Magyarország köztársasági elnöke Csíksomlyón, a pünkösdi mise után nyilatkozott magyar újságíróknak.

Áder János szerint mindaz, ami az úzvölgyi katonatemetőben történt, kegyeletsértő, törvénysértő, nemzetközi megállapodást sértő és mélységesen erkölcstelen is volt.

Áder János: ami történt kegyeletsértő, törvénysértő és erkölcstelen

Az államfő kegyeletsértőnek tartja, hogy a temetőben kialakított román parcella 52 keresztjének egy része magyar katonák hamvai fölé került. Hozzátette: a temető átalakítását a román hatóságok is törvénysértőnek találták, mások mellett a védelmi minisztérium is közölte, hogy a keresztállításra semmilyen engedélyt nem adott.

Áder János szerint a hadisírok gondozásáról kötött román-magyar megállapodás több pontját is sérti a temető átalakítása. Az államfő emellett mélységesen erkölcstelennek találja a temetőnél csütörtökön történteket.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(MTI)

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mit szólnának, ha más ország elkezdené rendezgetni a temető bármelyikét, hasonlóan a nemzet vadászához, aki ki tudja kikkel kinyittatta a temetőt, meghívó nélkül, mondott valami bűbájosat, még szép, hogy KIKÉRI KI volt a válasz!
.
hungarytoday.hu/semjen-visit-uzvolgye-military-cemetery-romania-dead/
.
www.hirado.hu/kulfold/cikk/2019/06/05/semjen-zsolt-az-uzvolgyi-katonatemetoben-rotta-le-kegyeletet
.
Különben Szlovénia is kiakadt
.
24.hu/belfold/2019/06/08/szlovenia-magyarorszag-trianon-marjan-sarec/
.
Különben ideje lenne annak, hogy essenek transzba, aztán ...!!!
balos
@tudode: Menjenek a "francba",előtte meg adják vissza a lopott milliárdokat!
papa.49
Bajuszosszar menj és horgints egyet addig se mondasz ekkora nagy marhaságokat !!!
tudode
A világháló szerint a ki tudja milyen államfő sem patyolathímzés, hiszen
.
--- Még több állami hitelt kap a szellemberuházás, amit az OLAF vizsgá
24.hu/fn/gazdasag/2018/09/13/csorna-napelemgyar-olaf/
.
---- OLAF-vizsgálat indult a csornai napelemgyár ügyében
2018. szeptember 10. 09:56
.
www.portfolio.hu/unios-forrasok/uzletfejlesztes/olaf-vizsgalat-indult-a-csornai-napelemgyar-ugyeben.297288.html
.
Hogy ezek mit összemaszatolnak!
Eriksson
Találtam egy videót, amelyben egy veterán tata beszél a temetői helyzetről.
www.youtube.com/watch?v=b71v7AbDzAA
Eriksson
Vajon ehhez az esethez mit szól az unió? Ilyen megtörténhet egy uniós országban, a helyi vezetés tudtával és engedélyével?
Ráadásul éppen Románia adja az uniós elnökséget
csak úgy....
@Eriksson: görcsöt is kapnál,ha az unio bele avatkozna a belügyekbe ! kocsmai verekedések meg a magyar-román ,ha gyülölik egymást ,az miért tartozna az eu-ra? ha nincs több eszük,ott verjék össze egymást ,oszt ha arra jársz,akkor téged is ,ha lesz rád kapacítás...
csak úgy....
@Eriksson: lebuktál tutajos! :) te is román !
painful
Ezt Áder Jancsika a Fidesz eddigi 4+9 éves kormányzásáról mondta?
Mert arra tökéletesen ráillik ez a részletes, a lényeget megragadó leírás

@tudode: tegnap 17:15 - az első léphez

Tényleg nagyon fontos lehet ez a sírhely. Látszik a törődés. Csak térdig ér a gaz.

Magyar sírhely: hungarytoday.hu/wp-content/uploads/2019/06/62366501_2221889471198807_4807683153013506048_o.jpg

Amerikai sírhely: www.efoto.lt/files/images/39427/GEDC8885m.jpg
Eriksson
@painful: "Tényleg nagyon fontos lehet ez a sírhely. Látszik a törődés. Csak térdig ér a gaz."
