Az OBH elnökének nem tetszettek Vadász Viktor gondolatai, ezért eredménytelenné nyilvánította a pályázatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na így kell a szakmai tisztességet, becsületet alárendeli a PÁRTHŰSÉGET, amúgy olyan helyzetben, hogy még egy üzemben is összeférhetetlen férj, és feleség együtt dolgozása, ÁLLAMI SZINTEN pedig akkora kárt okoz jelen esetben a finnyáskodó asszonyság az igazságszolgáltatásban, hogy az állampolgárok bizalma rendül meg az eddig még részben tisztességesen döntő bírói karban.
.
Azért vannak olyanok, akik nem adják a szakmai tisztességüket, mint dr. Gyarmati Éva, aki 2016. március 15-én bátran elmondta, hogy az alaptörvény érvénytelen, Magyarországnak nincsen kormánya, az eljáró hatóságoknak nincs döntési jogosúltsága
.
----- 2016. Március 15. - Kálvin tér - Dr. Gyarmati Éva
..
www.youtube.com/watch?v=9y2qkY4VncA&t=412s
.
Tehát Tünde asszony az ország szerencsétlensége, hogy nincs minden állampolgárnak szakmai ismerete, és félnek a gondolatátót annak, hogy MI LESZ, HA VÉGE LESZ ennek az átverősónak!
.
Szégyen ami ebben az országban folyik! Tünde asszony sem ér többet, mint a Stanci néni unokahúga!
kissé felnőttem
@tudode: ez csak itt működik sógor koma elvtárs és 100 év sem nyirja ki ezt a tematikát szakmailag meghazudtolnak mindent, mindenkit, mert nekik ez igy kell
a nép = hagy magából majmot bábot csicskát csinálni akkor? megérdemlik.
tudode
@kissé felnőttem: .
.
Azt tapasztalom, hogy hsz-elők is rettegnek attól, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN a pártalaptörvény elsősorban amiatt, mert megkúrták a volt fiatal demokraták Horn Gyula alkotmányozási 4/5-ét annak érdekében, hogy a NER gombnyomogatók lelkén száradjon az, hogy TELJHATALMAT buzerált meg az, aki valójában bizonyos szempontból nem a saját maga ura.
.
Ezen kívül Magyarország nevű állam JOGILAG NEM LÉTEZIK, amelyek következményeként Orbán Viktor nem is miniszterelnök
.
---- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=9s
.
Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc elődje fogalmazta meg, hogy mindez HAZAÁRULÁS!
.
Félelmetes az, ami vár az ország lakosságára, amikor "ezek" 9. év után már csak saját magukat buktathatják meg akkor, amikor rossz időben rossz helyen lesznek, itthagyva az országot a betonteknők erdejével, a Paks2, és a kinai vasút terhével.
tudode
@Commenter: .
Évek óta komentelem, de mindenki fél a gondolatától, és ezek a TELJHATALOM birtokában olyan örökséget hagynak maguk után, hogy ahhoz képes sztem a II. vh utáni szegénység az babajáték lesz ehhez képest!
.
Egyedül az alkotmány, vagy mi a bánat biróság mondhatná ki az érvénytelenséget, vagy Ácernek kellene feloszlatni ezt a szektát!
Commenter
Egyedül az alkotmány, vagy mi a bánat biróság mondhatná ki az érvénytelenséget, vagy Ácernek kellene feloszlatni ezt a szektát! Egyikl őket sem fogja. orbán kezében vannak. Csak a népharag, vagy külső-belső válság söpörheti el őket, súlyos, nagyon súlyos áron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.