A jövőben kifejezetten csak a szegény gyerekeknek szól az állami Erzsébet-program a kormány által a parlamentnek benyújtott költségvetési salátatörvény szerint. Kiderült az is, hogy milliárdokat bukott az állam az Erzsébet-utalványok megszüntetésén.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A nyugdíjas, meg a fogyatékos NE ÜDÜLJÖN szociálisan, ugye kontár kurmány, hogy dögölnétek meg !!!
Macskaszem
Szokásához híven megint a legkisebb ellenállású, érdekérvényesítésre képtelen embereket üti a kormány: nyugdíjasokat, fogyatékosokat, elesetteket.
Commenter
@papa.49: majd megvalósítják a hazafias és kulturális nevelés szempontjából a néhai Kerényi Imre által javasolt Gizella táborokat a sajátjaiknak. Gizella királyné forog a sírjában.Az elesettekbe rúg a legnagyobbat megint. Az állam milliárdokat bukik a húzásaikon ezért van az államadósság az egekben, történelmi csúcson. Ha beüt a krach ezeknek végük. De azért Lőrinc barát még Erdélyben vásárolgat földeket.
Eladott Ország
Köszönjük szépen a "nemzethy" kormánynak: a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fellenszel.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F04%2Ffidesz-szavazatok_0-678x381.jpg&key=yyLnPzpMia8pdBVcUOQGcg&w=600&h=339
Na, heló, röfik! Hogy vannak a számok? Hát így... Már megszavazták a fideszt, ezután fölösleges még üdültetni is őket ha egy zsák krumplival is beérik. A hernyótalpas jóqrva anyátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.