Télen meg betemeti a hó.
papa.49
@Shikari: A legkedvesebb rokonodnak írjál ilyet ...
papa.49
@Shikari: Én magyar vagyok de TE CSAK FÜTYISZES VAGY
evacica
@Shikari: Majd te eldöntöd, hogy ki a magyar és ki nem! Ki a fene vagy te?! Egy fideszes talpnyaló,!
evacica
A gyűlölködés gyűlölködést szít! Sajnos Orbán mindent megtesz, hogy szítsa a gyűlölködést bevetve a magyar adófizetők pénzét, csak azért, hogy szavazatokat vásároljon! Hecceli az erdélyi magyarokat a románok ellen Ld.Tusványos és kihagyva a számításból, hogy evvel csak olajat önt a tűzre! Orbánnak a hatalomért semmi se drága, a baj csak az, hogy ezt az emberek még mindig nem vették észre, se itt se ott!!!
Clavigo
@Shikari: Te mit aggódsz ,vándorcigány ?
Commenter
@Horizont: megszólal ő a halakról meg a kutakról. De pld. nem a rabszolgatörvényről és annak botrányos megszavaztatásáról.
Eladott Ország
Az, hogy Áder Neírdalá János főhorgász ott volt és kivételesen volt véleménye is, és teljesen normális véleménye volt, az nem különösebben hat meg. És ennek semmi köze ahhoz a majdnem 31 milliárdos támogatáshoz, amit idén a költségvetés pénzéből nagyvonalúan szétosztogat a kormány az egyházak között. Igazságosan, méltányosan, ahogy kell. A katolikus egyháznak így jutott 18,2 milliárd, a második helyen jelentősen lemaradva a református egyház hasít 6,3 milliárddal, a többiek osszák be. Iványi Gábornak egy vasat se, ahogy azt illik.
papa.49
@Shikari: Te mióta vagy magyar mióta ide ugatsz kutya !!!
Commenter
@Eladott Ország: Nem lepődnék meg, ha előbb utóbb Iványi Gábor egyházát szektának minősíttetné orbán, és bezáratná.A Felház vajon mi is, és annak mennyi jut?
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
papa.49
@Shikari: Verébbel nem sakkozom )))))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: hogy,tudsz ennyi baromságot összehordani, tibi ? te már korán reggel bizonyítani akarod,hogy 1/2nótás vagy?
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 17:19; ORBÁN GÁSPÁR FELHÁZÁT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY TEVÉKENYSÉGÉNEK ÁLCÁZZÁK. A Felház tízmilliós költségvetéssel gazdálkodik, bevételei és kiadásai vannak, de nincs saját számlája, könyvelése, szabályzata, adóbevallása. A pénz forrása, felhasználása ismeretlen, ellenőrizhetetlen. Mindez úgy törvénytelen, ahogy van. Persze, csak akkor, ha úgy teszünk, mintha Magyarországon jogállam lenne, ahol törvények, és nem az Orbán-család uralkodik. Az alábbi tényekből azonban kitűnik, nemcsak mulasztásról vagy trükkös megoldásról van szó. A Felház működése csaló, törvénytelen és bűncselekmények gyanúját veti fel. A fenti anomáliát formálisan egy alapítvány bevonásával próbálják áthidalni, amely tágan értelmezve a pénzmosás, az adómegkerülés gyanúját, a közhasznúsággal való visszaélés tényét is felveti. Ez az alapítvány a KUL Alapítvány (a rövidítés jelentése: Kelet – Európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért Alapítvány), amely közhasznú szervezet, hivatalosan a célja az állami gondoskodásban lévő gyerekek és fiatalok beilleszkédésének segítése. Erre kapta a működési engedélyét. A Felháznak befizetett adományok a KUL Alapítványnak erre a célra nyitott számláján fut keresztül. A birtokunkban levő, 2018. június 13-án a Fővárosi Törvényszékhez benyújtott 2017. évi egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági melléklete szerint tavaly a KUL Alapítvány összesen 34 millió 662 ezer forint támogatást kapott. Megkülönböztetik ezen belül, hogy az összes támogatásból 30 millió 295 ezer forint volt adomány. Csak feltételezni lehet, hogy ezt kaphatta a Felház, de a két számlára érkezett összeg nincs szétválasztva.
nepszava.us/orban-gaspar-felhazat-kozhasznu-alapitvany-tevekenysegenek-alcazzak/
papa.49
@Eladott Ország: Az apukája mellett himbálódhat ez is !!!
