A Népszava értesülései szerint Dobrev Klára is esélyes az Európai Parlament (EP) egyik alelnöki tisztségére, a politikust a Szocialisták és Demokraták (S&D) frakciója jelölné a posztra.

Dobrev Klára az Európai Parlament alelnöke lehet

Az egyelőre nem tudni, hogy az S&D mennyi vezető pozíciót kaphat július 2-án megalakuló parlamentben, illetve a szakbizottságokban. A lap emlékeztet, hogy a nemzeti delegációknak július közepéig kell bejelenteniük, hogy milyen tisztségekre pályáznak és a frakció vezetőségének javaslatára döntenek majd a tagok a jelöltek listájáról.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Orbán ettől kifog készülni ha ez netán bejön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Durbincs:Te narancsos seggnyaló Félfarok! Nagyon szorgalmasan végezd ám a feladatodat, mert az a főnöködet megnyugtatja, hiszen szüksége van rá, ettől a hírtől, Orbán elvtársat szétqrja az ideg,,,,:
kakaósbögre
@durbincs: Erős alulszocializáltságra utal-melynek oka valószínüleg az ingerszegény környezet-a szóhasználatod,a primitív vicceid a nickname-vel,és a kitalált idiótaságaid.Az ilyenekből nagyjából az óvodai nagycsoportban szokik le a normálisan szocializálódott ember.Ez neked kimaradt.
kakaósbögre
@durbincs: Hiába kínlódsz,fideszpatkány.A primitívséged érdektelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.