A Fidesz és a hozzá közel állók sokáig azt harsogták, hogy az Európai Néppártot megszállták a bevándorláspártiak. Orbán nyitott is a radikális jobbosok felé, fogadta Salvinit és Strachét. Majd jött a hidegzuhany: az EP-választás európai eredménye. Orbán új célja most már: maradni az EPP-ben, még ha ez áldozatokkal is jár.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Remélem teketória nélkül kizárják!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Remélem teketória nélkül kizárják!!
tulipan
@Shikari: Csaknem, most már, ezzel próbálod vigasztalni magad, Seggnyalókám??? :)))
papa.49
Ennyit a szavahihetőségükről !!!
A múlthézen még HABZÓ SZÁJJAL UGATTAK A WEBERE, MA MÁR MEGSZAVAZNÁK !!!
Eriksson
Senki nem tudja, milyen alkuk vannak a háttérben.
verőce21
Az nem lehet, hogy annyi népszerűségvesztés után a bevándorláspártiak még mindig ugyanolyan hegemóniát gyakoroljanak az EU-ban!
Európa minden országában szenvednek az afrikai, ázsiai "menekültektől", a no-go zónáktól, a semmire nem használható idegenektől. Hol van már a Willkommenskultur?
tulipan
Rendesen nyüszít, a néhány napja még űvöltözve HANDABANDÁZÓ narancsos Dagadék! :)
hirklikk.hu/kozelet/folyamatosan-hatral-a-fidesz/351176/
tudode
Nem veszi észre magát ŐFÉLESEGGE, hogy amerre jár mindenütt jót röhögnek rajta, mert kiforratlan egyénisége miatt ÚGY RÁNGATJÁK, MINT EGY MARIONETTBÁBÚT!
Macskaszem
@Shikari: Nem kap tisztséget egyetlen moslékagyú fideszes sem. Hiába is jelentkeznének rá, csak lóalkatrészt kapnának a nagy pofájukba.
silber13
@Shikari: Lesz hát! A végén kiakolbólítják a fideszt a néppártból a csúti szélhámossal egyetemben.
silber13
@Shikari: Bomlasztani? Te bomlott agyú! A legelső próbálkozásra a csúti söröshordót kegyetlenül kivágják! Nem gondolod, hogy marhaságot kapartál most? Mert ha így nézzük ezzel a megjegyzésdel te a magyarság ellen dumálsz! Szóval nem titok, hogy velejéig hungarofób vagy!
Mrfingusz
Ezt a fostalicska gecit már régen el kellett volna ásni !
dr. prédikátor
@Shikari: Kurva magas beosztást fog kapni a vezéred a patkány!!! A huszadik emeleten fogja takaritani a klotyókat! ez már elég magas úgy e ? kis buzi cerkóf!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Patkány buzi cerkóf!!! Húzz vissza az anyádba!!! Már eléggé kitágítottam neked!!!
JAJMÁR
Nem sokat nyom ez a latba, amíg itthon "jól" számol, és támogatókra talál.
dr. prédikátor
@Shikari: Cumigép!!! úgy látom ma megint szopóágra kerülsz Cerkóf patkány Homo degeneratikusz!!!
görbetükör
@Shikari: Figyu, hátrább az agarakkal. Értesítettek erről?

"A kormány második-harmadik embere, a Fidesz német kapcsolatokért is felelős politikusa ennél is tovább ment: szerinte vannak olyan témák a következő európai parlamenti ciklusban, amelyekben

kooperálni tudunk a zöldekkel és a liberálisokkal."
nezelodo
Olyan ez, mint amikor a hőbörgő férj nagy pofával kirúgná az asszonyt, aztán később eszébe jut, hogy viszi a hozományt is, amit ő hozott a házasságba, és újra elkezd udvarolni neki a nemrég még nagymellényű párja. Elül a vihar, de a férj többé semmibe sem szólhat bele. Kb így jár Orbán is, de biztos vagyok, hamarosan újra kavarni fog.
görbetükör
@Shikari: Akkor te is legyél ügyes és normálisan kommunikálj az általad libsiknek tartottakkal.
Vagy ha hazugság az egész, akkor valld be és szitkozódj tovább, mint eddig. És lubickolj tovább a hazugságokban.