Commenter
@Eladott Ország: Nem tudom láttad-e a videót amit a 24.hu készített az egyik szeánszról. Nem tudom minek a befolyása alatt álltak a hivők, dizájner drog, alkohol, gyógyszer, tömeghipnózis vagy valami más, de ijesztő volt. Rózsafüzéreket morzsolgatva különböző imákat mormolva kérték hogy az ország keresztény maradjon orbán uralma alatt...
papa.49
@Shikari: Kösz, hogy bemutatkoztál KÖCSÖG engem meg Andrásnak hívnak
A többi jelződ is pontosan rád illik ,,antimagyar söpredék, befogadott senki,, !!!
Egyébiránt te kezdtél engem baszogatni, ezt azért ne feledd !!!
csak úgy....
@papa.49: Tibi Laci a böcsületes? neve a kölöknek, a zoli csak a müvész név lehet! a meleg bárban ,föltehetöleg zolcsizzák , tibit a bitangót...
csak úgy....
@Shikari: Különban ott lakrok még,abba a kis lepukkant családi házban? Aszonyka lelépett ,várható volt...,már a tekintetén is látszott,hogy értelmesebb mint te.
SystemError
@Shikari: Putyin a román nácikat támogatta az ügyben. Vele kapcsolatban mi a hivatalos propaganda mára..? :) Mármint, ha Orbán Putyint szopja, te meg amit a szádba ad a fidess koordinátora, ami meg ugye a Putyin farka lesz. Akkor mindenki csak össze vissza szopkodja a másikat elvtelenül nálatok? Ez a te "magyar" öntudatod, szerintem ez egy olcsó gerinctelen csicska leírása inkább, aki napi pár ezerért megvezeti az országát. Fog nélkül könnyebb lenne nem, ha már úgy is egész nap gerinctelen szopásból éltek.
tudode
Az esetleg nem sérti pártkatonaként kényes ízlését, hogy többek között ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG közepette a barátai visszaélnek azzal a hatalommal, amelyet éleslátással elhallgat, és az élők életét keseríti meg mélységesen:
.
Amelynek az klf. meglátással rendelkező értelmiségiek hangot is adtak/adnak:
.
----- Látlelet Magyarországról 2019
.
www.v21.hu/
.
""" A V21 csoport „Csend és kiáltás” Látlelet Magyarországról 2019 címen vitaanyagot tesz közzé a magyar jogállamiság állapotáról. A kritikus értékelés elkészítéséhez a Fidesznek az Európai Néppártban történt felfüggesztése adta meg a végső lökést. A „V21” üzenete azonban nem egyetlen európai pártcsaládnak szól, hanem elsősorban a hazai közvéleménynek, továbbá tájékozódási pontul szolgálhat a Magyarország sorsa iránt érdeklődő külföldieknek és nemzetközi szervezetnek.
.
"""" A V21 csoport tagjai, akik 1990 és 2012 között miniszteri vagy egyéb országos felelősségű tiszteket láttak el, szükségesnek tartják, hogy megosszák értékelésüket a közvéleménnyel hazánk közállapotairól. A „Látlelet” vázolja a NER természetrajzát, bemutatja a jogállamból pártállammá válás folyamatát, leleplezi a közpénzek magánvagyonokká alakítását és a munkavállalókat cselédsorsba taszító politikát, felsorolja az országot a szövetségeseitől elszigetelő külpolitikai lépéseket.
.
A V21 azt ajánlja, hogy a közállapotainkat értékelő dokumentumot, amely teljes terjedelmében honlapunkon olvasható, a következő hónapokban vitassa meg minden olyan politikai párt, szakszervezet, civil kör és szervezet, amely felelősséget érez az európai Magyarország jövőjéért. A viták eredményeivel kiegészített jelentést szeptemberben a magyar és a nemzetközi közvélemény elé tárjuk."""
--------------------------
.
