Novemberben minden nyugdíjas egy egyszeri 10 ezer forintos prémiumra is számíthat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Már ez a 126.- ft 1 db zsömlére 5 dkg felvágottra épp hogy elég lenne és akkor hol van a többi felemelt árak.
dr. prédikátor
@szaboria1: Hol kapsz te 126 ft-ért egy zsemlét meg 5 dkg felvágottat???
szaboria1
@dr. prédikátor: A rossz minőségű már nem párizsinak nevezet felvágott még bele fér. Kormányunk már így készül arra kevesebb nyugdíjast tartson el.
dr. prédikátor
@szaboria1: Amit ma párizsinak hívnak még a macsekjaim se nagyon akarják megenni.
papa.49
Komoly EMELÉS, az árak meg a tavalyi évhez képest 100 % emelkedtek a főzni valók körében !!!
verőce21
Ezért a pofátlanságért, hogy fogják imádni orbánt a nénik!
tudode
Kleptokráciácskában mindenki "érdemei" szerint részesül a közösbűl, mint például morbid, durva, pofátlan, stb.:
.
--- Mészáros Lőrinc 304 ezer forintot keres percenként
.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/meszaros_lorinc_304_ezer_forintot_keres_percenkent.662034.html
.
Azzal együtt, ha a nyugdíjasok nem kaparták volna ki a gesztenyét, nem lenne mit szajrézni!
maci0427
A 2.8 % -os 2020. január nyugdíjemeléshez , hozzá jön az év végi 0.8 % -os korrigálás amivel együtt 3.6 % -os lesz az összeg , a 0.8 % már a Decemberi nyugdíj kifizetésénél meg fog jelenni többletként ! Ez sem sok így , de ez van ! Plusz lesz még az év végi "prémium" ami továbbra sem számít bele a nyugdíjba, ez a "pulykapénz"...!!!
Eladott Ország
Meg is zabálta a fene azt az országot, amelynek parlamenti népjóléti bizottságának az alant látható asszonyság az egyik alelnöke. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/61902442_2306458166077437_5486746718353489920_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f29b5d01e70263efaeae586087f6fbb6&oe=5D93CA9B
Selmeczi nyugdíjmegvédő szenátorasszony. Bajnai elvette a válság közepén a 13.havi nyugdíjat és a svájci indexálással számolt emelést is.Ez utóbbi 40 milliárddal emelné a kiadásokat. A mocskos kötvényes Tóni biznisze 35 milliárd visszafizetése az idén! Számoljuk hozzá a fűtött gyepes stadionokat, a mangalica szerelő Lölőkét, a vejkót, a haverokat! Ha ezek nincsenek, élhetnénk mint a vajda a horvát tengerparton! Csak rajtunk múlik,hogy meddig tűrünk!
Eladott Ország
@kereső: Remélem apuci mellett a saját lábon álló pereputty is elszámoltatva lesz és Turizmus Récsölke is kap egy szép csíkos kosztümöt.
kereső
@Eladott Ország: Gondolom, a világitós 13 milliárdból csak csurrant -cseppent a pelenkadobálónak is!, meg a többiből is.Úgyhogy, lehetséges, hogy a gyermekeket nem ők fogják felnevelni.
Commenter
@kereső: ki az az eszement aki ezeket adoptálná? Mert az egész pereputty a nagyszülőkön át a dédmamiig meg banyikó asszonyig csíkosba viríthat...
kereső
@Commenter: a gyermek nem tehet arról,hogy hova születik.
Commenter
@kereső: nem, valóban nem. De vigyék innen őket ugyanúgy el külföldre akkor, mint a Ceausescu gyerekeket, te hova tennéd őket?
kereső
@Commenter: Őszintén szólva nem tudom.Lehetnek belőlük nagyon rendes emberek, ha olyan környezetben nőnek fel.
Commenter
@kereső: Ha itt maradnak a hívek mártírt fognak csinálni belőlük, mert a szüleikre emlékeztetik őket örökké, bármilyenek lesznek is. Nézd meg mit csinál most a rezsim Horthyékkal.
kereső
@Commenter: azok a "hivek"! -az igaziak nincsenek ám olyan sokan.Csak hangosabbak, mint az "ez van" többség.Na őket kénne felrázni- ezért örülök én nagyon ennek a konzervativ tömörülésnek- olyan emberek vannak köztük,, akiknek van tekintélyük, nem sározódtak be orbán oltárán.
Commenter
@kereső: csak nehogy kult legyen belőlük! Az ez van többség most még csendben van szerintem ezek a mozgalmak az EU szigorúbb fellépése, a Néppártból való kizárás a 7. cikkely szerinti eljárás megindítása megadhatja azt a kezdő lökést ennek az alja rezsimnek ami nagyon kellene már. Egyébként mielőtt elmenekülne vagy megbukna orbán a saját híveit és kiszolgálóit is beáldozza majd. Szemrebbenés nélkül, ennyit még az oltárról.
kereső
@Commenter: az anyját is, ha az az ár!
Commenter
@kereső: szerintem még kedvenc gyerekét a "királylányt" is... minden zsarnok a maga és csakis a maga bőrét menti legelőször. A maga bőrét, vagy vérengzés útján a hatalmát...
kereső
@Commenter: dehát az egy és ugyanaz! -a hatalma, meg a bőre.Mert ha nincs hatalma, a bőrét a szegedi star szállóban fogják őrizni.
kereső
@kereső: Czeglédy Cs. azt mondta, hogy nagyon jól kijött az ottani őrzőkkel.
Commenter
@kereső: el tudom képzelni hogy a hatalmát bármi áron mentené akár idegen segítséggel is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.