Arad és Bihar megyében, egy holland cégen keresztül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ziccer10
Borzalmasan falánk ember, mint a mesében a kis gömböc!
papa.49
@ziccer10: Remélem úgy is jár a more !!!
nezelodo
Na a Lőrinc, igen jó lehetett az elemiben, meg később az egyetemein is történelemből. Tudja, hogy visszacsatolni nem lehet az elcsatolt területeket, hát visszavásárolja piaci áron. Csak arra leszek kíváncsi, hogy az Orbán által osztrák vircsaftnak titulált sógoroktól hogyan vásárolja vissza Burgenland földjét? Ja majd a jogi prof. csikari egy huszárvágással és Orbánnal megoldatja, ha a vezérnek egyáltalán sikerül visszafordulnia a politika lejtőn.
dr. prédikátor
@Shikari: Meg anyádat is, kis buzi cerkóf patkány!!!
nezelodo
@Shikari: Azt már eldöntötték a külső kilincses gumiszobában, hogy ki lovagol elöl fehér lovon? Csak olyant küldjetek, aki nem a szélmalmokhoz vonzódik, és meg tudja megint győzni az erdélyi hű tesóinkat, hogy közfelkiáltással ne a Romániához való tartozást válassza, mint legutóbb!
dr. prédikátor
@Shikari: Cerkóf!!! Te csak ennyit érdemelsz, vagy még ennyit se!!!Homo degeneratikusz!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Mondtam már neked egyszer buzikusz hogy beverem a pofádat!!!
nezelodo
@Shikari: ma 10:51. Jaj, ne, ha ez nyilvánvaló lesz, kiürül az ország! Ha meg azt reméli az utód, hogy ő meg XXI századi zseni lesz megint vesztes háború jön, mert ahova mi álltunk eddig, ott biztos volt a bukás. Megúszhatjuk, ha behegesztik a dühöngő gumiszoba ajtaját, esetleg egy futball labdát hagynak bent neki játszani.
nezelodo
@Shikari: Remélem te meg martalóc leszel az új hadjáratban. Látom a műszaki élet (meg a munka) kicsit távol esik a való világodtól. Amúgy nem kell a hátralévőt feltalálni, erre kéznél van a felcsutkai gázszerelő zseni2. (a N1 az már foglalt). Hogy a régvolt politikusok nem ismerték fel a problémát? Nem volt annyi jogász körülöttük mint a Lölö körül. De vigyázat, a Lölö zugírászai csak a biankó, később dátumozandó ajándékozási szerződésekhez értenek!
kokopelli
@silber13: ...a "Zorbánék"-kal fele-fele alapon? (;-))
luiz
Legalább éhen doglenek az erdélyiek, mert, hogy parlagfűvön kivül mást nem fog termelni, termeltetni a mészaros, nem úgy, mint a hollandok, azt garantálom
nezelodo
@Shikari: Megható tőled a "munkakerülő, meg a gyökértelen". Rengeteg tapasztalatod lehet erről az állapotról. Na ezért nem írtál még egyetlen érdemi választ soha senkinek.
Az ajándékozási szerződéseken és az ügyvédek hadán gondolkozz el, meg az idevonatkozó jogszabályon, Minden magánember max. 300 ha termőföldet vásárolhat, de ajándékba bármennyit kaphat. Leesik már? Nem? Sebaj,ennyi jutott neked.
Clavigo
@Shikari: Neked mint román lápi mócnak,, buckalakónak nincs miért aggódnod...Neked meghagyják a pöcegödröt,,ahol mutteroddal tanyázol...
nezelodo
@Shikari: Nem tudom Romániában hogy van, de tudom, ezt is olyan Népszabadságosan vásárolták, megint akadt egy Pecinájuk.
Gondolom a Simicsaka azért "olcsóbban adta" ennél a nála megőrzésre tartott két állami gazdaságot, meg a közgépet, stb. "Innen Romániából" is látszott, pl amikor felújították a szigligeti alkotóházat, hogy búcsúajándék lesz a a jó Lajosnak, aki megalkotta a vezért a hálás népének. Szóval azért hiába van titkosítva minden vejkófing, az emberek látják mi zajlik azokban a maffiakörökben, akiket annyira fényesítesz.
nezelodo
Az un. "elvtársi köröm," mint ahogy már neked sokszor és sokan felsorolták, most a fideszben ténykedik, nekik címezd a fentieket. Akik meg kívül maradtak azok sem sokban különböznek tőlük, eléldegélnek a júdáspénzből. A környezetemben leghangosabban komcsizók voltak a régi rendszer kegyeltjei, pártapparátusának a korifeusai. Az egyik leghangosabb fidesz hívő a rendszerváltás előtt öt perccel még a templom előtt írogatta a misére járók autójának a rendszámait. Na ennyit az elvtársi köreidről.
Commenter
A többi részt már felvásárolni sem kell. Fegyverkezünk. Nagytérképezünk. Akárki láthatja, mire készülnek
:(((
kereső
Jéééééééééé, Románia betartja az Eu-s törvényeket? Ott nem tiltották meg a külföldiek földvásárlását...Magyarország ellen most készül az EB eljárása ,éppen ez ügyben.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:51
Akkor ott döglenél meg valamelyig háborus fronton.Idióta.
Commenter
@kereső: ebben is megelőztek bennünket. Itt idegen népesség! betelepítése tilos, kivéve a kötvényeseiket meg a bújtatott bűnözőket legyen az politikus vagy civil és magyar föld csak magyar kézbe kerülhet főleg azorbán klán kezébe, pár strómanon át.
kereső
@Commenter: " Holland cégen keresztül"- ez volt a föld vásárlás Pecinája. Milyen körökkel vannak ezek kapcsolatban? csupa-csupa simlis, köztörvényes, bűnözővel?
CsipkeRózsa
Már régóta támogatnám azt az ötletet, hogy Orbán legyen Erdélyi Fejedelem, persze, Magyarországról mondjon le.
emerencia
@nezelodo: "A környezetemben leghangosabban komcsizók voltak a régi rendszer kegyeltjei," Nemcsak a tiédben. Néha már azt sem tudom, sírjak vagy nevessek-e rajtuk.
tudode
Mészáros Lőrinc úgy gázszerelő, ahogy bárki atomfizikus.
.
Megvizsgáltam miért nem jön ki az etetőjén egy értelmes mondat, hát azért, mert "csak" egy földművelési, 45 órás OKJ-s oklevéllel rendelkezik, és tömören soha sem volt a szakmája gázszerelő, csak a néhai alcsútdobozi Tóth József gépészmérnök vállalkozásában alkalmazott 1991-től, akkor, amikor prioritást élvezett a gáz beszerelése a környéki házakba.
.
Részletek:
.
--- Diploma sem kell, hogy milliárdos legyen alaki
eduline.hu/felsooktatas/Diploma_sem_kell_hogy_milliardos_legyen_val_5XV3V9
.
---- Egyetlen ábrán Mészáros lőrinc élete
24.hu/fn/gazdasag/2017/10/13/egyetlen-abran-meszaros-lorinc-elete/
drive.google.com/file/d/0B9uunszFUN0UTHg2QUVtQnM1b0U/view

---- Mészáros Lőrinc furcsa oklevele
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/meszaros-lorinc-furcsa-oklevele-3968336/
"""" Van olyan iskola, ahol három hónap alatt befejeznek egy ilyet, vagyis papíron heti 45 tanórán vesznek részt a jelentkezők. Távoktatást ugyanis nem engednek a jogszabályok. """
hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9sz%C3%A1ros_L%C5%91rinc_(v%C3%A1llalkoz%C3%B3)#%C3%89lete
.
""""Pályáját a kilencvenes évek elején kezdte el, amikor az állami gázprogram kapcsán egy alcsúti, gépészettel foglalkozó társával elkezdték bekötni a faluban élőknek a gázt. A vállalkozás fejlődésnek indult, egyre jelentősebb munkákat kaptak a közeli településeken is, lakóparkokban, nagyobb épületekben dolgoztak. A sikereit annak köszönhette, hogy közvetlen stílusú, társasági ember, ugyanakkor kemény tárgyaló, és e nélkül nem tudott volna érvényesülni. A kétezres évek közepén azonban hullámvölgybe kerültek, a cég ekkoriban egyre kevesebb megrendelést kapott, megjelentek a megyében és a faluban is a konkurens gázosok, Mészárosék majdnem csődbe is mentek: 2007-ben már alig volt bevételük, a cég veszteséges lett, pedig korábban több mint tízmilliós nagyságrendű eredményt is el tudott érni."""
.
A szélhámosok csimborasszója!
Commenter
@kereső: bűnöző körökkel. Vélhetőleg a holland szélsőjobbon keresztül. Geert Wilders felesége magyar.

www.youtube.com/watch?v=7PkvgWf_IVk
nezelodo
@CsipkeRózsa: Erdélyi fejedelem... hahaha, még az osztrák lépcsőgrádics is leomlott az előtte lévő olasszal együtt, amikor szakmunkás képzést indított neki, hogyan kell az ellenzéket megfosztani a maradék sajtójától! Hatalmas siker! A sógor belebukott az oroszokkal való bratyizásba, mit gondolsz, az EU-ban majd odaengedik Orbánt, amikor stratégiáról döntenek? Annyi erővel videokonferencián egyenesben adhatnák Putyinnak az elhangzottakat! Aztán tátja a fidesz szavazó a száját, hogy lassan kivénhed a politikából a köpcös, és még egy nemzetbiztonsági átvilágítást sem sikerült megugorni neki!
Commenter
@kereső: ez nem meglepő. Ez a gyerekekkel kampányoló, gyerekeknek fidesz logós trikókat osztogató Simonka.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:53
Remek a humorod,de vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága.magyarország kormányzója
nem szerette olyanokat,mint te.Vagyis útálta és nem nézte semmibe a segnyaló,oláh román cigányt,
tehát a fajtádat.Te esetleg munkaszolgálatos lehetnél.de az is lehet már rég agyonlőtt volna valamelyik
csendőre,lopás miatt.Röviden ennyi lenne a karriered,ha vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága.magyarország kormányzója lenne a góré.
Aki Én
@Shikari: Nagyon nagy baj, ha egy kormánynak csak olyan buta hívei vannak, mint te. Rájuk való hivatkozással már ellehet csalni a választásokat.
Majd szólj ha vége, hogy megtudjuk köszönni.
Aki Én
@Shikari: Bármi lehetséges, ismerjük a fideszes módszereket.
Nem ,,mi" veszítünk, hanem az ország 98%-a.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 14:43
Ennek a vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága magyarország kormányzójának milyen fényesre tudnád nylni a seggét.Megkapnád nála vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága.magyarország kormányzójának a seggnyalója címet.Remek karrier lenne neked,bár ahogy olvasom a hozzászólásaidat te minden korban megtalálnád a seggeket,nyalásod célját.
F_Viktor
Na, akkor hamarosan a szőröstalpú G-knél is 150 százalékkal emelkedik a burgonya, a zöldség, a gyümölcs ára!
namihami
Így kell visszaszerezni Erdélyt (kacagj Bajazzo). Kerül, amibe kerül--nekünk adófizetőknek. Befektetésnek se rossz, mert amit itthon vesznek, az visszavehető, de a kisíbolt pénz és a többi, határontúli cucc már menthetetlen. Ezért fognak egyre többet odautalni.
Nessy
Lőrinc barát megoldja Trianont! Felvásárolja Erdélyt, aztán lehet mindenbe belevau! Természetesen a mi pénzünkből, a kormány üdvére, a maga hasznára!
staro2
A jóságos égbe!
Soha nem fogják az újságírók vagy a címadók megtanulni, hogy hol van Erdély?
Arad és Bihar megyék semmiképpen sincsenek Erdélyben!
A sok hülye azt hiszi, hogy Nagylakon, Ártándon túl már Erdély van.
Idióták!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:54
Nem,hanem azért mert egy beszari seggnyaló fostalicska vagy.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:54
Shikari
@kulabombaafityiszre: Hát nem is a nyomorult kisebbségi létem miatt vinnyogok és hazudozok mindent össze!

Akkor mi miatt vinnyogsz és hazudozol mindent össze?
simmering73
Az ország 90 %-a Fideszes! Mondja ezt shikari fejszámoló művész úr. Ebből következik, hogy az ország lakossága durván 2 millió fő. Igazi illiberális matematika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.