Közzétette jelentését többek közt a magyar médiahelyzetről az oxfordi Reuters Institute, az összkép nem szép, és nemcsak a kormányzati nyomulás miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Hogy egy közel 10 milliós országban ,,timagyarok" 1,7 millióan hogy érzitek magatokat, az a kutyát sem érdekli. De a magyarok sem érzik jól magukat, és ez már baj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
A kormányzati nyomulás, a kormányzati igénytelenség rányomja bélyegét a média összességére, tisztelet kivételnek, ami már ritka mint a fehér holló
silber13
@Shikari: Egy apróság! Te sosem voltál magyar, csak annak hazudod magad a baksis reményében. te egy velejéig magyargyűlölő szélhámos niemand vagy, tanulatlan buta tahó. Ennyi!:-)))
silber13
@Shikari: Bruhahaha!!! Ugat a pakulár!:-)))))))))))))))) Menhúj zabáld a puliszkát és vedeld a cujkát seggfejbej!:-)))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: tibi! te még dinnye csösznek gyöngécske,nem ám táborvezetö et. nek .
Aki Én
@Shikari: Hogy egy közel 10 milliós országban ,,timagyarok" 1,7 millióan hogy érzitek magatokat, az a kutyát sem érdekli. De a magyarok sem érzik jól magukat, és ez már baj.
silber13
@Shikari: Bruhaha!!! És piros nyakkendőskéd is lesz?:-)) Meg örsi fütyülőd?:-))) Amit meg a természet adott, azt a fütyülőt le is vághatod!:-))))) És indulócskát is kerítesz?:-)))) Olyan neked vat
Aki Én
@Shikari: Te bírod ezt a táborozós dumát. Biztos valami sátoros vándorcigány őseid vannak
silber13
@Shikari: Hihihi!:-))))))))))))))))))))))))))))))) , Na itt az indulód, ami rád jellemző:
" Mi a szar, bumm, mi a szar, bumm
Mi a szarecénok serege vagyunk bumm, bumm
Egy nagy fasz bumm, egy nagy fasz bumm
Egy nagy faszekerce a mi fegyverünk, bumm, bumm!
Napicsa bumm, napicsa bumm
Napi csapatversenyben elsők vagyunk bumm, bumm "
Aki Én
@Shikari: Néha akaratlanul is jót írsz.
,,A többi magyar és Fidesz támogató!
Pontosan. Tehát vannak a magyarok és vannak a fidesz támogatók.
A fidesz támogatók legutóbb is olyan erőteljes felhívást kaptak, hogy mind elmenetek. Mind az 1,7 millióan :)
Aki Én
@Shikari: Azt azért érted, hogy mekkora butaságot írtál?
Vannak a magyarok ÉS! a fideszesek. Ez nem felsorolás?
Aki Én
@Shikari: Fajtajelleg..., ez jó. Román vándorcigányként te tudod mi is az a fajtajelleg. Le sem tudod tagadni :) Nem véletlen választottál magadnak fajtabéli imádottat.
Aki Én
@Shikari: Tudod mitől félek? Attól, hogy megint velem fogsz dicsekedni, mert váltottam veled pár szót. Ne áltasd magad, ettől még nem vagyunk haverok.
silber13
@Shikari: 13:?45-re: szóval gázról, netán elgázosításról álmodozol?
szegfue
@Shikari: 13:39 Ha már ilyen frankón meghatároztad az ellenzék a "fajtajellegét"... sajnos azt kell mondjam, hogy Te meg eleve nem hordozod az emberi fajta jellegét. Ezt a pontosság kedvéért idézem a wikiből: "Az ember biológiai késztetésein túllépve képes befolyást gyakorolni saját érzelemvilágára is. Fejlődésre törekszik, mert tökéletlen, és tökéletlenségét érzi is."
Aki Én
@silber13: Mert még nem gondolt bele, hogy bármikor kerülhet a kamaraajtó másik oldalára. Ez csak attól függ ki dönt.
Aki Én
@szegfue: Nála ne keress fajtajelleget. Megmondom hol keresd a meghatározását.
