HOGY VAN-E EBBEN MEGLEPETÉS AZT NEM TUDOM, DE PÁRHUZAM NINCS! Az egyik unokaöcsém kicsi korában imádta a meglepetéseket, csak a szó volt még túl hosszú a számára. „Lepetés!”-kiáltotta, ha valami váratlannal találkozott.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbánék célja az emberek elbutítása, amellett, hogy mindenki mást hülyének néznek. Meddig lehet még hülyére venni minket? Mikor jön el az a pont, hogy megelégeljük ezt a helyzetet és az emberek az utcára menjenek? Úgy tűnik, a rendszer fenntartásához szükség források egyelőre kiapadhatatlanok. A magyar adófizetők pénze mellé ugyanis további eurómilliárdok érkeznek, amelyekből pár év leforgása alatt egy teljes maffiabirodalmat épített ki a hatalom. És amíg lesznek ellopható milliárdok , addig ez nem is fog változni ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Vannak párhuzamosok, amik a végtelenben sem

s a hasonlóság sem megy túl a Pistikének is van két füle, de ettől még nem szatyor szintjén

Ahogy az lenni szokott, szombat lévén az egykori MSZP egykori elnök-asszonya csillogtatja írói, pontosabban publicisztikai képességeit. „Lepetés!”- címmel értekezik az EP választások utáni dolgokról. Pontosabban két dologról. Egyfelől arról, hogy Orbánék ha kijózanodni nem is – nem csak nem szokásuk, de a képesség is hibádzik – újra páva-táncizni kezdtek, érzékelvén, hogy ha itthon még hatalmas győzelemről lehet fantáziálni, de EU szintjén ez koránt sincs így.
A derék ex-elnöknő ezt próbálja párhuzamba állítani a DK és a Momentum megerősödése, eredménye és a főpolgi cirkusz dolga körüli gondokkal. Nos ez nagyon mellément. S nem csak azért mert nem kellene hisztizni azon, hogy ezen a meccsen a lényegesen jobban álló csapat – legalább is ez a mintavétek nagyon erre hajaz - változtatni akar. Arra sem ártana gondolni – s ezt egy női vezetőtől az ember el is várná -, hogy Olga-asszony esetleg (én sem kedvelem) ráadásul még jobb jelölt és talán jobb főpolgi is lehetne! =))
RonaGyuri
@Shikari: ja mint a gagyizók a Keletinél!! =))
tulipan
@Shikari: Azt sem tudja a szerencsétlen mit is csináljon!!! Te meg, mást sem csinálsz, csak igyekszel kimagyarázni! Nagyon élvezem, a hónapig tartó pökhendi, nagyképűséged után!!! HAHAHA :)))))))))
tulipan
@Shikari: Még vicces is vagy!!! Hahahaha :))))
tulipan
@Shikari: Mindjárt megnézem, az ottani hírlapokban, milyen idő van! Nálunk Budapesten szép idő van, örülök, hogy Romániában is, és Te Orbánt érintő, bokros teendőid közepette is, ráérsz, strandra menni! !!!
Clavigo
@Shikari: @nyád már nem enged haza hétvégére,seggarc ?? Nem csak itt utálják búrádat,,hanem már otthon is ?
Clavigo
@Shikari: Termálba?? Ne röhögtess... Végül is,,, ott is megtalálod magadnak a lepippantani való bránerokat.
Eladott Ország
Orbánék célja az emberek elbutítása, amellett, hogy mindenki mást hülyének néznek. Meddig lehet még hülyére venni minket? Mikor jön el az a pont, hogy megelégeljük ezt a helyzetet és az emberek az utcára menjenek? Úgy tűnik, a rendszer fenntartásához szükség források egyelőre kiapadhatatlanok. A magyar adófizetők pénze mellé ugyanis további eurómilliárdok érkeznek, amelyekből pár év leforgása alatt egy teljes maffiabirodalmat épített ki a hatalom. És amíg lesznek ellopható milliárdok , addig ez nem is fog változni ...
