Eléfordult egy motorosnak egy 71 éves nő az autójával Bakonypéterdnél, a motoros már nem tudott megállni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 84-es számú főút 48+889. kilométerszelvényében 2019. június 4-én 17 órakor.

Motoros elé fordult autójával az idős nő Bakonypéterdnél – fotók

Fotó: police.hu

"Egy 71 éves nő közlekedett személygépkocsival Bakonypéterd külterületén, a Kossuth utca felől a 82-es számú főút irányába.

Motoros elé fordult autójával az idős nő Bakonypéterdnél – fotók

Motoros elé fordult autójával az idős nő Bakonypéterdnél – fotók

Fotó: police.hu

A főútra felhajtva nem biztosított elsőbbséget egy Ravazd felől Veszprémvarsány irányába közlekedő motorkerékpárnak. A motoros az elé kanyarodó járművet észlelve fékezett, azonban az ütközést nem tudta elkerülni. A kétkerekű vezetője az úttestre zuhant és megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja" – áll a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajon látta-e a kanyaron túl feléje száguldó motort ???
JAJMÁR
Majd kiderítik mi történt pontosan. De nagyon irritál, amikor ha idős ember ül a volánnál, jelzőként használja valami firkász azonnal az "idős" szót... ám, ha pl. a balesetet okozó fiatal, vagy középkorú... netán politikus, nem rakja elé jelzőként a korát!
(Persze, szerintem is van az a kor, de inkább egészségi állapot, ami után már nem lenne szabad vezetni, de most az újabb divat szerint irkálnak a firkászok, mindig a gyülölködés nevében! Nem, nem irtritál, undorító)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.