680 ezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. A kormány ezt elutasítja, az emberekre hivatkozva, noha még a Fidesz-szavazók közel fele is csatlakozás párti.

680 ezren mennek szembe az Orbán-kormány akaratával

Magyarországon többségben vannak azok, akik csatlakoznának az EU ügyészségéhez.

– jelentette be szerdán az Országházban Hadházy Ákos, a petíció elindítója. A független országgyűlési képviselő szerint ezentúl a kormány nem érvelhet azzal, hogy a magyarok elutasítják a csatlakozást

Jelenleg csak a kormány és a Fidesz vezetői nem akarnak részt venni az együttműködésben, mert tudják, elveszne az a védettségük, amit a Polt Péter vezette magyar ügyészség biztosít számukra

– Hadházy szerint. Hozzátette:

2010-ben a Fidesz azért jutott hatalomra, hogy ellophassa az EU-s ezeket a pénzeket, de most már azért kell lopnia, hogy hatalmon maradhasson.

Forrás: index.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@RonaGyuri: folyamatosan lopják a pénzt mert a további lopáshoz az szükséges .Ha nem lesz EU pénz a fidesznek vége 1- 2 éven belül! Sajnos az ország gazdasága össze fog omlani a rengeteg hiány tartozás és lopás miatt!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
2010-ben a Fidesz azért jutott hatalomra, hogy ellophassa az EU-s ezeket a pénzeket, de most már azért kell lopnia, hogy hatalmon maradhasson. - precíz pontos látlelet!!! =))
rokker33
@RonaGyuri: folyamatosan lopják a pénzt mert a további lopáshoz az szükséges .Ha nem lesz EU pénz a fidesznek vége 1- 2 éven belül! Sajnos az ország gazdasága össze fog omlani a rengeteg hiány tartozás és lopás miatt!!
tudode
Dugja fel a tudományát az, aki történelem helyett nem is akármilyen MŰSORPOLITIKÁT CSINÁLT, a fürdősök megirigyelhetnék ŐFÉLESÉGÉTŐL!
.
Ha minden igaz, ha Laura lesz az EU főügyész mér a bélgázt is kirázza ezekből az ÓSZERESEKBŐL
.
--- A rettegett volt román főügyész kerülhet az Európai Ügyészség élére
.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/europai-ugyeszseg-eu-kovesi-roman-fougyesz-ep-jelolt.678130.html
.
Hajrá Hadházy, volt fityiszes tag, akinek tele lett a nemi szerve ezekkel a gátlástalanokkal!
Yoda69
@Shikari: Látom nem vagy tisztában a leg alapvetobb demokratikus jogokkal sem. 200 ezer aláírás kell a népszavazás kiirasahoz. Hadhazyek ennék több mint 3xosat gyujtottek be. Ha ennék ellenére nem írjak ki a szavazást, akkor az a demokrácia sárba tiprasa.
kissé felnőttem
681, 000 mert én is csak hol kéne ezt aláirni ? hogy nem járok olyan helyen pedig simán aláirnám , sőt sok ezren a Hűség városában is .
Commenter
Ha már a választásokat elcsalták, az EU-s pénzek magánvagyonná alakulnak át muszáj valahogy tiltakozni.
Milyen nagy volt a hangja a fidesznek amikor a 300 Ft-os vizitdíj miatt kellett a népszavazás? Mert az Gyurcsány ellen irányult.
Mivel most ez teljesen jogosan ellenük irányul-hát nem tetszik. Ahogy a pávatánc is egyre kevésbé tetszik az EU-nak lehet menni Salviniék mellé a szélsőjobbos patkóba ugrálni.
tulipan
@Commenter: Ugyan, miket nem mondassz! Orbán Salvanihoz véletlenül se, abban ugyanis még mindig "szorult" némi emberség és hagyná a menekültek bejövetelét, csak azt NEM AKARNÁ, hogy mind OLASZORSZÁG-ban maradjon, sőt még az orosz közeledést is elfogadná, viszont éppen ettől, a lengyelek erélyesen elzárkóznak!! ÍGY MAGÁRA MARADT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.