A Budapestre bevezető főutakon lassulnak a járművek.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Élénkül a forgalom az M0-ás autóút déli szektorán a nagytétényi terelésnél, az M5-ös autópálya felé már lassulnak a járművek. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, és az M2-es autóúton Gödnél. Sokan igyekeznek a főváros felé, és emiatt nehézkes a haladás a 10-es főúton Solymárnál, a 31-es főúton Mendénél, a 4-es főúton Üllőnél, Monornál, illetve a Gyömrő felől érkezők is nehezen tudnak felhajtani a 4-es főútra. Az M0-s autóútra kapcsolódó 51-es főúton, és a II. Rákóczi Ferenc utcán is araszolnak a járművek.

Útinform: élénk a forgalom a főváros irányába

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A 4-es főúton, Monor belterületén a 35-ös km-nél több jármű karambolozott. Irányonként váltakozva engedik a forgalmat, ami a reggeli csúcsban tovább növeli a torlódást.

- Pest megyében a Káva és Pilis közötti út új nyomvonalát használhatja már az átmenő forgalom, így a 4-es főúttól Pilis település elkerülésével lehet közlekedni Káva felé. A padka- és ároképítési munkálatok miatt még ideiglenes forgalomkorlátozások lassíthatják a forgalmat.

- Az M7-es autópályán, a 194-es km-nél lévő zalakomári pihenőhelyen mindkét oldalon lezárták a töltőállomást, de a mosdók használata és a parkolás megoldott. A munka várhatóan még néhány napig tart, addig a 167-es km-nél a Keresztúri pihenőhelyen vagy Nagykanizsán tudnak tankolni.

- Polgárdi településen, a 7-es főút Balatoni úti szakaszán, a Kossuth utcánál egy korábbi csőtörés miatt a fél útpályát továbbra is zárva tartják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.