Nessy
Érdekes, ma Hídvégi szócséplő ma megszólalt, miszerint nem igazán akarunk a Néppártban maradni, de az összes bizottság vezetésére igényt tartunk, valamint több pénzre, mert sokba kerülnek a határon és unión túli szavazatok!
tulipan
@Shikari: Magadról karattyolsz, félhülye SEGGNYALÓ??
Clavigo
@Shikari: Köszönöm kérdésed,,Bumburnyák...Apropó,,megtanultál már evőezközt használni,,,vagy @nyád még mindig csúzlival küldi beléd a puliszkát ??
Csizmás Kond
A könnyen léprecsalhatók kedvéért...Orbánék soha nem akartak kivállni a néppártból, sőt mindig is a megalakulásuk eredeti tényére alapozva kívántak részesei lenni a tömörülésnek, viszont a folyton ide oda locsogó, loccsanó, ingatag, elvtelen, becsülethiányos buzibandának már nem érdek az alaptétel, azok mindig úgy alakulnak, hogy egy meglévőt szétkurnak. Képtelenek arra hogy valamit létrehozzanak ezért egyenként mint a tetű felszaporodnak különböző létrehozott szervezeteken és azt eszik szét...és ahogy létszik tetű az van elég.
Nessy
@Csizmás Kond: Minő szerencse, hogy a fidesz hú az elveihez! Legalább egy napig!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ja és Őfenesége csak viccből terpeszkedett a liberálisok vezetésében!!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: .Dehogy, viszont a terpeszkedése nem csak az idaológiá vagy a saját érdekeit szolgálta...
Clavigo
@Csizmás Kond: Aha...Lehet,,hogy te tegnap születtél.. és keveset tudsz Orbán elvtárs és " becsülethiányos buzibandájának" a politikai irányzatairól...,,,Nem tudom ,,mikor jöttél át Romániából,,Kandur Bandi... De ne úgy tájékozódjál,,mint egy frissen kiszántott egér..
Clavigo
@Csizmás Kond: Én itt születtem barátom... És tanuja voltam Orbán elvtárs és " becsülethiányos buzibandájának " politikai irányváltásainak,,, Felemelkedést nem említek,,,mert a szennyvíz is fel szokott törni ,,néha..
tulipan
@Csizmás Kond: Hát Te? Még nem is jöttél??
Csizmás Kond
@Clavigo: ...és születésed helyszínéből adódóan képzeled azt, hogy más ott nem születhetett ?
tulipan
@Csizmás Kond: Egyetlen percig sem gondolom, hogy mondjuk, Kanadában születtél volna? Akkor sokkal normálisabb lennél! Nem sütne belőled/belőletek, a kisebbségi érzés! Tudod, tagadhatatlanul erdélyi-szagod, modorod van!!
Clavigo
@Csizmás Kond: Veled semmi gondom... Én a kiskomcsi Társadalmi Kapcsolatból ( besúgó ) kifejlődött liberális,aztán konzervatív,,aztán nemzethhyy ( vagy mijafaszom ),,aztán a szélsőjobbra kacsingató faluvégi putris Telefingott Búvárruhától és népi-nemzethhy zenekarától okádok...Meg a pénzért megvehető határon belüli,,és túli,, qrvára elkötelezett szavazóitól..
Csizmás Kond
@Clavigo: ...értelek én magyarázat nélkül is...és csodálom az emésztőrendszeredet...
...mert kifejlődni valamiből, vagy megmaradni ugyanannak...de inkább ne folytassuk mert te amúgy sem vagy elkötelezett...
