Az MTVA székházából tavaly decemberben erőszakkal eltávolított képviselők, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Varju László a Társaság a Szabadságjogokért segítségével pótmagánvád-indítványt nyújtottak be a bírósághoz az őket akadályozó és bántalmazó biztonsági őrök ellen, amit első fokon a bíróság elutasított. Az indítvány benyújtására azért volt szükség, mert mind a Központi Nyomozó Főügyészség, mind a Legfőbb Ügyészség elutasította a korábbi feljelentéseket. A TASZ szerint „nagy jogi bravúrral.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezek után az állampolgárok önbíráskodhatnak az utcán, utfélen, ha valakinek nem teszik a frizuára, mivel nem a képviselőket, rajtuk keresztül több millió állampolgárt húztak, vontak, mint a kutyák, a Pintér ba' izomagyúi!!!
.
www.google.com/search?q=Utcai+k%C3%A9sel%C3%A9s&oq=Utcai+k%C3%A9sel%C3%A9s&aqs=chrome..69i57j0.9934j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Gratula i-gazság szolgáltatás!
RonaGyuri
ez a jogfosztás csak az ellenzékinek minősítettekre vonatkozik! =))
dr. prédikátor
@Shikari: Buzi patkány cerkóf!!! Ezek szerint ha nem agyallak meg eléggé , akkor nem büntethetnek meg!!!Készülj cerkóf!!!
lusta
Nagyon jó iránymutatást adtak.
Konfliktus esetén nem kígyót, békát kell kiabálni, hanem finoman elküldeni az illetőt a frncba, majd ügyelve arra, hogy testi sérülést ne szenvedjen, szépen feltörölni vele a főutcát, a haja cibálásánál ügyelni kell, hogy ne tépjük ki. A büntetlenség garantált Magyarországon. Igaz, a Magyar Köztársaságban az ilyesmiért megbüntetik, de itt már a jog szintén emigrált.
Csizmás Kond
...ezek is úgy jártak mint a hittérítők...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.