Nessy
@Shikari: Feltételezem nem itt élsz, vagy ha igen, akkor meg van a jutalmad. Az, hogy az ország egyre jobban tönkre megy, az jó pár kegyencet és bigott hívőt nem zavar.
Nessy
@Shikari: Sok minden olvasás nélkül is az ellenkezőjét bizonyítja!
Jó, látványberuházás, urizálás, kegyencek támogatása, a kormányból egy értelmetlen vízfej kialakítása, a kultúra, tudomány, oktatás, egészségügy, szociális szféra padlóra küldése valóban O.V. kormányának kiemelkedő teljesítménye! Ezen nincs is mit vitatni!
Nessy
@Shikari: Mind a határon túliak segítségével elért 49% "többséggel".
De ezt már megvitattuk! A számokkal lehet játszani, és ami ma divatos, egy indexet kiragadni az összefüggésekből, ami szimpatikus, aztán azt használni mindenre.
Köszönöm a szavazással kapcsolatos javaslatot, de van önálló véleményem, nem kell hozzá óriás plakát, meg két kiló krumpli.
silber13
@Shikari: Neked itt kuss, hibbant náci származék!
bence
Vajon mi történt viktorkával , hogy már nem tart igényt Véber bocsánatkérésére , amit még nem sokkal előtte olyan harsányan követelt ! Undorító amilyen laposkúszásban vissza sunnyogna abba a pártba amelybe előzőleg odaokádott !Ha viszont Véber visszaengedi a néppártba , akkor ugyan olyan korrupt alak mint a barátja viktor ! Az ilyeneket még az Európai Parlament közelébe sem engedném , nem hogy még ők dönthessenek emberek sorsáról !
silber13
@Shikari: Áz ám! Mert ez a sikkari vagy ki a fene lenni vanni irrtozatosan mátyár!! Jájj bozse moj, bozse moj! Sikkári szondi, hogy ő mátyár! Bruhahaha!!! Ez egy igazi Krokogyilból lopott sutka!:-)))
görbetükör
@Shikari: Idefigyelj! Jól figyelj, mert csak egyetlen egyszer írom le neked.
Nem az a gond veled, hogy kormánypárti vagy. Szíve joga mindenkinek, hogy milyen csapatnak drukkol.
Azonban nincs tökéletes csapat, van és elég sokszor van, hogy a kedvenc csapat rosszul, sőt csapni valóan játszik. Nemes dolog kitartani mellette. De nem úgy, hogy nem vesz tudomást a drukker a bajokról!
Minden kormány hoz rossz döntést, törvényt, intézkedést. A hívei akkor tesznek jót, ha a szembenézést, kijavítást. jobbítást szorgalmazzák. Ettől még nem kell kormányváltástól félni. Kormányváltás akkor lesz igény, ha a rosszat bebetonozzák.
Kritizáltam én az MSZP, Gyurcsány uralma alatt is. És csak az érdekelt, hogy a jogos kritikát hogy fogadják. Ennyire rosszul mint te, meg a hozzád hasonlók még nem ragaszkodtak ahhoz, amit kritikát érdemel, amin változtatni kellene.
Azon kívül még az is baj veled, hogy a jelenléted óta a közönségesség, az ocsmány beszéd, magyar nyelv, pontosabban az irodalmi nyelv, az értelmes gondolatok, sárba tiprása van ezen a fórumon (is), a tisztelet teljes hiánya. Tény, hogy kivétel nélkül (!) itt mindenki annak adja meg a tiszteletet, akivel egyetért, akivel nem, azt szitokszókkal borítja el. És ezt a te jelenléted megsokszorozza, kinagyítja. A fórum színvonala kulturált ember számára már szinte tarthatatlan.
A tiszteled megadása egyes egyedül a te jellemedtől függ, nem a másétól.