Clavigo
@Csizmás Kond: Elkötelezett vagyok,,,,de nem 5 kg krumpliért,,10 ezer forintért,,,a határon túlra ,szavazatokért kitolt lóvéért..stb. Megélhetés,,és nyugalom..kb. ennyi.. Egy pillanat alatt eldobnám az útlevelem,állampolgárságom,, ha ez a két dolog veszélybe kerülne...A " nyugalmam" már eléggé határeset... de még nyitva van a határ Nyugatra... Más nem számít..
tulipan
@Csizmás Kond: Hja,a ki nem Orbán narancsos "elkötelezett", azt TI nem tekintitek embernek, de a pénzünk AZ KELL,mi?? Nagyon undorító, haszonlesők vagytok! Ezért van az, hogy bár még távoli rokonaim vannak arra felétek/köztetek, nagyon megutáltalak mindnyájatokat!!!
Clavigo
@Csizmás Kond: Még annyit,,,,hogy aki a környezetemben van fiatal,,,család,,vagy cimbora...Mindenkit arra bíztatok,,hogy kotródjon kifelé ebből a rommá---putrivá b@szott országból,,,amíg lehet,,,,,kifelé innen az EU-ba..Bárhová...mert mindenhol jobb...( pillanatnyilag ),,mint Orbán elvtárs 93000 n/km-es privát tébolydájában... Legalább nem a határon túli megélhetési szutykok nyalják fel a leendő,,befizetendő adóikat...
tulipan
@Clavigo: Bizony! lndulni kell, ebből a koszfészekből, amíg még lehet, amig már ránk is nem levakarhatatlanul ragad a narancsos szenny!!!
Csizmás Kond
@Clavigo: ...a nyúltalp soha nem volt erény...sőt mindig megvetendő dolognak számított.
Csizmás Kond
@tulipan: Soha nem kellettél sem te sem a pénzed...mert nálam egyik sem érték ami veled kapcsolatos...és haszonleső az a lepedőrekent takony amiből te lettél.
Csizmás Kond
@Clavigo: ...a 14:00-ra...ez is egy tetűpolitika, előbb feleszi az ehetőt majd kotródik.
Clavigo
@Csizmás Kond: Cimbo... én jártam Csau. romániájában is...Leköpködték a magyar rendszámú autókat,,, Elég gázos volt...A " nyúltalpat " meg ti vettétek fel,,,mikor megszünt a nyalni való segg a szátok előtt...oszt betódultatok hozzánk,,mint a csótányok...Oszt akik megmaradtak,,,pénzért szavaznak,,hogy egy putris Senkiházit hatalomban tartsanak,,,futbalakadémiáért,,templomfelújításért,,,stb.. Miről vakersz nekem ,,ember ?? Te tényleg tegnap születtél...
cikicakk55
Én is úgy érzem,hogy aki csak teheti,húzzon ebből az országból addig,még lehet. A Fidesz miatt úgy is kivágnak bennünket az Unióból és akkor bezáródnak a határok.Esetleg lehet menni majd Ukrajnába,vagy Oroszországba,esetleg Kínába menni dolgozni.Sajnos semmi esély arra,hogy a Magyar emberek segítség nélkül bár mit is tegyenek.Hiába vagyunk többen,semmink nincs.Nincs jogunk,nincs pénzünk,nincs semmi fegyverünk. Hiába megyünk az utcára. Tavaly a választások után volt 100.000 ember Budapesten és semmit nem tudtak elérni. Beleröhögnek a pofánkba,mert Ők megtehetik,hisz náluk a pénz,a hatalom,az ügyészség,a rendőrség, a katonaság stb. Talán az Unió ha segítene,hisz 9 éve megy a rablás az országban.9 éve lopja a Fidesz az Unióban dolgozó állampolgárok adóját.Ha a magyar emberekért nem is lépnek,legalább a saját pénzükért tennének már valamit.
