Novák Katalin 465 milliós beruházást jelentett be.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Erre olyan büszkék? Hova teszik a sok gyereket, amit várnak Orbánék a hitelektől?
Commenter
@Nessy: Sehova. Remélhetőleg ez az újabb hiteles terv az marad ami: orbáni zsákutca.
Nessy
@Commenter: Félő, hogy sokan belesétálnak ebbe a medvecsapdába!
Commenter
@Nessy: ez csak terv. Nem a bölcsődei férőhely a lényeg, hanem a lopás itt is a kormány részéről.
Macskaszem
Vesznek 726 db ágyat, bepréselik a meglévő bölcsikbe, aztán a 465 millából minimum 460-at lenyúlnak.
Eladott Ország
Lehetséges, hogy én egy másik Magyarországon élek – Novák Katalinhoz képest – de soha, sehol nem láttam, nem hallottam és nem is olvastam arról, hogy Magyarország népessége folyamatosan növekedne. Javaslom Novák Katalinnak, hogy a kockás füzetben, amiben vezeti az ország népességét, ne adja hozzá a végeredményhez minden alkalommal azt a számot, amit Bakondi György honvéd mond, mert azok az emberek csak átkelnek Magyarországon, eszük ágában sincs itt maradni. Ezzel szemben nyugodtan vonjon le minden évben egy közepes városnyi embert, ugyanis ennyivel csökken a lélekszám a kivándorlásnak és a magas halálozási, alacsony születési számnak köszönhetően. Ha a kormány nem kezd el villámgyorsan valóban dolgozni a propaganda helyett, hamarosan nem lesz, aki a politikusok gyermekeinek megtermelje az ingyen tankönyvre valót. CSOK-olom. Elképesztő pofátlan módon hazudnak az ember képébe. Soha olyan kevés gyermek nem született az országban, mint Orbán idejében. Lásd KSH adatok: www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_wdsd001a.html
Egyébként az éves férőhelyek számával is bajok vannak, mert évente ötezer férőhelyet kellene építeni, hogy 2022-re a 20 ezer bölcsődei férőhely bővülés megvalósuljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.