Leírtam, mi bajom veled, gondold át.
cikicakk55
@tudode: ma 9:12
Tudod az,hogy Őt úgy rángatják mint a marionett bábút,a Magyar emberek nagy részét nem is zavarná. A gond az,hogy a pávatánca és a napraforgó szélkakas természete miatt,mi Magyar emberek szívunk,de nagyon.Azért abban bízom,hogy talán a narancsos rajongók is végre észre veszik,hogy az élő istenük nem normális,azt sem tudja mit csinál a jobb keze és a bal,a fejében lévő katyvaszról már nem is beszélve. Persze nem az ilyen Shikari,Durbincs, Verőce félékre gondolok,mert őket ezért fizetik,nekik ezt kell csinálni,különben jön a közmunka. lehet,hogy titokban meg alig várják,hogy bukjon a Fidesz. Az biztos és nyiltan is alig várom,sőt ezt a rángatást sokkal erősebben kéne csinálni,hátha végül minimum ketté szakadna.
görbetükör
@Shikari: Még mindig mondom, az a baj, hogy minden rosszat, minden rossz alternatívát védtek. Aki ellent mond, az "libsitakony", aki nem érdemli meg, hogy emberszámba vegyék.
Ettől aztán nagyságrendekkel fordul el az egész párttól, hatalomtól még az is, aki eddig közömbös volt, pártfüggetlen. Megértem, hogy te a Fidesztől várod a jobbítást, a döntések kijavítását - de ehhez az első lépés, hogy elismerd a rosszat! De te MINDEN kritikát úgy fogadsz, mint libsi köpködés!
A liberálisokat is szíved joga utálni. De emberek és bizony sokszor lehet igazuk. Azon kívül nincs egyetlen ember sem, aki vegytisztán köthető lenne ideológiához.
Egyébként a legtöbb "elvtárs" bizony a kormánypártban van.
Ami meg a kutya hasonlatot illeti. Bizony, nekem az a véleményem, hogy az esetek 99 százalékában az ember tehet arról, ha egy kutya megharapja.
Bizony elkezdtél te szitkozódni, mert minden mondatodban benne van, hogy "libsitakony", meg hasonlók. Erre bizony reagál az ember. És sajnos sok itt a hozzád hasonló, még az általad libsinek is tartottak közül, akik hasonló hangnemben válaszolnak neked, mert sértettél, mert igaztalan voltál. Engem is libsinek tartasz, holott semmit nem tudsz sem elvemről, sem hitemről. Ugyanilyen hiteltelen szerintem, ahogy másokat skatulyázol. Vagdalkozol, árnyékboxolsz -- és azt hiszed, jó teszel. Lehet, hogy ez az elvárás veled szemben, de te teljesíted.
Ezzel befejeztem ezt a témát.
bence
Ezen a szerencsétlenen már csak nevetni lehet !
tulipan
@Shikari: : Vartyogjál csak, seggnyaló ! Mit gondolsz, nálad csöngetni fognak, vagy kopogni??? Emlékezz Rajk Lázlóra?? :-)))))))))))))))))))) A hátizsák össze van készítve. idétlen, takony?
tulipan
Na most mi lesz, novemberig akkor parkolópályán lesz a narancsos banda??? Magyrul KUSS lesz nekik!!! :)))))))
hvg.hu/itthon/20190605_europai_parlament_epp_fidesz
Commenter
orbánnak semmi keresnivalója nincs a magát jobbközépként definiáló EPP-ben. Nemcsak az általa kigúnyolt országok távolodtak el tőle és pártjától hanem a teljes EPP. Az ún. önfelfüggesztés egy megjátszás egy nevetséges komédia volt a felfüggesztés után. Nyilvánvaló ha nem "ennyire" önkéntesek a kizárásban akkor előbb is kidobták volna őket. Lealázták az EP vezető politikusait, az uniós polgárokat is, akiknek a pénzéből uszító kampányukat finanszírozták. Innen már nincs visszaút.Remélem.
tulipan
@görbetükör: Jézusom! Te még mindig reménykedtél, hogy ezzel a tökkel ütött, betonfejű, narancsos hantaboy Shikarival értelmesen értekezni" lehet???
görbetükör
@tulipan: Igen. Én mindenkinek megadom az esélyt és a lehetőséget. A többi nem rajtam múlik.
Véleményezni, kritizálni, cáfolni továbbra is fogom, de vitába nem szállok vele tovább.
tulipan
@görbetükör: Mit szólsz ?? Még ez a narancsos, betonfejű, bunkó nimand vartyog itt "szellemi teljesítményről"!! Szórakoztató, mondhatom!!!
Qqberci
Ez eddig még nem nagy hír... Majd, ha Orbánt számoltatják el!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.