A két társaság közül végül a harmadikként belépő rendőrök  nyertek: hét embert állítottak elő felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt.

A BRFK közleménye szerint a "Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. június 11-én 18 óra 13 perckor érkezett bejelentés, miszerint a VIII. kerületben, a Kálvária téren verekedés van. A helyszínre tartó járőrök a térfigyelő központtól azt az információt kapták, hogy a verekedők közül egy férfi és egy nő autóval már elhajtott a Teleki tér felé, míg a másik társaság tagjai gyalogosan távoztak a Diószegi Sámuel utca irányába.

Verekedés volt a Kálvária téren a nyolckerben, egy sodrófa is előkerült

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrök a Teleki téren megállították a garázdaság helyszínéről autóval elmenekülő férfit és nőt, illetve azt is tisztázták, hogy ők azok, akik a Kálvária téren az ötfős társasággal szóváltásba, majd verekedésbe keveredtek. A járőrőrök a páros autójában megtalálták azt a sodrófát is, amelyet a verekedésnél használtak, majd ezt követően előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. A másik társaság öt tagját a Diószegi Sámuel utcai lakcímükről állították elő a rendőrök. A bántalmazásban hárman megsérültek, egyiküket a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást, melyben a rendőrök az előállított személyek közül öt főt gyanúsítottként hallgattak ki" – áll a közleményben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hová a nagy sietség megvárni szépen míg egy marad állva, oszt. csak azt kell bevinni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@namihami: Olyan szegények szegények, hogy bészbollütőre nem telik. Marad a sodrófa.
papa.49
Hová a nagy sietség megvárni szépen míg egy marad állva, oszt. csak azt kell bevinni !!!
Szeparepa2
Gyönyörű, szőke kék szemű, kisportolt, tisztavérű, értelmiségi árja DOLGOZÓ fiatalok voltak nyilván...
verőce21
@Szeparepa2: (17:14) ...és a munkaszerető fajtából! - Azt se hagyjuk ki a termékismertetőjükből, még zokon veszik...:)
maci0427
@Szeparepa2: Sokan festik már a hajukat és vannak közöttük szép számmal kék szeműek és ez nagyon megtéveszti az embereket ! Sokan nem is ismernék fel őket és ez a probléma sokszor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.