Az Országgyűlés ma előbb megtárgyalja, majd el is fogadhatja a kormány szociális hozzájárulási adó (szocho) csökkentését szorgalmazó javaslatát.

A parlament aktuális ülésének második napja reggel 9 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, ezt követi a pénzügyminiszter indítványának összevont vitája, majd zárószavazása.

Csökkenhet a szociális hozzájárulási adó, ha megszavazza a Parlament

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Varga Mihály előterjesztésében a magyar gazdaság kiemelkedően jó teljesítményére hivatkozva kezdeményezi a szocho 2 százalékpontos csökkentését, aminek eredményeként a munkát terhelő adófajta mértéke 17,5 százalékra mérséklődik júliustól. A változtatás a kormány gazdaságvédelmi akciótervének részét képezi, amelynek célja, hogy adócsökkentéssel és a foglalkoztatás ösztönzésével védje a magyar gazdaság eredményeit.

A határozathozatalok után hét javaslat általános vitáját bonyolítják le. A képviselők egyebek mellett véleményezhetik a közigazgatási bíróságok hatálybalépésének elhalasztásáról szóló javaslatot is.

Az Országgyűlés csütörtökön további vitákkal folytatja munkáját.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Újszülötteknek minden új, amit ezek a messziről jöttek duruzsolnak tehetetlenségük, kleptokrácia védelmében visszamutogatva a emúttízévre, ma már nem emútnyocévre.
.
Még a Kádár rendszer is kiszámíthatóbb volt amiatt, mert a változásokat minden év január 1-jével jelentették be, nem junius 1-jével a baba izét, a szoc. hozzájárulás pedig július 1-jével csapják oda, kutyának nesze neked szinten.
.
Mani, mani, mani 10 oda, egy az alattvalóknak, aztán kusti!
.
Amit a nyugdíjasokkal jojoznak, az tükre annak, hogy milyen szakmaiatlan, embertelen szekta kezében van az ország almája, illetve rohadó narancsa:
.
Akit érdekel az átverősó:
.
www.logsped.hu/nyugdijmellettmunka.htm
.
A plenáris ülés azok számára, akiknek alacsony a vérnyomása
.
www.parlament.hu/plenaris-elokozvetites
.
2014 óta a zemberek a zemberekért nem tekinthetik meg a MÉLTÓSÁGOS NAGYURAK hadicseleinek születését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.