A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között - mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt frissen megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Orbán Viktor pont úgy fog dönteni a Fidesz néppárti tagságáról, mint ahogy a felfüggesztésről döntött.
Nem vágják pofán, hanem ő ugrik neki az ökölnek, az arcával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Orbán Viktor pont úgy fog dönteni a Fidesz néppárti tagságáról, mint ahogy a felfüggesztésről döntött.
Nem vágják pofán, hanem ő ugrik neki az ökölnek, az arcával.
silber13
Nem a fitymasz fog dönteni, hanem a Néppárt! És remélhetőleg kivágják ezek után a szövegek után ezt a mocskos hordát!
namihami
Vajon marad-e arca a Néppártnak vagy ezért a néhány voksért hajlandó feláldozni?
A Mi Viktorunk döntési helyzete a békemenet jellegű felszólalásokon elhangozható magyarázkodásokban merülhet ki.
Nessy
Elefánt és kisegér! Csak éppen most kisegér felnyalt egy csöpp pálinkát, és most kitört rajta a "hol az a macska..." szindróma!
Yoda69
hidvegi elvtárs, te meg mindig itt tartasz?
Ez a lemez már lejárt, most már gyurcsanyozni kell ujra.
papa.49
Hidas ez pont olyan mint amikor az egyszeri ember összeveszett a feleségével
a matróna azt mondja ,,takarodj az ágy alá,,
a faszi vissza szól ,,a falig,,
Hülye vagy te és menthetetlen !!!
kereső
" A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között –" nem jól tudom, hogy az EP választás nem pártokról szól,nem pártpolitikákról? Itt egy egész ország a "választókerület".A fidessnek is arról kéne szólni a történetnek, hogy hogyan -és milyen módon tudja/tudná? érvényesiteni Magyarország képviseletét, és képviselni Magyarország érdekeit- mintahogy teszik ezt a DK,a Monetum, az Mszp, és a Jobbik politikusai. Nem pártpolitika!!!A qrva életbe má'-nem orbán hatalmi törekvéseiről kéne ennek az egésznek szólnia- mert az ország még mindig nem =orbánnal és a fidessel. Ezért mégy az EP-be, hogy leszard az országot onnan is, mert orbán úgy kivánja? Menjetek inkább kukutyinba zabot hegyezni.
Eladott Ország
"Seggvéghi" ki nem szarja le már a pofátokat az EU-ban, te hülye majom.
uploads.disquscdn.com/images/96b706187dee16bdbaef1812a5dd46de7cffc155fcc36708715156cf568dbc43.jpg?w=600&h=610
Szégyenérzet nulla, éljen az ostobaság, a szolgalelkűség és a morális gerincferdülés! Túl jó ezeknek az a kötél. Éljenek! De éljenek olyan életet, amilyet nekünk szántak. Internálni őket, aztán fejthetik a követ havi 47.000 fixért, egyenek, igyanak, fűtsenek belőle, amennyi kifér, ha nem elég, akkor meg lehet önkéntes túlórázni. 15-20 évet még lehúzhatnak, utána el-szociális-temetgethetik egymást. Akkora agya van, hogy ha magában sakkozik képes mind a két vezérnek mattot adni. Eccccerre! Bárányvőrbe bújt farkasok. uploads.disquscdn.com/images/0965b820e81616553f50866dcc54b68f2058926ba2a0bcd1a305d9394cbd8efe.jpg?w=600&h=388
tudode
A Néppártnak tele van a pöcölöje ezzel a szektával. A három bölcsek fognak dönteni, hogy tovább fikázhatják azt az EU-t, ahonnan még a nemzet pecása is csipegetget/gat
.
"""" Az OLAF megerősítette, hogy a múlt hónap óta nyomoz a Csornán, tehát Áder János szülővárosában meghiúsult napelem gyár ügyében, miután az EU nagyjából 6 millió eurót adott a beruházáshoz, ám a pénznek nyoma veszett. Csak az épület készült el, holott már 4 éve folynia kellene a termelésnek. """
.
Tehát a legjobb védekezés a jól bevált támadás, elterelő izéként!
Desischado
@tudode: Ez aztán a jó hír! Ébredezik Brüsszel, végre valahára. A Néppárt most megmutathatja, hogy politikai prosti e, vagy hiteles pért akar lenni! orbánról meg annyit, hogy köhög a bolha, a kizárást nem ők fogják eldönteni!
papa.49
A fütyisz Brüsszelben LEHÚZHATJA MAGÁR A RÉVÁN !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.