HOGY VAN-E EBBEN MEGLEPETÉS AZT NEM TUDOM, DE PÁRHUZAM NINCS! Az egyik unokaöcsém kicsi korában imádta a meglepetéseket, csak a szó volt még túl hosszú a számára. „Lepetés!”-kiáltotta, ha valami váratlannal találkozott.

(Forrás: nepszava.hu, RonaGyuri által)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbánék célja az emberek elbutítása, amellett, hogy mindenki mást hülyének néznek. Meddig lehet még hülyére venni minket? Mikor jön el az a pont, hogy megelégeljük ezt a helyzetet és az emberek az utcára menjenek? Úgy tűnik, a rendszer fenntartásához szükség források egyelőre kiapadhatatlanok. A magyar adófizetők pénze mellé ugyanis további eurómilliárdok érkeznek, amelyekből pár év leforgása alatt egy teljes maffiabirodalmat épített ki a hatalom. És amíg lesznek ellopható milliárdok , addig ez nem is fog változni ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Shikari: Én itthon vagyok nekem ez a hazám! Te húzzál vissza oda ahol élsz neked az a hazád. Ha ilyen férgeket "megismerek" mint te kihozod belőlem azt a gondolatot, hogy helyes volt Trianon és helyes, hogy te a határ túloldalán maradtál. Itthon csak rontanád a levegőt seggfejkém.
Shikari
@Horizont: Engem nem érdekel miket hazudozol össze román elvtársnő. Szipirtyó vagy az biztos és soha nem voltál magyar. Iszkiri vissza a kecskék közé román birka.
Horizont
@Shikari: anyád a román te agyatlan faszparaszt. Én magyar vagyok! És kussoljál ha csak ilyen baromsággal tudsz visszavágni. Keress már egy nőt magadnak. Hátha jobb lesz utána. Súlyos problémáid vannak.
Shikari
@Horizont: Román szipirtyó. Soha nem leszel magyar te aszott mert románnak születtél. Sajnos még idióta komcsi is vagy szerencsétlen hegyi kecske létedre. Az ilyet ostorral kergetik el.
Horizont
@Shikari: Beteg elme vagy.
A való életben le sem köpnélek mert még a nyálamat is sajnálnám rád. hahahahaha
Shikari
@Horizont: Neked nyálad román? Porzik mindened múmia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok