"Hivatalosan is bejelentettem ma, hogy a főpolgármesteri választáson elindulok. Amennyiben a három kolléga - Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius...- kijelenti, hogy nem kezdeményezik a fővárosi szépkorúakat érintő utazás- és egyéb kedvezmények megváltoztatását, továbbá kijelentik, hogy megválasztásuk esetén ezen juttatások forrását ha kell, a fővárosi költségvetésből biztosítják, ez esetben jelölésemet visszavonom. " - jelentette ki Schmuck Andor ma délelőtti sajtótájékoztatóján. "Főpolgármesternek sem az előválasztáson, sem a 2019-és önkormányzati főpolgármesteri választáson nem indulok. Bízom benne, hogy a főpolgármester-jelöltek garanciát adnak a fővárosi szépkorúaknak. Természetesen amíg ezen nyilatkozatok el nem hangzanak, elkezdem a kampányt és a 2000 aláírás gyűjtését. " - tette hozzá Schmuck. atv.hu

(Forrás: atv.hu, emerencia által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
hülyegyerek...ezektől biztosítékot követelni?... pffff...
emerencia
@jesz: @RonaGyuri: De legalább a maga módján felhívja a figyelmet arra, hogy valami nagyon nincs rendben hazánkban az idősek megbecsülésével.
Eladott Ország
Enélkül a parazita nímand Dawnkóros földigiliszta nélkül is gazdagabb lenne az emberiség. Ez az Andor beülhetne Németh Szilárd mellé. Nem tudnám eldönteni, melyik a nagyobb okádék. Különben az Andorka miből él? Belőlünk, nyilván. Dolgozni sosem látták.
papa.49
Ez a ,,nyakánál elkötött telefosott zokni,, túl sokat képzel magáról, Ő FELTÉTELEKET SZAB, tudod mit faszkalap, indulj aztán rájössz, hogy a tébolydába érkeztél meg )))))))))))))))))))))))))
RonaGyuri
@Eladott Ország: a felvetésed komolyan is releváns! Hogyan lehet valaki közszereplő úgy, hogy lényegében semmi hivatalos adata nem közismert?
Eladott Ország
@RonaGyuri: Eltartja a narancsos csapat, mivel a szépkorúakkal 2010-ben megnyerték a választást. Én csak annyit tudok róla, hogy kitalálta azt a szót, hogy szépkorú. Mondjuk én is elmennék egy poéta tanfolyamra, mert úgy látszik megéri.
Nessy
Ettől a "szépkorú" jelzőtől már sikítófrászt kapok! Mondjon egyetlen dolgot, ami így 80 tájékán "szép", különösen ma kis hazánkban!
Az utazással mi baja? Ennél "olcsóbban" már nem utazhatunk, ha csak nem kapunk havonta tízezer forintos taxi utalványt. A támogatott üdülést meg talán a kormány finanszírozhatná az üres stadionok fenntartása helyett!
Imádom ezeket "feltétel szabásokat"! Mennyit kap a fidesztől ezért a cilibuliért?
Sámannus
Ha kinyalod az orbányay [email protected]ét, én is visszalépek.
@Eladott Ország: Magam is szépkorú vagyok, de a hüllőket megvetem.
Eladott Ország
@Sámannus: Schmuck Andor nem ellenzéki jelölt — Épp ellenkezőleg!
http://kanadaihirlap.com/2019/06/12/schmuck-a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. September 18., 07:50
Újabb babát vállalna Demcsák Zsuzsa
Szórakozás - 2019. September 18., 07:33
Jó hírek érkeztek Lópici Gáspárról