A fentiek miatt FEL KELLENE OSZLATNIA A PARLAMENTET, és nem temetőkben kukkolni!
kokopelli
@papa.49: ...gondolod,hogy a szlovák! rokonainak írjon a getzi!Már régen kicserélte a "tastatúrá-
ját",mert rákérdeztek itt az "y"-jára a pontocskával!Lehet,hogy nem tudja a zabi-kölök,hogy há-
nyan szegték be a füleit? (;-)))))...talán még piréz szaft is folyik benne?
Aki Én
@Eriksson: ,,Vajon ehhez az esethez mit szól az unió?"
Nem mindegy neked mit szól?
Mikor azt szólja, hogy korrupció van meg demokrácia leépítés, az sem érdekel.
SystemError
@Shikari: Nem ez volt a kérdés fidesz bérlemény, hanem hogy reggelente, hogy vagy képes a szádba venni a Putyin bábud faszát, miközben magyarkodsz itt nekünk, mint egy gerinctelen szardarab? Érted már a kérdést?
SystemError
@Shikari: Látom meleg van és az értelmi képességeid harmadával sem rendelkezel. Nem baj, ez is egy válasz, hiszen a fideszes szavazók mind ilyenek. Vagy eleve hülye vagy elbutult, igazából mindegy:)
csak úgy....
@SystemError: Maradjunk az eleve hülyénél! :)
Aki Én
@Shikari: ,,Te Soros fütyin csüngő majom!"
Ha ezt orbán gazdád magára veszi, neked annyi.
szegfue
Ugy általában egy temetőben rongálni a sirokat, siremlékeket, az valóban kegyeletsértő... és meglehetősen "kicsinyes"... agyilag alultápláltak teszik ezt, mert vélhetően baromi kisebbségi érzésük lehet, hiszen tudják, hogy a holtak nem ütnek vissza. Szerintem teljesen lényegtelen, hogy ezt román, magyar, vagy akármilyen országban csinálják, akármilyen temetőben. Igy a hangsuly nem azon van, hogy romániai magyar temetőben vandálkodtak...-- amin én egyáltalán nem vagyok jobban felháborodva, ha m.o-i román temetőben történik -- talán ezt kellett volna inkább "erősitenie" Ádernek... és hát a helyreállitás követelése, vagy az engedélyek ez már legyen a diplomácia dolga. Ettől én még magyar vagyok, mert ugye "illipsi" nemzetiség nincs...
csak úgy....
@Shikari: bezzeg te,tibim ! te formában vagy ,ma csak úgy döl belöled a hülyeség...
SystemError
@Shikari: Azon kívűl, hogy szerinted fölényben vagy, ami persze senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz én nem igazán látom, hogy miben is...:) Érveid nincsenek, hülye is vagy és náci is. Az elmebajodat hatyjuk is te kislány ősszevarró degenerrált köcsög! Abban egyeduralkodó vagy, ahogy szopod Viktort. Ebben biztosan nem leszek versenytárs!:) A kislányos megnyílvánulásodért a patkára tenné a fogsoridat minden férfi a világon, mert csak egy fasszopó köcsög mond ilyet!
Aki Én
@Shikari: A tények függetlenek az én formámtól. Inkább ott látom a hibát, hogy nem akarod érteni :)
SystemError
@Aki Én: Tudod a másnaposság keményen szaggat ebben a melegben vagyis nála Romániában na..
csak úgy....
@Aki Én: Vannak dógok,miktöl irtózik a tibi és azokra ,még kötöféken sem bírnád rávezetni! :)
Aki Én
@SystemError: Túl komolyan vette az M1 felhívását, miszerint melegben sok alkoholt kell fogyasztani. Ezért mondtam, hogy a szektával óvatosan kell bánni, mert mindent benyelnek az M1-en. Hát, tessék...
Aki Én
@csak úgy...: De olyan is van, amit imád és lerángatni sem lehet róla.
Aki Én
@Shikari: Tévedsz ha azt hiszed, hogy veled ott bárki beszélgetni fog. A hazaárulókkal senki nem beszélget.
Aki Én
@Shikari: ...meg hát aztán a végbélből a budiba kerül át az arcod, hogy akarsz úgy beszélgetni?
