A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között - mondta Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, az Európai Néppárt "se hús, se hal, balfelé mozduló politikája" gyengülést hozott, ezért a pártcsalád irányultságát "jobboldalra kellene vinni". Megerősítette, a néppárti tagság nem önmagáért való céljuk, valódi szándékuk ugyanis, hogy a "magyaroktól kapott felhatalmazást" tettekre váltsák. Közölte, a Fidesz-KDNP megválasztott képviselői azt a célt tűzték ki, hogy vezető pozíciókat szerezzenek az EP szakbizottságaiban. A magyar kormánypártok tizenhárom képviselője a harmadik legnagyobb nemzeti csoportot alkotja az Európai Néppártban:"kifejezetten nagyok vagyunk, ez nekünk mindenképpen egy politikai erőt ad odakint és meglehetősen tiszteletet parancsol"Kijelentette, Magyarország helyzete nem gyengül, ha a Fidesz nem lesz az Európai Néppárt tagja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt a végtelen szerénységet. El vagytok ti tévelyedve mint Jancsi és Juliska az erdőben. Kicsik, vagytok, nullák vagytok akik hajbókolva lesik egy elmebeteg nacionalista ámokfutását és parancsait, ezért pedig nem tiszteletet parancsoltok (amit egyébként is kiérdemelni kell) hanem megvetést és lekicsinylést. Majd a bőrötökön fogjátok érezni a tisztelet mértékét miközben megtanultok repülni a Néppártból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"kifejezetten nagyok vagyunk"-mint bolha pöcsén a pattanás.Annyira.
A magyar emberek !!! nem csak nektek adtak felhatalmazást, hanem másik négy pártnak IS! És ők nem csalva,dezimformáálva és hazudozva kampányoltak mint ti. Vagy úgy gonndolod,gondoljátok ,hogy csak azok a "magyar emberek" akik rátok szavaztak?Akik magyarul sem tudnak? Ki szavazott a fülkében helyettük? Hányan szavaztak kétszer?Maffia.
Eladott Ország
Tetszik, mikor a zsivány akarja eldönteni, hogy mi lesz a büntetése. De ezek mindenkit hülyének néznek, és még mindig nem szégyenlik magukat. Jó ha Hidvégi is tudja, hogy a Néppárt dönt a jövőben rólunk. Szerintem a fideszben a választás előtt arra számítottak, hogy a holland Geert Wildersék is bejutnak, és Salviniék még nagyobbat nyernek, így nem kellene most kanosszát járni és hogy Strache nem nullázza ki magát a választás előtt, persze. Ez nem jött be. De nem jött össze, így most megjátsszák a finnyáskodást, hogy á, ők nem akarnak átülni oda. Ellenkező esetben, ha sokkal több mandátumot szereznek a nemzeti érzelműnek nevezett populisták, akkor nem a kifogásokat keresnék, hanem örömmel repülnének át hozzájuk. Így aztán most csak a kerítésig repülhettek. Most ülnek a földön, mint a verebek és várják, hogy ki ad "enni".
Ártunk és ormányunk migránosok elleni kerítése nagyjából olyan hatásos, mint mikor egy botot szúrnak a folyóba és a víz elfolyik körülötte. Ha a néppárt még mindezek után továbbra is megtűri soraiban ezt a végtelenül aljas bűnöző bandát, rászolgál saját pusztulására.
tulipan
"Nagy vagyok ám!" Mondja a tetű - "Csak nektek rossz a szemetek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.