Rendkívül gyorsnak és szakszerűnek értékelte a május 29-i hajóbaleset utáni mentést a belügyminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtt kedden. Pintér Sándor elmondta, fél óra elteltével már átvette a mentés irányítását, és a helyszínen volt az országos rendőr-főkapitány, a katasztrófavédelmi főigazgató, a budapesti főkapitány és a fővárosi katasztrófavédelmi igazgató is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
És ezek a hülye faszok mit is kerestek a mentési munkálatok közelében???értenek ezek valamihez a pofázáson magamutogatáson kívűl???Csak hátráltatják a mentési munkálatokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egy nagyon el**szott tragikomédia ez az egész. Ha nem halt volna meg ennyi ember, tudnék röhögni is ezen a szocializmusból ránk maradt, dilettáns, pártcsicska kuplerájból amit rendőrségnek, TEK-nek neveznek. És hol vannak a osztrákok, norvégok, koreaiak? Ki hagytam valakiket? Akkor most kérdezzük őket a kihűléses halálesetekről, vagy az Elios ügyéről, ha már ennyire pedánsak! Beszarok és a ragyás Sanyának van bőrkabátos csicskája aki csak azért túlórázott aznap este, hogy tarthassa az esernyőt:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--HuZuQaJD--/w_1160/7JbKH0QJmmETC784s.jpeg
Őt most legalább nem kellett kerülgetni, mögötte a három testőr Atosz, Portosz, Aramisz. És a negyedik, D'Artagnan: azaz olajszőkítő Sanya:
varosikurir.hu/wp-content/uploads/2019/06/4374386_1f2b74da3f8f0b5cad1dc53df61c297d_wm.jpg
Eladott Ország
Ha a civil szervezet,( akik semmi támogatást nem kapnak az államtól ) nem siettek volna a segítségükre még ennyien sem menekültek volna meg. Ha a civil szervezetek nem segítenék azokat az embereket, akiknek sem ruhájuk, sem élelmük nem lenne nélkülük, ami szintén állami feladat volna, de azért drága kormányunk ott írtja a civil szervezeteket, ahol csak tudja. Visszatérve a balesetre, még mindig nem mondott le senki, sőt felelősséget sem vállalt senki. A kormány lapul, mint szar a fűben, a Viking tulajdonosai is hárítanak. Minden elismerésem azoké az embereké, akik ott voltak, segítettek a mentés bármelyik formájában. Most a nem tisztelt Orbánunk nem állt ott gumicsizmában mutogatni magát. A búvárok áldozatos munkája vitán felüli, minden elismerést megérdemelnek. Viszont élő emberrel még nem találkozta, aki tudná, mit keresnek ott a tekések, főleg,a rátermett Hajdú vezérlésével? Talán ők is merülnek, vagy csak szerepelnek? A turisztikai ügynökség viszont nem csak Rogán, bűnözőnek nevezhető Tóni üzlete, hanem a sajátlábú Rasi is érdekelt benne. Már meg is van, miért mehetett el a nagy hajó olyan villámgyorsan. Nagyon gáláns volt a kormány a Viking Sigyn hajót üzemeltető céggel, hiszen maga ártunk és ormányunk, valamint rokonságuk a fő tulajdonos a cégben. Maguknak csak nem tartanak be. varosikurir.hu/wp-content/uploads/2019/06/4374386_1f2b74da3f8f0b5cad1dc53df61c297d_wm.jpg
Eladott Ország
@papa.49: június 11; 13:30; Csak a pontosság kedvéért 85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve - hogy kihaljanak a tanuk és elhaljanak az elkövetők!
lopasesatveres.network.hu/blog/lopas_es_atveres_klub_hirei/85-evre-titkositott-olajugyek-pinter-sandor-tevekenysegere-fuzve-hogy-kihaljanak-a-tanuk-es-elhaljanak-az-elkovetok
kakaósbögre
Pintér úgy emberileg mint szakmailag vállalhatatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.