SystemError
@Shikari: Fog nélkül is tudsz beszélni kis köcsög? Alig várom! Persze mindketten tudjuk, hogy csak egy kis faszú pondró fenyegetőzêse, aki amúgy az anyjával él a szarcsíkos alsójában:)
Aki Én
@Shikari: Én a másik oldalon állok, ütni-vágni foglak :)
Tudod mitől félek? Attól, hogy megint velem fogsz dicsekedni, mert váltottam veled pár szót. Ne áltasd magad, ettől még nem vagyunk haverok.
SystemError
@Shikari: Nevetséges vagy és nevetségesen kicsi faszod lehet...:) Ezért bántalmaznál kislányokat is mi te buzi, mert egy takonyos, szociopata kis pondró náci vagy. Ne izgulj mindenki tisztában lesz a táborban a kislányos kijelentéseddel is. Még az is lehet a főnökeidtől jön majd az első pajszer a mosoly ellen..:) Tudják, hogy mekkora beteg fasszópót alkalmaznak?:)
Aki Én
@Shikari: Bolond lyukból bolond szél fúj.
Látom kötelességtudó vagy. Fontos nekünk a véleményed, mert szemernyi kétség sem marad, hogy jó oldalon állunk. Téged is azért esz itt a fene, mert még nem találtál olyan oldalt, ahol szívesen látnak.
Maradj, igazán elférsz.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...szóval ezzel beismerted hogy egy gané bocskoros oláh vagy ...bravo..
Aki Én
@Csizmás Kondom: Te most éppen mit is ugatsz román szőrös létedre? Te sajnos túl buta vagy a párbeszédhez.
Nem lep meg az értelmezési képességed.
Egész Romániában nem találsz egy embert, aki beszélgetne veled?
SystemError
@Shikari: Miről is hazudtam ? Irjál már le egy nem sunyi náci mondatot te anyuci szoknyája mögül nagyot mondó kis nyomorék!
SystemError
@Shikari: csak szólók, hogy ezt te írtad fasszópó alkoholista, szóval ezt ne vedd sértésnek. Inkább menj el orvoshoz, hogy fogalmad sincs miket írogatsz. tudod a kislány és az úszók kapcsán írtad ezt, rémlik már valami te fogatlan köcsög alkoholista? :)
SystemError
@Shikari: Na mi van féreg náci, rájöttél már, hogy amire felháborodtál az te vagy? :) Te tényleg szociopata vagy ember!
SystemError
@Shikari: Nem gázoltál, tudom hogy kell bánni az ilyen beteg, szociopata buzikka mint te és hidd a férfiak 99%-a. Az ilyen mocsok kis 1% pondrók, mint te pedig az első összezárt estên rájönnek majd, hogy ez annyira nem menő. Látom már büszke is vagy rá, hogy egy beteg szardarab vagy. Mindenesetre jó, hogy elismerted miután retek féreg módjára tagadtál és ilyen fideszesen még ki is kérted, hogy nahát... Szerintem elfogytál mára is te kotorék, gerinctelen náci!:)
SystemError
@Shikari: Szánalamas vagy, majd előben legyen nagy a pofád, amikor a patka sarkán lesz...
csak úgy....
@SystemError: Fogadjunk,hogy shikarit és a cirmost,minden erölködés nélkül,egymásba lehet dugni !
és ezektöl remél a fidesz több gyereke! :(
SystemError
@Shikari: Álmodozol a terepasztalkád mellett hulladék? Amikor anyu rád nyitja az ajtót és meglátja a kőműves dekoltázs mögött az ólomkatonákat nem szokott kiröhögni nagyon? :)
SystemError
@Shikari: Anyád szokta ezt mondani? Érdekes kis család vagytok, de így már érthetőbb jelenség vagy te is ..:)
SystemError
@Shikari: Gondolom azért raktál annyi smile-t megint, mert annyira komolyan mondod! Váááá, de félelmetes! váááá! :) Na unalmas vagy kis faszú veréb! :)
Eriksson
Ha ez az esemény háromezernyi résztvevővel békés temetőszentelés akart volna lenni, akkor mit keresett ott az a rengeteg román zászló. Ilyet nem szoktak vinni temetőszenteléshez.
csak úgy....
@Shikari: tibike! elöször neked kéne megtanulni dolgozni ,hogy aztán taníthass másokat ! nem gondolod,buksi!?
egyre szanalmasabb vagy.
