HOGY VAN-E EBBEN MEGLEPETÉS AZT NEM TUDOM, DE PÁRHUZAM NINCS! Az egyik unokaöcsém kicsi korában imádta a meglepetéseket, csak a szó volt még túl hosszú a számára. „Lepetés!”-kiáltotta, ha valami váratlannal találkozott.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbánék célja az emberek elbutítása, amellett, hogy mindenki mást hülyének néznek. Meddig lehet még hülyére venni minket? Mikor jön el az a pont, hogy megelégeljük ezt a helyzetet és az emberek az utcára menjenek? Úgy tűnik, a rendszer fenntartásához szükség források egyelőre kiapadhatatlanok. A magyar adófizetők pénze mellé ugyanis további eurómilliárdok érkeznek, amelyekből pár év leforgása alatt egy teljes maffiabirodalmat épített ki a hatalom. És amíg lesznek ellopható milliárdok , addig ez nem is fog változni ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Eladott Ország: Persze, a Göbbels-i útmutatás alapján!!!
tulipan
@Shikari: Ja, Te is Durbinccsal vagy egy bányásztelepen, azért tudod merre is van Ploesti!!!
RonaGyuri
@Shikari: ha már iderondítasz megtanulhatnál magyarul!!! =))
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi ,te is ebböl tengeted a nyomorúságost ,mint a durbincs cimborád? a ház mögötti kertet meg , majd a migráncsok ássák föl néked ,dade ?
csak úgy....
@Shikari: tibi! ugye ilyenkor az 50% pofátlan cigány vér szól belöled és nem a 10% magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.