Vári Attila korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját ajánlja Pécs polgármesterjelöltjének a Fidesz pécsi csoportja a párt országos testületei felé.

Kétszeres olimpiai bajnokot indít a pécsi polgármesteri székért a Fidesz
Fotó:  PSN Zrt.

A szervezet MTI-hez eljuttatott közleménye szerint

Páva Zsolt (Fidesz-KDNP), a baranyai megyeszékhely polgármestere a csoport szerda esti tisztújító közgyűlésén bejelentette, nem kívánja ismét megmérettetni magát a 2019-es önkormányzati választásokon.

A közlemény felidézi: Páva Zsolt több mint tíz éve vezeti megszakítás nélkül a mecsekaljai várost, s összesen négyszer választották polgármesterré.

Páva Zsolt a rendezvényen Vári Attilát ajánlotta maga helyett polgármesterjelöltnek a csoport számára.

A korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó jelölését a párt újonnan megválasztott pécsi elnöksége, majd nagy többséggel a csoport is megerősítette.

Vári Attila a jelölést

megtiszteltetésnek vette, elfogadta.

A közleményben kitérnek rá: a Fidesz polgármester-jelölési eljárásának megfelelően a csoport ajánlása akkor emelkedik jogerőre, amennyiben azt a párt országos testülete, a Választási Előkészítő Bizottság is jóváhagyja. E döntést június végéig hozza meg a testület.

A Fidesz pécsi csoportja a tisztújító közgyűlésen döntött a csoport elnökségéről is; eszerint titkos szavazáson nagy többséggel Hoppál Péter jelenlegi elnök újabb két évre kapott bizalmat, a csoport alelnökeivé választották Őri Lászlót, Guzsvány Attilát, Páva Zsoltot és Kövesi Máriát.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Megint egy élsportoló lett fidesz -ribanc.
Kár.
namihami
Újabb befektetési helye az olimpiai érmekért kapott pénznek. Vagy az már elfogyott?
Az olimpiai címért járó havonkénti fillérek mellé ez is jól jön?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.