Felfüggesztették Bige László szolnoki kénsavgyár működési engedélyét a hét elején – tudta meg a 24.hu.

Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát
Fotó: Balázs Attila/MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 444.hu-nak megerősítette az értesülést, mint írják

"a hatósági szakemberek ismételten hiányosságokat tártak fel az említett üzemben, emiatt ott a biztonságos működés feltételei nem adottak."

Az üzem az ötödik leggazdagabb magyar, Bige László tulajdonában van. A milliárdos szolnoki telepét még tavaly novemberben rohanta le háromszáz egyenruhással a rendőrség, akkor azt hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanújával indokolták. Az ügy idén május végén folytatódott Bige kihallgatásával, akit a nyomozók két napra bent is tartottak.  

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Hamarosan újabb gyárral bővül a Mészáros birodalom...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ha van készpénze, vegye ki és húzzon el. Szerintem.
nemfideszes
Hamarosan újabb gyárral bővül a Mészáros birodalom...
luiz
@advocat: Inkább lovesse ki a haragosait! szerintem
nezelodo
Valaki rábökött a mutatóujjával a manusra, és az állami szervek egycsapásra felfedezték, mennyire szennyezi a környezetet. Szerencsére ezzel egyedül van az országban! Hej ha még bezárt, rekultivációt elmulasztott külszíni bányája is lenne... Alighanem tőle nem venné meg a bajt a magyar zseni!
Veleda
A kihallgatáshoz vajon miért kellett 2 napig bent tartani? Pizsamát is adtak neki? Vagy mitől tartottak, hogy lelép éjszaka?
tudode
Oh!
.
Már tavaly november óta masszírozzák a műtrágyást, csak nehogy úgy járjon, mint a Welt-2000 jogtulajdonosa
.
--- Gyanúsítottként hallgathatta ki a rendőrség Bige Lászlót
444.hu/2019/05/28/gyanusitottkent-hallgathatta-ki-a-rendorseg-bige-laszlot
.
---- Oligarchák vetettek szemet Bige László 220 milliárdos birodalmára
24.hu/kozelet/2018/11/22/bige-laszlo-mutragya-rendorseg/
.
Hol van már a tavalyi hó Simicskával együtt, aki még sugárzásmérővel is ellátta magát, féltve az amelyből minden halandónak egy van!
.
Hányinger ahogy EZEK rámásznak már egymásra is!
advocat
De azt se feledjük, hogy a most létrehozott takarékszövetkezeti bank ki ellen irányul. Szerintem Csányi ellen. Én elhúznék. A helyébe.
Macskaszem
Valamelyik maffiózónak fáj rá a foga, és magáévá fogja tenni, még ha Bige Lászlónak bele kell is pusztulnia. Ezek gátlástalan bűnözők, emberélet meg se kottyan nekik.
luiz
@advocat: Ha csányi akkora csicska, hogy nem tudja ezeket tepsibe tenni meg is érdemli a sorsát, bár már amit a magyarok ellen eddig elkövetett már rég a föld alatt kéne lennie
advocat
@luiz: Igazad van. Mert azért ő a mi kis betétjeinkből lett milliárdos, amikor részvénytársaság lettek! Többek közt. És nyakra főre osztották. Jobbaknak.
papa.49
A lölő volt aki ,,szemet vetett,, erre a BÓTRA !!!
luiz
@advocat: magánnyugdíj vs devizahitelek forintosításánál se lehetett hallani a hangját. Csak rá kell nézni a vagyonnyilatkozatára és rá is jön az ember, hogy miért nem ágált a mny lenyulásáért.
nezelodo
@nemfideszes: Hiba volt együtt "kávéznia" a tulajnak a maffiózókkal. Amint hallani lehet, megint megkívántak egy szoftveres magáncéget. Majd földig rombolják, (nem számít mibe kerül az átmeneti működésképtelenség), mint a kezdő gyakorlatnak szánt szegedi paprikás céget, egykoron, hogy aztán sz-ért, h-ért megvegyék. Mert a jogszabályt azt betartják. Az Ali Baba meg a negyven rabló ezekhez képest átnevezhetné magát segélyszolgálatnak.
emerencia
@nemfideszes: ma 17:41 Jó kis gyűjtemény, köszi. Munkavállalóként sokan nem kedveljük a vállalkozókat akikkel összehozott a rossz sorsunk de mindennek ellenére azt kell, hogy mondjam: amit egyesekkel közülük művel O1G rezsimje, az már sok!
lampa laz
Orbån és családja kft már az egész ország, csak még nem ért el mindenki agyáig.
luiz
orbánnak csak 1 baja van, hogy nem sikerült a 98-as pokolgépes önmerénylet(bár én most is síratnám!) dehogy!
staro2
De jó kis céged van koma.
Nem eladó véletlen, kicsi pénzért?
Kár lenne, ha valami baj érné.
cikicakk55
@papa.49: Figyeld meg,hogy a géniusz Lölő 1 hét alatt kémikus professzorrá válik. Kormánykörökben nem kötelező az,ami egy magánvállalkozónak kötelező. Csak az lehet egy cégnek a tulajdonosa,aki szakmai végzettséggel rendelkezik az adott cég profiljából. Pld: Kereskedő csak akkor nyithat boltot,ha van kereskedelmi végzettsége. varrónő akkor válthat ki ipart,ha meg van a végzettsége,az iskolája hozzá. Építési vállalkozó is csak az lehet,aki elvégezte a magas- mélyépítő szakiskolát,vagy valami más építéssel kapcsolatos iskolát( kőműves) Lölő az értelmes fejét elnézve,még a gázszerelőit is inkább vette,mint elvégezte. .
papa.49
@cikicakk55: Pontosan jellemezted a nagy tudású gázbúvárt, valamiért nem volt véletlen, hogy 2010 előtt felszámolás előtt állt.
jesz
még szerencse, hogy megvan a szükséges műtrágyám...mert nagyhirtelen hiány
lesz belőle...aztán csodák csodája, megjelenik a drágább konkurencia...

...aztán Bige felajánlja a vagyonát az erősebb kutyusnak...
nezelodo
@jesz: Még megérhetjük, hogy a Lölö lesz a következő mg-i integrátor az országban. Nagy mg-i tapasztalata van, mert látott már szamártövist.
nezelodo
@Horizont: Dehogynem érdeklik a melósok a vezért, éjt-nappallá téve dolgozik, hogy elvegye a munkájukat. Nekik csak a szavazás lesz a dolguk a melót meg majd elvégzik az ukrán tesók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.