Már elhagyta Esztergomot a Clark Ádám hajódaru, de egy előtte haladó ukrán teherszállító hajó kicsit lassítja a haladását.

Esztergomnál jár a Hableányt kiemelő szuperdaru – de beszorult egy ukrán teherhajó mögé

A hajódaru haladását egy motorcsónakból követő tudósító azt mondta, hogy a szerda reggel Komáromból Budapestre indult hajódaruval nem szeretnék megelőzni a teherszállítót, emiatt egy "icipicit" vissza kellett venni a sebességből. Eddig körülbelül 8-8,5 csomóval haladt a hajódaru, most körülbelül 7 csomóval megy, azaz óránként 12-13 kilométerrel – tette hozzá.

A hajódarun tartózkodó másik tudósító arról számolt be, hogy a Clark Ádám hajódaru érkezése továbbra is délután 3-4 óra körül várható Újpesten, és a lassulás ellenére is "tempósan" haladnak.

Múlt hét szerda este, nem sokkal 9 óra után a Margit hídnál a Viking szállodahajóval ütközött a jóval kisebb, dél-koreai turistákat szállító Hableány turistahajó, amely másodpercek alatt elsüllyedt. Hét embert kimentettek, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták, 21 ember eltűnt. Azóta több újabb utas holttestét találták meg, 15 embert még keresnek.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
@painful: iDIÓTA BOLSEVISTA LIBSI SENKIHÁZ F...S
advocat
@fergeteg:Dél- Korea valamit nem ért. Ez nem a magyar kormánynak szól? Csak diplomácia is van. Ezért nem durvább. A többi stimmel?
jesz
"beszorult egy ukrán teherhajó mögé"

Egy lófaszt szorult be! A drón által készített képek szerint nem történt semmi szorulás. Ráadásul a daru nem sietett, mert minek?

Megint hülyítik a népet ilyen értelmetlen álhírrel.
RonaGyuri
ukrán ??? azért ebben van némi poén! =))
terlasz
Ilyen a példaértékű profizmus magyar módra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.