A 444.hu szerkesztősége mellett van egy lakás, ami egy letelepedési kötvénnyel érkező kínai tulajdona, és az újságírók ebben nemrég egy külügyi államtitkárt és magát a volt macedón miniszterelnököt látták együtt.

Egy kötvényes kínai lakásában láttak együtt egy magyar helyettes államtitkárt és a körözött Gruevszkit

Azt írják, Joó Istvánnal, a külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkárával találkozott pénteken Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök a 444 melletti lakásban. A földhivatali adatok szerint a lakás két kínai állampolgár tulajdonában van, egyiküket letelepedési kötvényvásárlóként jelölték meg, egy tavaly a 444-nek és a Dirket36-nak elküldött, feladó nélküli levélben.

A 444 szerint a nemzetbiztonsági zsargonban K-lakásnak vagy konspirált lakásnak nevezik az olyan ingatlanokat, ahol a péntekihez hasonló találkozók történhetnek. A rendszerváltás előtti definíció szerint

„a K-lakás az állambiztonsági szervek fedés alatt működtetett bérleménye, amelyet hálózati személyek, SZT-állományú tisztek fogadására, operatív akciók lebonyolítására, ellenséges objektumok, személyek időszakos megfigyelésére használnak”.

A 444 nemzetbiztonsági területen jártas forrásai szerint valaki óriási szakmai hibát követett el, amikor nem vette észre, hogy egy újság szerkesztősége mellé szervez egy ilyen találkozót.

Gruevszki 10 éven át irányította Macedóniát, de egy lehallgatási botrány miatt távoznia kellett, később pedig korrupció miatt két év börtönre ítélték, de Magyarországra szökött, és a kormánytól menekültstátuszt kapott.

(444.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ocsmány egy rohadék ország lettünk.
Érdemes megnézni a videót abban Gruevszki pofáját. Azt öntelt beképzelt pofát amit vág. Mintha azt mondaná le vagytok ti mind szarva hozzám aztán úgyse nyúl senki. Hát tényleg nem...
Azt már nem is ragozom, hogy kínai kötvényes, külügyi államtitkár ...és akkor a Bige-t basztatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Sok "jó" kis helyen is elfér egy kupi országban
.
Guevszki kiadatását kérte
.
https://www.google.com/search?ei=qaL8XPOZJ6SE...
.
Hernádi Zsolt kiadatását kérte
.
--- A magyar hatóságok megtagadták Hernádi Zsolt kiadatását Horvátországba
.
https://merce.hu/2018/08/23/a-magyar-hatosago...
.
Miközben lopkodják egymástól a szajrét, amelyet Simicska csodálatos kiűzetését is elérte a politikai széltoló:
.
https://www.youtube.com/watch?v=meulv9I6-5g&t...
.
Hogy lehet erre a rabló bagázsra felnézni!
Desischado
Vajon min ügyködtek?! Ezt jó lenne tudni! Szégyen, hogy Magyarország köztörvényes bűnözők paradicsoma. De remélem, már nem sokáig!
Szeparepa2
Na tessék ez is csak az orbáni söpredék dilettantizmusának újabb ékes bizonyítványa... még egy kurva K lakást sem tudnak normálisan leszervezni... szánalmas... lógni fogsz szarbánkám az összes fő fasszzopó náci hazaáruló patkánytársaddal együtt hamarosan
Commenter
@csak úgy...: ebben a lehet valami mert a baltást is "beárazta." Gruevszkinek is megvan azorbáni ára nyilván. Meddig tűr még az EU, meddig bújtathat még bűnöző politikusokat egy EU-s tagország ami már így is a szégyenpadon ül, meddig adhat ki kegyetlen gyilkosokat pitiáner diktatúráknak, hőst csinálva belőlük hazájukban?
nezelodo
Milyen szerencse, hogy a fidesz szavazóinak túlnyomó hányada nem is érti mi ebben a történetben a hiba?! Pedig egyszerű, a vezér politikai tisztessége nagyon maszatos lett! Ja, hogy jogállamot emleget? A sarki lánynak sem tilos liliommal a kezében felhajtani a kuncsaftot, de a virágtól még nem lesz szende szűz!
kissé felnőttem
akinek fontos majd megkeresi. 1 el kevesebb kosztosról kell gondoskodnunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok