Arad és Bihar megyében, egy holland cégen keresztül.

(Forrás: Index)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Hamarosan visszacsatolják Erdélyt Magyarországhoz! :-))))))))))))
ziccer10
Borzalmasan falánk ember, mint a mesében a kis gömböc!
papa.49
@ziccer10: Remélem úgy is jár a more !!!
nezelodo
Na a Lőrinc, igen jó lehetett az elemiben, meg később az egyetemein is történelemből. Tudja, hogy visszacsatolni nem lehet az elcsatolt területeket, hát visszavásárolja piaci áron. Csak arra leszek kíváncsi, hogy az Orbán által osztrák vircsaftnak titulált sógoroktól hogyan vásárolja vissza Burgenland földjét? Ja majd a jogi prof. csikari egy huszárvágással és Orbánnal megoldatja, ha a vezérnek egyáltalán sikerül visszafordulnia a politika lejtőn.
silber13
@Shikari: Aha...:-))))))))))))))))))))
dr. prédikátor
@Shikari: Meg anyádat is, kis buzi cerkóf patkány!!!
Shikari
@dr. prédikátor: Legalább kicsit elmésebben anyáznál, de unalmas vagy! Egy ilyen szellemi topronggyal mi a csudát kezdjek? Még sértegetni sincs elég fantáziája!
nezelodo
@Shikari: Azt már eldöntötték a külső kilincses gumiszobában, hogy ki lovagol elöl fehér lovon? Csak olyant küldjetek, aki nem a szélmalmokhoz vonzódik, és meg tudja megint győzni az erdélyi hű tesóinkat, hogy közfelkiáltással ne a Romániához való tartozást válassza, mint legutóbb!
Shikari
@silber13: Elfoglaljuk Erdélyt! :-)))))))))))))))
Shikari
@nezelodo: Az utolsó nagy XX. századi politikusunk Horthy kormányzó volt! Csak az ő nyomdokain tovább!
dr. prédikátor
@Shikari: Cerkóf!!! Te csak ennyit érdemelsz, vagy még ennyit se!!!Homo degeneratikusz!!!
Shikari
@dr. prédikátor: Annyira sivár vagy szellemileg, mint egy kupac szarrágó bogár! Azokkal sem évődik az ember, csak cipővel megroppantja őket! Neked se néz ki több primitívkém!
dr. prédikátor
@Shikari: Mondtam már neked egyszer buzikusz hogy beverem a pofádat!!!
Shikari
@dr. prédikátor: Kevés vagy te kis köcsög! Ráadásul, ha összefutnánk, megszopatnálak a végén, mikor a taknyodban hemperegsz! :-))))))))))))))
nezelodo
@Shikari: ma 10:51. Jaj, ne, ha ez nyilvánvaló lesz, kiürül az ország! Ha meg azt reméli az utód, hogy ő meg XXI századi zseni lesz megint vesztes háború jön, mert ahova mi álltunk eddig, ott biztos volt a bukás. Megúszhatjuk, ha behegesztik a dühöngő gumiszoba ajtaját, esetleg egy futball labdát hagynak bent neki játszani.
Shikari
@nezelodo: Gumiszoba ajtót hegeszteni? Csak nem új szakmát találtál fel? :-)
Poén volt! Lőrinc még a végén kivásárolja a románokat Erdélyből!
Kádár a problémát sem ismerte fel, Rákosi meg nem is tudott róla! Azért lássuk be, az utolsó kilencven év legjobb próbálkozása ez volt! :-)))))))))))))
nezelodo
@Shikari: Remélem te meg martalóc leszel az új hadjáratban. Látom a műszaki élet (meg a munka) kicsit távol esik a való világodtól. Amúgy nem kell a hátralévőt feltalálni, erre kéznél van a felcsutkai gázszerelő zseni2. (a N1 az már foglalt). Hogy a régvolt politikusok nem ismerték fel a problémát? Nem volt annyi jogász körülöttük mint a Lölö körül. De vigyázat, a Lölö zugírászai csak a biankó, később dátumozandó ajándékozási szerződésekhez értenek!
kokopelli
@silber13: ...a "Zorbánék"-kal fele-fele alapon? (;-))
luiz
Legalább éhen doglenek az erdélyiek, mert, hogy parlagfűvön kivül mást nem fog termelni, termeltetni a mészaros, nem úgy, mint a hollandok, azt garantálom
Shikari
@nezelodo: Gondolom, megpróbálkozhatnál valami értelmeset is írni, de te nem úgy döntöttél. Azért, hogy a fennálló rendet és engem szidhass inkább összhadováltál egy nagy semmit!
Sajnos azért tartotok itt, mert a támogatóitok többsége épp ilyen. Tehetségtelen és mellébeszélő, munkakerülő és gyökértelen. Sajnállak benneteket!
nezelodo
@Shikari: Megható tőled a "munkakerülő, meg a gyökértelen". Rengeteg tapasztalatod lehet erről az állapotról. Na ezért nem írtál még egyetlen érdemi választ soha senkinek.
Az ajándékozási szerződéseken és az ügyvédek hadán gondolkozz el, meg az idevonatkozó jogszabályon, Minden magánember max. 300 ha termőföldet vásárolhat, de ajándékba bármennyit kaphat. Leesik már? Nem? Sebaj,ennyi jutott neked.
Clavigo
@Shikari: Neked mint román lápi mócnak,, buckalakónak nincs miért aggódnod...Neked meghagyják a pöcegödröt,,ahol mutteroddal tanyázol...
Shikari
@nezelodo: Drága román kolléga! Olyan törvényekre hivatkozol, amelyeknek a hátterét nem ismered. A román vagy a hazai jog szerint? Honnan tudod, hogy a saját nevére vásárolta? Miféle érdemi válasz egy ilyen pufogtatás, amivel most előjöttél? Ez bizony nulla!
Shikari
@Clavigo: Olyan vagy mint a prédikátor nevű szellemi egysejtű. Hiányzik az értelem belőled! Még mocskolni sem tudsz rendesen, te tanulatlan hegyipásztor! :-)))))))
nezelodo
@Shikari: Nem tudom Romániában hogy van, de tudom, ezt is olyan Népszabadságosan vásárolták, megint akadt egy Pecinájuk.
Gondolom a Simicsaka azért "olcsóbban adta" ennél a nála megőrzésre tartott két állami gazdaságot, meg a közgépet, stb. "Innen Romániából" is látszott, pl amikor felújították a szigligeti alkotóházat, hogy búcsúajándék lesz a a jó Lajosnak, aki megalkotta a vezért a hálás népének. Szóval azért hiába van titkosítva minden vejkófing, az emberek látják mi zajlik azokban a maffiakörökben, akiket annyira fényesítesz.
Shikari
@nezelodo: Te most annyira szépen összehordtál mindent, hogy az ember csak ámul. Hogy lehet ilyen kevés szóban ennyi gazemberséggel vádolni azokat, akikre eddig semmit nem tudott az elvtársi köröd rábizonyítani? Ez már tényleg tehetség. A Népszabinál említsük már meg azért, hogy az MSZP-nek is fel lett ajánlva a vétel, de nem érdekelte nőket. Csak mielőtt itta gonosz farkas megenné a bárányokat papíron! :-)
nezelodo
Az un. "elvtársi köröm," mint ahogy már neked sokszor és sokan felsorolták, most a fideszben ténykedik, nekik címezd a fentieket. Akik meg kívül maradtak azok sem sokban különböznek tőlük, eléldegélnek a júdáspénzből. A környezetemben leghangosabban komcsizók voltak a régi rendszer kegyeltjei, pártapparátusának a korifeusai. Az egyik leghangosabb fidesz hívő a rendszerváltás előtt öt perccel még a templom előtt írogatta a misére járók autójának a rendszámait. Na ennyit az elvtársi köreidről.
Commenter
A többi részt már felvásárolni sem kell. Fegyverkezünk. Nagytérképezünk. Akárki láthatja, mire készülnek
:(((
kereső
Jéééééééééé, Románia betartja az Eu-s törvényeket? Ott nem tiltották meg a külföldiek földvásárlását...Magyarország ellen most készül az EB eljárása ,éppen ez ügyben.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:51
Akkor ott döglenél meg valamelyig háborus fronton.Idióta.
Commenter
@kereső: ebben is megelőztek bennünket. Itt idegen népesség! betelepítése tilos, kivéve a kötvényeseiket meg a bújtatott bűnözőket legyen az politikus vagy civil és magyar föld csak magyar kézbe kerülhet főleg azorbán klán kezébe, pár strómanon át.
kereső
@Commenter: " Holland cégen keresztül"- ez volt a föld vásárlás Pecinája. Milyen körökkel vannak ezek kapcsolatban? csupa-csupa simlis, köztörvényes, bűnözővel?
Shikari
@kulabombaafityiszre: Te fogod az aknákat kutatni előttünk! :-))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
Már régóta támogatnám azt az ötletet, hogy Orbán legyen Erdélyi Fejedelem, persze, Magyarországról mondjon le.
emerencia
@nezelodo: "A környezetemben leghangosabban komcsizók voltak a régi rendszer kegyeltjei," Nemcsak a tiédben. Néha már azt sem tudom, sírjak vagy nevessek-e rajtuk.
tudode
Mészáros Lőrinc úgy gázszerelő, ahogy bárki atomfizikus.
.
Megvizsgáltam miért nem jön ki az etetőjén egy értelmes mondat, hát azért, mert "csak" egy földművelési, 45 órás OKJ-s oklevéllel rendelkezik, és tömören soha sem volt a szakmája gázszerelő, csak a néhai alcsútdobozi Tóth József gépészmérnök vállalkozásában alkalmazott 1991-től, akkor, amikor prioritást élvezett a gáz beszerelése a környéki házakba.
.
Részletek:
.
--- Diploma sem kell, hogy milliárdos legyen alaki
https://eduline.hu/felsooktatas/Diploma_sem_k...
.
---- Egyetlen ábrán Mészáros lőrinc élete
https://24.hu/fn/gazdasag/2017/10/13/egyetlen...
https://drive.google.com/file/d/0B9uunszFUN0U...

---- Mészáros Lőrinc furcsa oklevele
https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-arch...
"""" Van olyan iskola, ahol három hónap alatt befejeznek egy ilyet, vagyis papíron heti 45 tanórán vesznek részt a jelentkezők. Távoktatást ugyanis nem engednek a jogszabályok. """
https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9sz%C3%A1...
.
""""Pályáját a kilencvenes évek elején kezdte el, amikor az állami gázprogram kapcsán egy alcsúti, gépészettel foglalkozó társával elkezdték bekötni a faluban élőknek a gázt. A vállalkozás fejlődésnek indult, egyre jelentősebb munkákat kaptak a közeli településeken is, lakóparkokban, nagyobb épületekben dolgoztak. A sikereit annak köszönhette, hogy közvetlen stílusú, társasági ember, ugyanakkor kemény tárgyaló, és e nélkül nem tudott volna érvényesülni. A kétezres évek közepén azonban hullámvölgybe kerültek, a cég ekkoriban egyre kevesebb megrendelést kapott, megjelentek a megyében és a faluban is a konkurens gázosok, Mészárosék majdnem csődbe is mentek: 2007-ben már alig volt bevételük, a cég veszteséges lett, pedig korábban több mint tízmilliós nagyságrendű eredményt is el tudott érni."""
.
A szélhámosok csimborasszója!
Commenter
@kereső: bűnöző körökkel. Vélhetőleg a holland szélsőjobbon keresztül. Geert Wilders felesége magyar.

https://www.youtube.com/watch?v=7PkvgWf_IVk...
nezelodo
@CsipkeRózsa: Erdélyi fejedelem... hahaha, még az osztrák lépcsőgrádics is leomlott az előtte lévő olasszal együtt, amikor szakmunkás képzést indított neki, hogyan kell az ellenzéket megfosztani a maradék sajtójától! Hatalmas siker! A sógor belebukott az oroszokkal való bratyizásba, mit gondolsz, az EU-ban majd odaengedik Orbánt, amikor stratégiáról döntenek? Annyi erővel videokonferencián egyenesben adhatnák Putyinnak az elhangzottakat! Aztán tátja a fidesz szavazó a száját, hogy lassan kivénhed a politikából a köpcös, és még egy nemzetbiztonsági átvilágítást sem sikerült megugorni neki!