Nessy
@Clavigo: Nekem is volt szerencsém akkoriban "magyar testvéreinkhez"! Tisztelet a pár kivételnek. Kolozsváron magyarul kértem kenyeret, megjegyezték, ha enni akarok tanuljak meg románul. Nekem meg kicsúszott a számon, hogy érdekes, Pesten tudnak magyarul, amikor szalámit vesznek. Na, kezdték is emlegetni a policájt. Életem párja utánam jött, és németül kért. kapott is.
Viszont kisebb településen még meg is kinálták a gyerekeket gyümölccsel.
Vajh, a kolozsváriak közül hányan lettek kettős állampolgárok, és járnak át gyógykezelésre?
tulipan
@Csizmás Kond: Az irígyek körében?
Clavigo
@Nessy: Pontosan...tisztelet a kivételnek...
Clavigo
@Shikari: Kitakarítottad a klozettet Szőröstalpú ? Horizontról meg leszállhatsz ,,,@ny@baszó...
tulipan
@Shikari: Bizony ám! Te narancsos kapzsi. aljas seggnyaló! Hazaszeretet, becsület, igazmondás. Ezek hiányoznak a szótáratokból!!!
tulipan
@Shikari: Ugatsz még narancsnyik seggnyaó illlibsi takony? Összeszednek. az erre illatékesek te pedofil szörnyeteg, ha sokat vartyogsz még itt!
tulipan
@Shikari: Az a mókás vénség, hogy itt erőlködsz. Remélem nincs még szagod?
Clavigo
@Shikari: Itt maradtál hétvégére vándorcigány ?? Vagy nincs pénzed haza utazni Constancára ,,@nyád majma ?? Vagy leugrasz egy pünkösdi " kör-pippantásra " Kőbányára ? Ha lehet,,ne fogazzál,,mert ünnep van...
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
RonaGyuri
csak a rend kedvéért:

"Fabula
Fogalma, Tulajdonságai: többnyire rövid, s valamelyerkölcsi tanulságot fogalmaz meg. Két fajtája van: állatmese, növénymese. Fajtái. Állatmese: rövi, csattanóval végződő, gyakran párbeszédes formában megírt történet, szereplői állatok, de antropomorfizáltak, aza emberi tulajdonságokkal vannak felruházva. Főleg Indiában terjedtek el, de gazdag a görög és a római irodalom is Esopus, Phadrus, Babriosz költeményeinek köszönhetően. Legismertebbek az állatmeséi a francia LA Fontaine írónak. A magyar irodalom is gazdag, Heltai Gáspár 100 híres fabula c. könyve igazolja ezt. RAjata kívül Pesti Gábor írt híres fabulákat. Az orosz irodalomból pedig ismert lehet talán Krilov nevű író. Növénymese: ez lényegében szinte ua., mint az állatmese, csak a szereplők nem állatok hanem növények. Ez ritkább szinte nem is ismerünk ebből a fajtából se írókat, se műveiket." =))
tulipan
@Shikari: Tudod, te vénséges szörnyeteg attól hogy beengedtünk az országunkba még ki is lökhetünk. Nem állja a magyarság az ilyen magyarellenes VÉGLETEKIG OSTOBA, csürhét. És még NEM ÁRTANA meg is tanulnod, épen mit is sütöttél ki, mielőtt baromságokat firkálsz ide, igy p.ls azt is mi is az a a fabula! :))))
tulipan
@Eladott Ország: Persze, a Göbbels-i útmutatás alapján!!!
tulipan
@Shikari: Ja, Te is Durbinccsal vagy egy bányásztelepen, azért tudod merre is van Ploesti!!!
RonaGyuri
@Shikari: ha már iderondítasz megtanulhatnál magyarul!!! =))
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi ,te is ebböl tengeted a nyomorúságost ,mint a durbincs cimborád? a ház mögötti kertet meg , majd a migráncsok ássák föl néked ,dade ?
csak úgy....
@Shikari: tibi! ugye ilyenkor az 50% pofátlan cigány vér szól belöled és nem a 10% magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.