A köztévén 26 híradóban kell közzétennie, hogy valótlanul híresztelték, hogy Czeglédy több ezer embert károsított meg.

Pert vesztett a köztévé: most igazat kell mondaniuk napokig

26 híradóban kell lehoznia az M1-nek azt a 6 helyreigazítást, amelyre a Kúria a Czeglédy Csabáról terjesztett valótlan rágalmak miatt kötelezte a köztévét – írta a Facebookra Czeglédy Csaba.

Az M1 Híradó korábban azt állította Czeglédyről, hogy több ezer diákot és felnőttet károsított meg több százmillió forint összegben.

Az erről szóló hírt a közmédia napokon keresztül leadta, ezért a bíróság arra hivatkozva, hogy M1-nek közszolgálati médiaszolgáltatóként nagy a felelőssége a nyilvánosság tájékoztatásában, kötelezte az M1 Híradót, hogy a 2017 őszén leadott hírekkel egy időpontban adja le az adott napi hírre vonatkozó helyreigazítását.

Forrás: hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Csak-csak nyilvánosságra kerül, hogy Czeglédy egy konstruált koncepciós per áldozata.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A köztévé tanácstalanul áll a feladat előtt. Olyan feladat elé állították őket ami számukra ismeretlen. Ki kell jelölniük azt az embert aki egy tréningen megtanulja hogyan kell igazat mondani.
babp1982
Közszolgáltatóként nagy a felelősége a nyílvánosság tájékoztatásában!? Tisztelt biróseg mégis , hogy tetszettek eztet gondolni, hát már önök sem skubizzák a a közszolgálatit, mert akkor minden egyes híradást ilyen ítélettel kellene elbíràlni, mást sem csinálnának mint helyre igazítanának-:)))))))))))))))
nezelodo
Szóval közhírré kell tenniük reggel, délben este, és minden hullámhosszon, hogy ugyanezen időben és helyen gátlástalanul hazudtak. Biztos vagyok, hogy a nyáj nagyobb része továbbra is hiszi minden szavukat, mert Göbbels kései követői jó munkát végeznek.
Eriksson
Mint az óvodában.
Aki eddig nem tudta, ezután majd megtudja, hogy Czeglédy Csaba sáros volt valamiben. Mindegy miben, a kabát a lényeg.
simmering73
Látványosabb lenne, ha 26 napra megszüntetnék az adást. Az emberek 2/3-a úgysem nézi ezt a szart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.