Miután pár napja - magához képest - egy meglehetősen visszafogott posztban reagált az újabb ellenzéki főpolgármester-jelöltek felbukkanására az előválasztásból kiszálló Puzsér Róbert, vasárnap már a szokásos stílusában tett közzé bejegyzést. Mint írásából kiderült, sokáig azt hitte, hogy Gyurcsányék - az akkor még a Momentum mellett a Demokratikus Koalíció támogatását is élvező - Karácsony Gergely érdekeit védik, csakhogy időközben kiderült, csupán "a menetrend szerinti csodaváró hangulatot biztosították az előválasztáshoz tényleges jelöltjük, Kálmán Olga számára". Rátérve a DK által támogatott Kálmán Olgára, azt írta, hogy Gyurcsány Ferenccel együtt egy polgárháborús valóságshow színterének szánják Budapestet. "Olga máris azzal henceg, hogy majd beolvas a miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferenc pedig Karácsony Gergelyt túlzott kompromisszumkészségéért kárhoztatja"- indokolta meg állítás,aki szerint elképzelhetetlen, hogy a tévéssel sikeres várospolitika szülessen.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
puzser elvtars, meg kellene erteni vegre, hogy ez az ELO valasztas.
Aki itt nyer, az az ellenzek teljes tamogatasat elvezve nez szembe sarlos elvtarssal, na es persze veled, aki az elempe reven a fideSS szekeret tolod.
Ugy hogy nem kellene belaszarnod a ventillatorba, mert rad is frocsog belole.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mondja Puzsér??? Ugye ez komoly, mert viccnek túlzottan bornírt! =))
Yoda69
puzser elvtars, meg kellene erteni vegre, hogy ez az ELO valasztas.
Aki itt nyer, az az ellenzek teljes tamogatasat elvezve nez szembe sarlos elvtarssal, na es persze veled, aki az elempe reven a fideSS szekeret tolod.
Ugy hogy nem kellene belaszarnod a ventillatorba, mert rad is frocsog belole.
tulipan
@RonaGyuri: ; @papa.49: Ez a legkézenfekvőbb, vegytiszta IRIGYSÉG!! Nem hogy örülne!!! Csak az a baj, hogy amíg ilyenek pofáznak, SoHA nem lesz itt összefogás és még 2060-ban is, a tolvajok lesznek uralmon!
papa.49
@simmering73: Mondanám de azzal magamat is minősíteném így csak annyit mondok AZ !!!
bencemacska
Valaki már tényleg helyre tehetné ezt az őrültet. /Először én is azt akartam írni, hogy f...t, de rájöttem azzal túlértékelném!/
Lehet, hogy ez is akkor szabadult, mikor bezárták a Lipót-mezőt?!
Commenter
@bencemacska: Hevesi Flóra újságírónő exe. A Lipót bezárásá az tényleg Gyurcsány "hibája", az épület, a telek rohad, a pszichiátriai betegeknek nincs elég hely és szakorvos. Úgy volt hogy wellness-szállót építenek a ma már romhalmaz OPNI helyén. A szakembergárdát zömében a SOTE és Kútvölgyi vette át.
kereső
@papa.49: kalsszikust csak pontosan: "nodekijafaszomazapuzsér?"
kereső
El kell indulni az előválasztáson puzsérelvtárs. Nem csak szájhősködni kell.Mutasd meg mit tudsz.
Yoda69
@tulipan: Ha O1G ezt olvassa szet fogja vetni az ideg :)
Madácsi Pali
@kereső: "nodekijafaszomazapuzsér?" majd a választáson fog 2 szavazatot elvinni a közös jelölttől. Az ajánlásokat majd a fideSS megoldja neki.
kereső
@Madácsi Pali: Induljon.DE! Az előválasztáson győztest támogatók meg legyenek szivesek a pestiek tudomására hozni, hogy ő tuljdonképpen egy troll. A fidess trollja.A szép szavak és pc. ideje lejárt. Nem szép, de elég volt a fidess által kreált álellenzékiekből.Nemtelen eszközök ellen nem lehet odatartott arccal harcolni.Mert ez a mostani helyhatósági nem választás lesz, hanem harc- ideje, hogy az ellenzék felvegye a kesztyűt.
Rockxy
"az adott szónak nincs értéke "
miér?
puzsér!
tulipan
@Rockxy: Tök véletlen, de egyetértek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.