Egymillió volt a cél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az unió a hülye, ha továbbra is pénzeli a nemzeti maffiát anélkül, hogy az európai ügyészség ellenőrizhetné, hogy mire cseszik el azt az irdatlan sok pénzt. Remélem pofánb@sszák végre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Majd ezt is "elveti" valamelyik bizottság! Isten ments, hogy kikerüljenek Polt óvó szárnyai alól! Akkor nehéz lenne eltusolni a korrupciót, a mutyikat, az alaptalan rágalmazásokat, a mérhetetlen és értelmetlen pénzszórást,a saját bűneiket!
desir62
Remélem kiírják a népszavazást, ezt még a sok birka is megszavazza.
Sziszifusz
@Shikari: 15:13
Nem hiszem el, hogy téged nem érdekel az Európai Ügyészséghez történő csatlakozás.
Szerintem te és a többi Orbán bérenc nagyon is ellenérdekeltek vagytok.
Mivel Orbánnal együtt, sok potentátot érintene egy, a támogatásokkal kapcsolatos, korrupciós ügyeket feltáró, pártatlan ügyészség vizsgálódás, azt mindenképp megakadályozzák. Annak ellenére, hogy az ilyen ügyészségbe történő belépést, a magyarok túlnyomó többsége támogatná, Orbánék nem . Ez számukra "élet-halál" kérdése.
Macskaszem
Az unió a hülye, ha továbbra is pénzeli a nemzeti maffiát anélkül, hogy az európai ügyészség ellenőrizhetné, hogy mire cseszik el azt az irdatlan sok pénzt. Remélem pofánb@sszák végre.
Sziszifusz
@Shikari: 16:14
Ha csak egy gittegyletről van szó, akkor nincs számotokra veszély. A többség kívánságának eleget téve nyugodtan lehetne csatlakozni.
Már csak azért is, mert ezzel "kifognátok a lovat" Hadházy kocsijából. Okafogyottá válna az akciózása.
Macskaszem
@Shikari: Ha Hadházy nemzeti konzultáció keretében feltenné a kérdést, hogy akarja-e ön, hogy orbán viktor és bandája ellopja az uniós milliárdok nagy részét ahelyett, hogy az ország javára fordítaná, szerinted hányan ixelnék be az igent? Úgy értem, rajtad kívül.
painful
Ezzel szemben a kőbunkó fülig LMP-s Sallai Róbert Benedek full magyar paraszt politikai pályafutása önmagáért beszél.
Olyan sokat dolgozott, olyan sokat elért, olyan nagyon ellenzéki volt, hogy szinte semmit nem tudni róla. Biztos titokban tevékenykedett sokat.

Büdös paraszt! - ez a kifejezés tökéletesen jól leképzi Sallai Róbert Benedek identitásának lényegét.
Sziszifusz
@Shikari: 16:50
Annyian írták alá, de rajtuk kívül rengetegen szeretnék az EU Ügyészségbe történő belépést. Ezt igazolják a közvélemény kutatások eredményei is. Ez tagadhatatlan.
Te magad is tudhatnád, ha ismeretségi kőrödben tájékozódnál.
Sziszifusz
@Shikari: 08:02
Nem szabad megengedni, hogy magyarországi igazságszolgáltatás, a Fideszesek érdekeit szolgáló, Polt Péter pártkatona által irányított, jogszolgáltatás legyen.
Igenis szükség van az Orbán kormánytól teljesen független ügyészségre. Ez az EU-s ügyészség lehetne, mely Magyarországon, magyar, politikai elkötelezettség nélküli, szakemberekkel végezné tevékenységét.
Szükség esetén, vádindítványait magyar bíróságokhoz terjesztené elő, az első ítéleteket magyar bírók hoznák meg.
Ez nem a magyar igazság szolgáltatásba történő beleszólást jelentené, hanem "csak" az elfogulatlanságot .
Magyarországon jelenleg az ügyészség működésére, az Orbánt és sleppjét érintő ügyekben, nem érvényesül a "Sine ira et studio " alapelve, ezért az Uniós Ügyészségbe történő belépés szükséges és indokolt .
Nessy
Most már csak azt kellene megértenem, hogy ezeknek az aláírásoknak mi köze a "bevándorláshoz"! Mert a kormány szerint ez az aláírás a bevándorlást támogatja.Ijesztő, hogy egy kormánynak (kormánynak??) csak ez az egy válasza van mindenre. Érvek? Azt sem tudják az mi fán terem.
JAJMÁR
Hát ezért bírom Hadházyt, mert megy az elvei után... és nem egy párt, vagy pártvezér után!
Aki Én
@Shikari: 16:50
Amióta az 1,7 millió.
nezelodo
@Sziszifusz: A 680 ezer ember akkor lesz többség, amikor a fidesz mondjuk ennyi szavazattal ér el kétharmadot. Mert a választási matek is a jelek szerint képlékeny tudomány.
csak úgy....
@Shikari: fél év múlva jelentkezz az aláírásaiddal együtt a sóhivatalba ... :)
csak úgy....
@Shikari: a fidesz és orbán hamarosan "óhajtani" fognak csatlakozni az EU ügyészséghez! :) fogadunk ?
JAJMÁR
És hozzá kell tenni , hogy 680ezer ember névvel, címmel vállalta a véleményét ebben az országban ! és még nagyon soknak van hasonló véleménye, de nem meri vállalni a véleményét ebben az országban !
emerencia
@JAJMÁR: Voltak akik csak úgy tudtak volna aláírni, ha a netről letöltik a szavazólapot és visszajuttatják. Közülük sokan ezt nem tudták vagy nem merték megtenni. Teljesen igazad van, a többség szeretné a csatlakozást akár aláírt, akár nem. Szerintem a körülményekhez képest nagyon jó eredmény született!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.