én ezt olvastam a cikkben:
" a Fidesz nem tölthet be semmilyen tisztséget a néppárti parlamenti csoportban addig, amíg a tagsága fel van függesztve."
Tehát amíg a
- tagsága fel van függesztve -
Fölösleges örömködni fölöslegesen.
volvós
@Shikari: [email protected]ó ENTERO infarktust ne kapjál, fáj az igazság ott Orosházán a beteg gyereked ágyánál?? Inkább az orvosokra költsd az összelopott kis " vagyonodat ", mit itt össze-vissza ugass...Igaz, a pedagógus nejed eltart, mert az agyagmühelyed nem hoz a konyhára semmit, a méhszaros lölő bácsi téged is bekebelezett...:-))))))))
simmering73
"Orbán szemrebbenés nékkül köpi szembe saját magát, saját szavait, eddigi propagandáját, és saját szavazóit is, akiket elhitetett, becsapott, és akik arra adták a szavazatukat, hogy Orbán jól elbánjon ezekkel a Soros irányítása alá került néppártiakkal, és minden jogállamot tisztelő demokratával. Miután nem tudta őket legyőzni, próbál visszasompolyogni közéjük. Jellemtelenebb, kétszínűbb, gerinctelenebb vezetője még nem volt Magyarországnak, de ezen nem kell csodálkozni: jellem, gerinc és egyenesség csak jogállamiságot, emberi jogot tisztelő demokratáktól várható, egy köztörvényes bűnöző, maffiózó, és illiberális fasiszta erre képtelen, tőle ilyen emberi értékeket elvárni nem lehet."
nepszava.us/orban-totalisan-meghunyaszkodik-megszavazza-webert-is/
Lepényleső
Ilyen büntetésre vágyik minden ember,fizetnek mint a köles,de érte dolgozni nem kell?
volvós
@Shikari: 20:42...Minden " jelződ " illik a beteg ivadékodra + a családodra, kócsag agyaggyáros, fazekas
papa.49
Másut olvastam, hogy mégis jó jelölt a fütyisznek a Weber, pár napja még ,,véres rongy,, volt szemükbe!!!
Na persze mert az olasz faszi alatt is imbolyog a pódium, és annyira a nácibarbi se lelkesedik a csutitetűért már mint 2 hónapja, magyarul úgy fest a dolog, hogy csupán ,,függetlenek,, lehetnek !!!
Kookas
@papa.49: a függő nekem jobban bejön.
RonaGyuri
Ez a borjú nem csak az új-kaput bámulja bambán

Mi volt ezen nem egyértelmű?

Mottó:
pedig milyen tüchtig kis vitát is folytathatnának
arról, hogy a frakciónak van pártcsaládja,
vagy a pártcsaládnak frakciója =))

A derék matyar média megint jól leszerepelt az elemi logikából. Nekem már akkor gyanús volt a dolog, mikor a nagyeszű Szájer Jocó EPP alelnöki ambicióiról hablatyoltak.
Az EPP döntés meglehetősen egyértelmű volt – még akkor is, ha ezt „majdnem kirugást” a fityesz-majmok önkéntességnek állították be – a Fidesz nem vehet részt a pártcsalád munkájában. Halkan jegyzem meg nekem nagyon úgy tűnt, hogy Orbánéknak nem olyan sürgős a helyzet tisztázása, legalább is nem nagyon várta/várja tért karokkal a vizsgálóbizottságot!!! =))
Pedro López de Pablo az EPP frakció szóvivő kénytelen volt cáfolni, hogy ők is az ismert onortodox matyaros logika mentén különválasztanák a pártcsaládot és a frakciót: Náluk „a frakció ugyanazokat a szabályokat alkalmazza, mint a pártcsalád,”! =))
tulipan
@Shikari: Még meglátod Seggnyalókám!!! Azért csak reménykedj, hisz hónapok óta ezt műveled!!! :)))
tulipan
@Shikari: Te még utolérheted, legalább nem maradsz éhen! :)))!
papa.49
@Kookas: Nekem is jobban tetszeni ha kidíszítenénk velük az Andrássy utat !!!
silber13
@Shikari: Már megint az a fránya királyi többes!:-)))) De érthető! Az alamizsnáért s meg kell dolgozni, bármennire is szokatlan egy sikoltozó sikarinak!
tulipan
Rendesen nyuszit a nemrég máégnarancsos Dagadék!!!
tulipan
Rendesen nyuszit, az alig pár napja még üvöltözve HANDABANDÁZÓ narancsos Dagadék!!!
hirklikk.hu/kozelet/folyamatosan-hatral-a-fidesz/351176/
silber13
@Shikari: Te??? ti?? Többégben???Írja ezt egy igazi hungarofób niemand!:-))))))))))))))))))))
tulipan
@Shikari: Remek A HUMOROD, román, narancsos antimagyar seggnyaló hányadék, hantaboy!! Hahaha :))))))
tulipan
Na most mi lesz, novemberig akkor parkolópályán lesz a narancsos banda??? Magyrul KUSS lesz nekik!!! :)))))))
hvg.hu/itthon/20190605_europai_parlam...
tulipan
@Shikari: @Shikari: Hülyegyerek! Nem veszel észre semmi a nagy narancsködben! Hiszen, azért könyörögte be magát Weberhez, mert attól reszket, nem kicsit, de NAGYON, ha nem jön a pénz,akkor egy olyan válsághelyzet kellős közepébe találja magát. mint amilyenbe Gyurcsányék csöppentek és akkor valakik ugyanazokat módszereket felhasználva (gondosan tanulmányozva Macchiavellit), mint amiket Ődagadtsága alkalmazott 2006-2010 között, pláne most még az elmúlt 9 évi tolvajlásukat és a végletekig POFÁTLAN CINIZMUSUKAT is kiteregetve, simán ellenük fordíthatja az ország népét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.