A megszüntetett Erzsébet-utalvány miatt nem lesz annyi pénz az Erzsébet-táborokra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazuk van kell a pénz a családoknak, a saját családjaiknak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igazuk van kell a pénz a családoknak, a saját családjaiknak! =))
Clavigo
Legyen ölég az 5 kiló krumpli a nyugdíjasoknak,,,,,Fogyatékosok meg már úgysincsenek Orbán elvtárs birodalmában,, Mind " meg gyógyult."...oszt jó napot.
dr. prédikátor
@Clavigo: Na azért nem mind "gyógyult" meg! Akad it is belőlük pár! /nyikari vergóce,durgincs/!!!
tulipan
@dr. prédikátor: Azoknak biztosan juttatnak!
Eladott Ország
És még hány milliárdnál is jár a bíróság által megítélt kártérítés, amit az adófizetőkre terhelnek a gerinctelen fidesznyikek?
Meg még kell elég sok lovetta a világ keresztényeinek gyámolítására is. A saját keresztényeinek megmentése várhat, nekik nincs joguk szegénynek sem lenni, őket üldözni, vegzálni, büntetni kell. Mert ők útban vannak, szem előtt vannak, belekavarnak a felkapaszkodott mocskok úri pöffeszkedésébe. Van ebben valami végtelenül aljas, ami nem csak a tételesen és tényszerűen felsorolható milliárdokban ölt testet, hanem sokkal inkább ebben a hányadék horogkeresztény álszentségben. Nincs az a pénz, amit ezek a szarházi gazemberek ne tudnának elbaszni, vagy ellopni.
tulipan
@Pálinkafőző Rézüst: Bocsi, rosszul tanultad neg a jelszót!
Keresztény családbarát kormány..
Szerintük, még Jézus Krisztus sem volt emberbarát!
www.google.com/search?q=jézus+krisztus+emberbará
görbetükör
Jól is teszik. Rokkantak, öregek ne akarjanak üdülni se, nemhogy nyaralni. Örüljenek, hogy még élnek.
A pénz kell a stadionokra, arra, hogy sok egészséges izomagyú fiatal legyen az országban. Aztán ha megöregszenek, vagy megbetegszenek ne legyenek a társadalom terhére, levesbe velük!
Keresztény kultúrájú, illibsi országban így kell ezt!
Aki mást gondol,az Soros-bérenc, hazaárulólibsibolsimagyargyűlölő és reménykedjen, hogy mostanában nem lesz halálbünti. Ismétlem, mostanában...
Eladott Ország
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Folkt.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F05%2Ffidesz.png&key=-FpC4V-7_d6Yv_6OcHifsA&w=600&h=392
Köszönjük szépen a "nemzethy" kormánynak: a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fellenszel.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F04%2Ffidesz-szavazatok_0-678x381.jpg&key=yyLnPzpMia8pdBVcUOQGcg&w=600&h=339
Na, heló, röfik! Hogy vannak a számok? Hát így... Már megszavazták a fideszt, ezután fölösleges még üdültetni is őket ha egy zsák krumplival is beérik. A hernyótalpas jóqrva anyátok!
Nessy
nem is tudom, volt e a közelmúltban ilyen gerontofób kormányunk!
Lehet, hogy az hiszik pénzzel megvásárolható az örök ifjúság, és egészség! Van számukra egy rossz hírem! Még nem! Ők ugyan a történelem kerekét igyekeznek visszaforgatni, de az idő múlását még a népnemzetikeresztény kormányunknak sem sikerül megállítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.