A vidék bár nem szereti a globalizációt, de maga is behódol neki, s általában csak a nacionalista jobboldalra adott szavazatokkal próbál bosszút állni. Megkerülhetetlen probléma azonban az, hogy a nagyvárosi vagy nagyvárosi mintákat követő fogyasztói társadalom teljesen fenntarthatatlan, működése előbb-utóbb az ökológiai katasztrófa valamelyik forgatókönyvéhez vezet. És a gazdasági rendszer szerves részét alkotja az iparosított mezőgazdaság is. Kiveszi a részét a klímánkat veszélyeztető üvegházhatású gáz kibocsátásból, és döntő szerepe van termőföldjeink kimerülésében és az ökoszisztémák pusztulásában is.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az a röhej az egészben, hogy ŐFÉLESÉGE akármilyen államában "csak" a vidék, vagy milyen paraszt minisztérium van, miközben kiüresedtek azok a falvak, amelyek a II. vh után az ország éléskamrája volt. Egy kg sóért egy sonkát lehetett cserélni, és mindent
.
www.youtube.com/results?search_query=szellemfalvak+magyarorsz%C3%A1gon
.
És mit ád a ki tudja kicsoda, 2019-ben jöttek rá, hogy vannak falvak is a honban:
.
www.google.com/search?q=falu+program+p%C3%A1ly%C3%A1zat+2019&oq=Falu+program&aqs=chrome.4.69i57j0l5.7748j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Oly annyira szegények, hogy Zsuza néni kapta a feladatot, ne éhezzenek a gyerekek
.
www.youtube.com/watch?v=ra5KYXU3N9Y
.
A modern városok után, amelynek jó ha a fele megvalósul!
painful
Az orbán-fidesz ezt is elcseszte, mint mindent (undorítóan szarrá válik minden, amihez az orbán-fidesz hozzányúl!)
a hozzáértőket kiszorította, a hozzá nem értő hűbéreseket meg betolta a helyükre, így kifizetőhellyé változtatva az EU mezőgazdasági támogatásra utalt pénzeket, amit termelés nélkül (vagy látszat termeléshez) vesznek fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.