Nemzetállami szinteken szigorodtak a migrációval kapcsolatos intézkedések, amelyek Európát nézve a balkáni útvonal mellett az olasz irányban és a marokkói-spanyol határ térségben is érvényesülnek – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György elmondta, hogy

a balkáni útvonalon az aktivitás növekedése egy hónapja kezdődött, a görög szigeteken már 13 ezernél többen vannak.

Törökországból a zöld határon keresztül Görögországba a kedvező időjárás miatt új útvonalon érkeznek a bevándorlók, beérkezésük gyakorisága is nő.

Kifejtette, hogy ezért számos országban igyekeznek olyan intézkedéseket tenni, amelyek a migránsok valamilyen szabályoknak történő megfeleltetését, a pénzügyi ellátásuk figyelemmel kísérését és korlátozását, valamint szabad mozgásuk fenntartását mellett bizonyos kijárási korlátozások bevezetését jelenti.

Ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert a lakosság nyomása egyre erőteljesebb a hatóságokon és rendvédelmi szerveken, elsősorban olyan területeken, mint például – a magyar határtól 70 kilométerre lévő – Bihácson és körzetében, ahol komoly lakossági elégedetlenség látható – tette hozzá.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vakondi NE RETTEGJ a csutitetű téged biztos megvéd a selymes nyelvedért ))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Vakondi NE RETTEGJ a csutitetű téged biztos megvéd a selymes nyelvedért ))))))))))))))))))))
nevemnick
Most újra beindultak a rats-ok, mert semmi tisztséget nem viselhetnek az Európai Parlamentben.
F_Viktor
@papa.49: Ha még csak ez a Gf@sz rettegne, de pár napja hallottam, hogy Öttömösön egy hetedikes gyerek tőrrel jár iskolába, mert elmondása szerint fél a migráncsoktól és ezzel akarja megvédeni magát.
justhpeter
@papa.49: Csak rettegje, hiszen nem a migránsoktól retteg, hanem az ostoba vezére elfuserált akcióitól.
simmering73
Még Pünkösdkor sem fogják be azt a mocskos pofájukat.
papa.49
@Horizont: Egy millával alábecsülted az érdemeit )))))))))))))
papa.49
@F_Viktor: A gyermekkel elbeszélgetni, a szüleit meg jól seggbe rúgni ez lenne a minimum !!!
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Egy csicska, buta is de havi 1,5 millióért bármit elmond amit a puhos kíván."

+vakondi fiát orbán kinevezte egy állami vízműcég vezetőjének, ami szintén zsíros állás!
Sámannus
Mióta nemzetállami intézkedés az ukrán, török, orosz, kínai vendégmunkások tömeges idetelepítése?
F_Viktor
@Sámannus: Mióta orbán kijelentette, hogy Magyarországra egyetlen migráncs sem teheti be a lábát. :-))
Eladott Ország
@F_Viktor: ma, 10:05; Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (= idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél,( ÉRV Zrt. ) immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó. Ifjabb Bakondiból nem portás, biztonsági őr vagy vízóra leolvasó lett az állami közműszolgáltatónál, de még véletlenül sem egy láthatatlan felügyelőbizottságba cseszték be havi akármennyiért, hanem egyenesen a tápláléklánc tetejére, hogy lássuk, hogy érezzük, mennyire szánalmasak vagyunk, amikor azt magyarázzuk a gyereknek, hogy ezért tanulj, fiam-lányom, mert lám-lám, elismert, megbecsült ember lesz belőled. Huszonévnyi bizonytalanság után újra saját lábára állt az elfeledettnek hitt átkos rendszer, ahol a megbízható elvtárs vagy tetszőleges rokona bármilyen pozíció ellátására alkalmas volt. Ez a gennyedék mentalitás nem pusztult ki, hanem ellenkezőleg: virágba borult. Ezért menekül a jól képzett, nyelveket beszélő, tehetséges, piaci tudással rendelkező munkaerő, amerre lát. Ha nem a Tiborcz Istvánok, akkor a Bakondi Patrikok miatt.
tudode
Mintha nem vernék a NEMZETI nagycirKUSOKK a rendszerváltás 30. évfordulójával kapcsolatban azt, hogy bevágtak egy snittet, vagy mit, hogy a ma már alias O1G zavarta ki az oroszokat kölcsönkért zakóban akkor, amikor MEGSZEGTE szavát, és csak pletyózott, mert halhatatlanná akarta magát tenni
.
hvg.hu/kultura/201801_konrad_gyorgy
.
--- A kormány Orbán Viktor hősi szobrának felépítésére használja a rendszerváltás 30. évfordulóját
.
444.hu/2019/06/07/a-kormany-orban-viktor-hosi-szobranak-felepitesere-hasznalja-a-rendszervaltas-30-evfordulojat
.
Tegnap láttam a klippet!
.
Felháborító az, hogy nem férnek a bőrükbe kivénhedtem sem.
advocat
És hőr. ezds. et. megint megszólalt.
Csizmás Kond
Vissza kell térni a jól bevált vonatoztatáshoz...ha már úgy sem akar senki itt maradni mi a lószarért cirkuszolni velük, leigazolni és fel a vonatra amellyel irány berlin...ott aztán basszák meg ...
CsipkeRózsa
"Ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert a lakosság nyomása egyre erőteljesebb a hatóságokon és rendvédelmi szerveken, elsősorban olyan területeken, mint például – a magyar határtól 70 kilométerre lévő – Bihácson és körzetében, ahol komoly lakossági elégedetlenség látható – tette hozzá."

Bakondi ezt a bihácsi eseményt már 2018-ban is említette, sőt idén is egy - két havonta bedobja a köztudatba.
F_Viktor
@CsipkeRózsa: Milyen Bihácsról beszél? Bosznia-Hercegovinába? Akkor viszont milyen 70 km?
Commenter
@Eladott Ország: és kihagytad a Matolcsy familiát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.