Commenter
@kereső: ez nem meglepő. Ez a gyerekekkel kampányoló, gyerekeknek fidesz logós trikókat osztogató Simonka.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:53
Remek a humorod,de vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága.magyarország kormányzója
nem szerette olyanokat,mint te.Vagyis útálta és nem nézte semmibe a segnyaló,oláh román cigányt,
tehát a fajtádat.Te esetleg munkaszolgálatos lehetnél.de az is lehet már rég agyonlőtt volna valamelyik
csendőre,lopás miatt.Röviden ennyi lenne a karriered,ha vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága.magyarország kormányzója lenne a góré.
Aki Én
@Shikari: Nagyon nagy baj, ha egy kormánynak csak olyan buta hívei vannak, mint te. Rájuk való hivatkozással már ellehet csalni a választásokat.
Majd szólj ha vége, hogy megtudjuk köszönni.
Shikari
@kulabombaafityiszre: Azt hiszen az ilyen komcsi- libsi ivadékokat utálta a legjobban. Mi magyarok nagy tisztelettel viseltetünk a Kormányzó Úr Őfőméltóságával szemben! A legnagyobb magyar volt a XX. században!
Shikari
@Aki Én: Ó, csak nem megint a csalás? Hol marad a matekozás? Kezdetek kifáradni, vagy mi a bánat? :-)
Most ősszel önkormányzati választások lesznek. Készülhettek a csúnya vereségre. Nehogy a települési vezetők négyötöde Fideszes legyen! :-)))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: Bármi lehetséges, ismerjük a fideszes módszereket.
Nem ,,mi" veszítünk, hanem az ország 98%-a.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 14:43
Ennek a vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága magyarország kormányzójának milyen fényesre tudnád nylni a seggét.Megkapnád nála vitéz nagybányai horty miklós őfőméltósága.magyarország kormányzójának a seggnyalója címet.Remek karrier lenne neked,bár ahogy olvasom a hozzászólásaidat te minden korban megtalálnád a seggeket,nyalásod célját.
F_Viktor
Na, akkor hamarosan a szőröstalpú G-knél is 150 százalékkal emelkedik a burgonya, a zöldség, a gyümölcs ára!
namihami
Így kell visszaszerezni Erdélyt (kacagj Bajazzo). Kerül, amibe kerül--nekünk adófizetőknek. Befektetésnek se rossz, mert amit itthon vesznek, az visszavehető, de a kisíbolt pénz és a többi, határontúli cucc már menthetetlen. Ezért fognak egyre többet odautalni.
durbincs
@kula: magát jólehúzták, mit próbál kapaszkodni ? azt még maga panaszkodik a csatornára hogy büdös ? ej ej @kula:
durbincs
@F_Viktor: na a Ceus fűtólegény is megjelent?meleg van azt kevés lett a melo-lehet nyárra kirugják ,mert fűteni úgyse köll ?
Shikari
@kulabombaafityiszre: Hát nem is a nyomorult kisebbségi létem miatt vinnyogok és hazudozok mindent össze!
Shikari
@Aki Én: Az ország 90 %-a Fideszes!
Nessy
Lőrinc barát megoldja Trianont! Felvásárolja Erdélyt, aztán lehet mindenbe belevau! Természetesen a mi pénzünkből, a kormány üdvére, a maga hasznára!
staro2
A jóságos égbe!
Soha nem fogják az újságírók vagy a címadók megtanulni, hogy hol van Erdély?
Arad és Bihar megyék semmiképpen sincsenek Erdélyben!
A sok hülye azt hiszi, hogy Nagylakon, Ártándon túl már Erdély van.
Idióták!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:54
Nem,hanem azért mert egy beszari seggnyaló fostalicska vagy.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:54
Shikari
@kulabombaafityiszre: Hát nem is a nyomorult kisebbségi létem miatt vinnyogok és hazudozok mindent össze!

Akkor mi miatt vinnyogsz és hazudozol mindent össze?
simmering73
Az ország 90 %-a Fideszes! Mondja ezt shikari fejszámoló művész úr. Ebből következik, hogy az ország lakossága durván 2 millió fő. Igazi illiberális matematika.
Shikari
@kulabombaafityiszre: Nem tudtad egyszerre elmondani? Igazi szellemi nyomorék vagy. Szedd már össze magad öcsike! :-)
durbincs
bedes @kula: + a Bezzeg-Tahó ? ÁÁÁÁÁÁ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. October 14., 10:14
Eltörte a diák kezét a tanár – vádat emeltek ellene
Szórakozás - 2019. October 14., 08:19
Megint megbüntették a Viszkist