Minél több jelölt és program indul az ellenzéki főpolgármester-előválasztáson, annál nagyobb legitimitása lesz Tarlós István egyetlen kihívójának – mondta Karácsony Gergely csütörtökön, arra reagálva, hogy Kálmán Olga televíziós újságíró a Demokratikus Koalíció (DK) támogatásával, de független jelöltként részt kíván venni az elővoksoláson.

"Eddig azt hittem, én leszek a DK főpolgármester-jelöltje" – Karácsony Gergely is elmondta a véleményét Kálmán  Olga indulásával kapcsolatban

A Párbeszéd társelnöke a közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta, örül Kálmán Olga indulásának,

bár eddig azt hitte, ő lesz a DK főpolgármester-jelöltje. "C'est la vie, ilyen a politika, állítólag"

- fogalmazott.

Karácsony Gergely kiemelte, nemcsak az előválasztáson és a főpolgármester-választáson akar győzni, hanem a budapestiek legfontosabb problémáit is le kívánja győzni.

Példaként említette erre, hogy szeretné legyőzni a légszennyezettséget, amely szerinte évekkel rövidíti meg a budapestiek életét. Zugló polgármestere emellett szeretné legyőzni a "világon Budapesten legnagyobb mértékben növekedő ingatlanárakat", valamint felszámolná a "nyomort, ami egyre többeket veszélyeztet".

Hangsúlyozta, zöld és baloldali programmal indul, amely egyszerre van tekintettel azokra, akik a világvége miatt, illetve azokra, akik a hónap vége miatt aggódnak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Pegero: @Eriksson: Nagyon helyes, hogy több jelöltből választják ki, hogy ki kaphatja a legtöbb voksot a húgyagyú patkányok támogatottja ellen.
Pálinkafőző Rézüst
A dk bevitt egy balegyenest... (mennyi balizé van, az már beszarás) remélem jobbról is jön egy... :)) Oszt tarhás kvt kér...
Eriksson
Szegény KariGeri. Most mi lesz vele, hogy a DK mást támogat?
Sámannus
A kockás füzettel kell versanyezni, akkor biztos a pénzről van szó. Olgától én meg kérdezném, mi a fejlettebb lény a zsiráf vagy a cincér. remélem azóta hogy kérdezte Falustól, már megtanulta.
Azt hiszem Gergely problémája meg fogja ülni a gyomrát , és el megy valami jó kis fideszes agymosodába.
F_Viktor
@Pegero: @Eriksson: Nagyon helyes, hogy több jelöltből választják ki, hogy ki kaphatja a legtöbb voksot a húgyagyú patkányok támogatottja ellen.
F_Viktor
@Pegero: Akkor a menni, beszélni nem tudó fostos tarlósról mit is gondolhatsz...?! :-)))
csak úgy....
@Pegero: pont abba a híg fosba fog elmerülni a fidesz,mint amit említesz ! még , egyenlöre a te ,vergödcke,cirmos és a hibbant durbincs meg a sikari hátán lavíroznak , ha azt számolom,hogy nálatok marhára sokára esik le a tantusz,no meg azt is,hogy erdélyböl vagy ukrajnából böfiztek az okosakat ...,szomorúan közlöm,hogy dógoznotok köll menni,mert lejárt az eltartási szerzödés ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.