Aki Én
@Eriksson: A hírek szerint ott vannak román halottak is, így annyira nem meglepő Romániában a román zászló. Vagy a román nacionalizmus már elítélendő?
Eriksson
@Aki Én: A hírek szerint jórészt magyar és német katonák temetőhelye az, románok halottak nincsenek ott.
Ez az egyik tény. A másik az, hogy az Úz völgye Hargita megyéhez tartozik, s a székelyek nehezen viselik, hogy ott román zászlókkal randalírozzanak főként bukaresti focihuligánok.
Mi itthon ezt nehezen értjük, mert Magyarországon a román temetők a románok szent helye, oda nem mennek magyarok randalírozni.
SystemError
@Shikari: Azért tették bele annyi smile-t mert egy kis faszú köcsög vagy és azt hiszed ettől erőteljesebb a hazudozásod, de csak nyomibb vagy tőle...:) Látod egy smile is pontosan kifejezi ezt, sőt néha a kevesebb több :) Nem unod még, hogy itt erősködsz és közben az első állas után meg sírnál a sarokban..? Te nagyon keményen képelő bértroll...haha
Aki Én
@Eriksson: A románok azt állítják, hogy vannak ott román halottak is. Nincs okom ebben kételkedni. Az viszont nem meglepő, hogy a propaganda média nem ezt helyezi előtérbe.
Ettől függetlenül nyilván elítélendő ami ott zajlott. Csak annyit akartam jelezni a felvetésedre, hogy nem meglepő a román zászló.
csak úgy....
@Eriksson: azok a halottak ott 6láb mélyen meg azt gondolják,hogy emlékeztek bajtársak,mi is ilyen hülyék voltunk,mígy éltünk!
egymást gyilkoltuk mások érdekében.
Eriksson
@Aki Én: Miért hiszel inkább a románoknak? Csak nézd meg az I. Vh csatáinak helyszínét, románok ott se voltak.
De igenis meglepő a román zászló. Akik temetőszentelni akarnak, azok nem zászlókkal mennek, hanem imádsággal.
Eladott Ország
Lényeg az, hogy amit Trianonban elvettek, Lölö visszavásárolja... a csuti g.cinek magának.
Aki Én
@Eriksson: A románoknak nem hiszek, viszont orbánéknak még kevésbé.
SystemError
@Shikari: Na amit felvázoltál az 2 és 8 évtől terjedő szabadságvesztés számotokra kis buzi. ja és utána valóban ez lesz a neved bent, hogy a kis buzi. Amúgy értsd már meg hogy röhögök és mindenki röhög a kis Hitler komplexusodon :) De csak játszunk el a gondolattal, ha ti Gay Fodor/Kubatov bérlemény kis retkek átlépitek a törvényesség határát, akkor miért gondolod, hogy másik oldalról nem lennél azonnal egy rozsdás pajszer útjában? :) Hát kurvára ott állnál fogatlanul hidd el kis buzi!
Eriksson
@Aki Én: A történelmet nézd, csak a történelmet.
SystemError
@Shikari: Sok a smile megint és kevés a történés...:) Tudom majd meglátjuk, ezt nyomatod fél egy nulla szarként fenyegetőzöl. Komoly gyerek vagy, anyu meg ne verjen, hogy nem raktál rendet a terepasztalkádon!
Aki Én
@Eriksson: ...a történelem kizárja, hogy egy romániai temetőben román halottak legyenek? :o
SystemError
@Shikari: Sok a smile kis faszú patkány... Majd a bíróság eldönti, hogy az amit csinálsz az mi..:)
SystemError
@Shikari: Ezt majd a bíróságon add elő..:)
csak úgy....
@Eriksson: tudom,hogy hosszú de te szeretsz olvasgatni ! érdekes adatok Erdélyröl az ottani nemzetiségekröl.
www.kia.hu/konyvtar/erdely/emnyar.htm
Eriksson
@Aki Én: Mondtam, hogy nézz utána. Az a terület akkoriban Magyarország volt.
De hagyjuk.
Rockxy
érdekes hozzáállása van némelyeknek.
engem senki nem tud rávenni hogy gyűlöljek valakit, még a zorbán se, meg a puzsér se meg más se.
akkormost ugye velem van a baj.

