Kilépett az LMP-ből Sallai R. Benedek – az egykori országgyűlési képviselő, korábbi országos elnökségi titkár, akit tavaly egy fegyelmi eljárás után első fokon ugyan kizártak már a pártból, ám ezt sikeresen megfellebbezte, a közösségi oldalán jelentette be döntését szerdán.

LMP-s komédia: kiárták a pártból, visszavették, most pedig kilép Sallai R. Benedek

Sallai R. Benedek a kilépése végső indokaként az ügyvezető elnökség döntését hozta fel, amely szerint felbontják a támogatási szerződést Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölttel. Az egykori képviselő szerint ugyanis az ügyvezető elnökség az alapszabály értelmében ilyen döntést nem hozhatott volna.

"Már jó ideje csak az a dac tartott itt, hogy tovább legyek, mint a mandátumtolvaj, szószegő Hadházy Ákos és Szél "Mandátumtolvaj" Bernadett"

- írta a párt két korábbi társelnökéről, akik mindketten kiléptek már az LMP-ből az ellenük zajló fegyelmi eljárások miatt.

Tavaly Sallai R. Benedek ellen is indult eljárás, miután a párt egy visszalépett képviselő-jelöltjének etikai bizottsági meghallgatásán nekitámadt Hadházy Ákosra. Ennek a következménye lett az első fokú kizárása.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az a fordulón már a megalakulásával jó.édua volt. És csak folytatódott.
A jócseléd csak eljátszotta azt szerepet, amit a polgármester ráosztott.
namihami
@namihami: Most látom, hogy ez a telefon mekkora hülyeséget írt be magától. Jobban kell figyelni rá!
A helyes mondat:: Ennek az elempének már a megalakítása is komédia volt.
Commenter
@papa.49: máma is szakadt tovább. És ott van az azonnali.hu nevű csatornájuk is. Nagyon nagyon vigyázzon az MSZP-PB és a Momentum is, ha nem akar az lmp sorsára jutni, azaz tessék a fideszes tégláktól végre megszabadulni.
tudode
Minden párt megérdemli, ha hagyja magát a NER fióKÁK által aláaknázni!
.
Ma már hiába üCSÖRÖGNEK a parlamentben diszpintyőkeként, olyan EGYPÁRT izé van, amelyet a kupola még nem látott, köztük egy ESKÜSZEGŐ, hatalom, és pénzéhes miniKÁVAL, aki nem is miniszterelnök, csak úgy csinyá!
.
---Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatója
.
index.indavideo.hu/video/Orban_Viktor_nemzetkozi_sajtotajekoztatoja_3
.
Aranyat ért MINDEN SZAVA, de ma már bűzlik a forsite saga!
desir62
Felkérem Moldova György tiszteletbeli mozdonyvezető kollégámat, legyen szíves írni egy színdarabot erről a bábszínházról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.