Először odaszúrt az MTA-nak, majd elnapolta a fideszes többség a parlamenti kulturális bizottságban a vitát - mindezt úgy, hogy Lovász László matematikusprofesszor, MTA-elnök megjelent.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A fidesznyikek saját bizonyítványukat állították ki a NER-ben szokásoSS cinizmussal tetszelegve ŐFÉLESÉGÉNEK, aki nem illik bele a tudomány világába, mivel arra nem volt képes, hogy egy kis államigazgatási-, háztartási ismerettel felduzzassza magát!
.
eduline.hu/felsooktatas/kozszolgalati_egyetem_allamtudomanyi_kepzes_CCS5VR
.
Hét év után láss csodát, felismerte, hogy TÖK FEJ BEJEK kotlanak az államigazgatásban!
namihami
Egyébiránt, megérdemelte. Annyiszor feküdt már be, hogy az a csoda, hogy csak most jött el az ideje.
Testületileg kell felállni, mert a pofázás nem ellenszer a Füstössel szemben.
Commenter
Lovász László sajnos nagy hibát követett el amikor bármiféle számukra is legalább méltányos megállapodás reményében aláírt. Először azt nyilatkozta hogy a végsőkig tiltakoznak és nem írnak alá semmit. Ezt kellett volna tenni. Nem Lovász László az első tudós aki naivan hitt nekik és csúnyán becsapták. Ott volt a csuti nyílt levele hogy dehogy fog ő bedarálni, korlátozni semmit. Most hogy atomjaira hullt a tudományos testület megint ők és az övéik jártak jól, pénzmosoda lett az akadémia is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.