azok a lakossághoz tartózó emberszabásúak, akik meg ezerrel fröcsögnek, uszítanak és habzik szájuk a trágyától, ők teljes jogú polgárok és jószándékú hazafiak?
demánkomolyan, ők ugye jót akarnak?
haladást, egyetértést és békét?

van itt valakinek epeköve?
nincs?
MAJD LESZ!
csak úgy....
@Shikari: ez okozza nálad a mélységi mámort ?
SystemError
@Shikari: Ideges lettél a bíróságtól elmebeteg buzi úgy látom! Meg nem is az első lenne mi..
csak úgy....
@SystemError: "Sárgaigazolványos" a gyerek,nincs mitöl tartania ...
SystemError
@Shikari: Mi alapján...:) 10 évig köteles minden szolgáltató bűcselekmény esetén megőrizni és kiadni minden adatot.. Ha az adott szolgáltató nem tudja kiadni, akkor a mail szolgáltató és így tovább..Én következetesen védekezésképen írtam amit. Senkit nem gyűjtenék be vagy gázositanék el..vagy nem bántanék. Önvédelemböl kiverném az összes fogadat, de ezt nem tiltja a törvény. Azt viszont igen, hogy vallási, faji, nemu, politikai, stb meggyőződés alapon fenyegetsz embercsoportokat. Hiheted, hogy igazad van, de ezt meg önkényeskedésnek veszi a törvény, amivel ugyanúgy bukni fogsz. Látom volt már ügyed. Visszaesőként nem sok jóval kecsegtet téged ez a szitu, ha jól sejtem..:)
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi! tedd a szívedre a kezed és valld be,hogy kirúgnád a sámlit az összes ellenzéki politikus alól,már alig várod a törvényt,hogy jelentkezhess hóhérnak, te kis csillag ...
SystemError
@Shikari: Tehát nem te vagy a törvény, csak te gondolod, hogy amikkel fenyegetsz "tábor, gázt neki" és hasonlók azokat rejtetten kell érteni. hidd el ezek megvalósítják a közösség elleni fenyegetést. Én amiket írtam arra írtam, ha egy ilyen önkényeskedő kis fasz megjelenne nálam, akkor mi lenne..Ha tudsz magyarul, akkor fogalmazz érthetően buzi gyerek, ahogy a bíroság is értelmezik ezt adott kontextusban, amiket ide írsz. Értem hogy a kiképzésen nagyon jól leírják hogyan lehet gerinctelen "így is lehet érteni" módon fogalmazni, de csak szólok, hogy ilyen esetekben az elhangzott kijelentéseket kontextusban értelmezi a bíróság is. Ezt mond el a kiképzőtisztednek is, aki nyilván retteg attól, hogy a kis szervezete bírósági ügybe keveredjen(igazából ügye ez a baj :) ) Meg lett nektek mondva, hogy azt hazudtok amit akartok, amíg nem lesz belőle ügy. ehhez tartsd magad!
SystemError
@Shikari: Örülök, hogy magadat egy jellegtelen, semmitmondó kétszínűként állítod be, amint baj lehet belőle. Ez sokadszorra mutatja a gerinctelen, suttyó lényedet is. Ne izgulj az is vagy! Ahogy írtam ilyen ügyek pábszéd és szöveg kontextusban fognak számítani. Tehát egyszer nem resgáltál nekem vagy vagy másnak nemtetszésed gyanánt, hogy értem jön valaki és táborba visznek és majd adnak gázt..? Ahhoz, hogy másokat fenyeges nem kell konkrét fenyegetsének elhangozania. Hiszen nem az a lényeg ki csinálja, hanem a történés. De ezt majd az ügyêsznek add elő, aztán bírónak! Aztán a Csillag zuhanyzójában...
SystemError
@Shikari: Látom a kurva anyádozásból, hogy azért átment valami... :) Örülök, hogy így elgondolkodtatott a dolog és a megszokott fideszes értelmiségiként állsz a dologhoz. :) Szép napot! :)
csak úgy....
@Shikari: kurvára gyerekes vagy,tibi és marhára pofátlan...
tessék,elemezgesd!
SystemError
@Shikari: Mi ez a fürdős ribanc hisztéria? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.