Itt:

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cr%C3%BCl%C3%A9k
Aki Én
@Shikari: Kamra ajtó háta, vagy háta kamra ajtó?
szegfue
@Shikari: Ismételten nem érted: én az emberi fajról irtam! Sajnálattal közlöm, hogy itt nincs további bontás, mint a "fajta", mert csak egyetlen "emberi faj" létezik és ebbe Te nem tartozol bele. Irtam már Neked, hogy Te egyetlen emberi szót nem érdemelsz... na azért, mert nem vagy "ember", hiszen képtelen vagy fejlődésre törekedni, mert tökéletlen vagy -- mint mindenki, én is --, de Te nem érzed a tökéletlenségedet... sajnos nagyon el vagy "szállva" Magadtól igy O.V. árnyékában. Azért kiváncsi lennék, hogy ha netalántán 1x O.V. megy a "süllyesztőbe", akkor miként fogsz vélekedni másokról, amikor Ti lesztek ellenzékben?!
szegfue
@Aki Én: 14:03 Meglepődtem, hogy mi mindenről van a wikiben magyarázat!! Eszembe nem jutott volna:)
Aki Én
@szegfue: Nem gondoltad volna, hogy egy jelentéktelen Shikarit hosszú sorokon át részleteznek?
Hát ez a szép az internetben, minden elfér rajta :)
szegfue
@Aki Én: Tényleg nem gondoltam erre, de azért talán nem "kövez meg" senki:)
szegfue
@Shikari: Látod most is "hinted az igét", ugy, hogy fogalmad nincs erről és hát ha nem tudod, az nem azt jelenti, hogy nem igy van. Az embernél kizárólag FAJ van, a növény- és állatvilágban van a fajon belül a fajta. Ezt irtam nem mást, vagyis kompetencia zavarod is lehet. És igazam van: most sem érzed a Magad tökéletlenségét... Felőlem irkálhaszt, de előbb jobb lenne, ha olvasnál, mielőtt leirsz egy pár "saját gondolatot", mert ilyenkor egyszerüen "elveszel", pusztán sértegetni próbálsz. De tudod én nem azt nézem, hogy mit mondanak hanem azt, hogy ki mondja.
tulipan
@Shikari: Te hülye náci narancsnyik! Romániában mást tanítottak, vagy biológia órákon éppen lógtál??? Emberfajunk csak 1 van!! Rasszok vannak ezen belül
szegfue
@Shikari: Biológiai értelemben minden ember egy fajhoz tartozik, attól, hogy a bőrük szine más, attól még ők is az emberi fajhoz tartoznak. Az már más kérdés, hogy valóban lehet bontani fekete bőrüekre, fehérekre, stb. de az nem "fekete fajta", vagy "fehér fajta". Tehát nincsenek fajták. Egyébként én is keresgéltem most, hogy felvetetted, de semmi forrást nem találtam erre. Ha ugy tetszik "tagadom", Te viszont akkor bizonyitsd be, hogy hol van ez leirva?! Egyébként a fiam rendszertanból diplomázott, én gépeltem a diplomamunkáját, tehát pontosan tudom miről beszélek.
De a jó égre, miről beszélsz?! Én okot keresek, hogy "elfuthassak"?! Csak tudod eljön az a pont, hogy amikor az "emberek elégedetlensége a médiával szemben" témától mi már az élővilág rendszertanáról "értekezünk", ami nem igazán érdekel másokat, mert nem erről szól a cikk... nem gondolod?!
tulipan
@Shikari: Te még olvasni is képtelen vagy!
tulipan
@silber13: Ez egy cigány, sötét bunkó!!!
tulipan
@Shikari: Vicces vagy! Ha neked ez mániád, én röhöghetek rajtad! :))))
szegfue
@Shikari: NEM!!! Értsd már meg EMBERI FAJ van, de fajta nincs!! A rasszokban EMBERTIPUSOKAT csoportositanak, és ez akkor sem ember fajta!! Na jól van én sem erőlködök, hiszen mi vagyok én gyógypedagógus, vagy pszichológus??!!
csak úgy....
@Aki Én: @szegfue: Nagyon rosszat tesztek a kelekótya tibinek, azzal ha hosszasan magyarázzátok neki a ,hogy is mondjam finoman ,-a baromságait! Azt hiszi,hogy ö fontos nektek,mert foglalkoztat és törödtök a véleményével...
ugye tibi! a csúnya nénik és bácsik nélkül,kik gúnyolódnak veled,már aluszikálnál .
tbi még csak kisérleti stádiumban ,de pár éven belül,lehet belöle kormányszóvívö, oszt a szörös zoli vakaródzhat...
szegfue
@Shikari: 16:31 Bakker!!! Az, hogy Te megvilágosodjál, ahhoz a zanai gázkitöréskor keletkezett tüz is kevés, talán a Paks2 segitene?!:))) Ez csak az embereknél van, az állatoknál és a növényeknél viszont a pontos besorolás: törzs, osztály, rend, család, faj, fajta. Eddig is ezt irtam! Na ég áldjon, mára ennyi volt az "úttörő jócselekedetem":):)
csak úgy....
@szegfue: Ugye figyelmeztettelek! most föladta Neked is a tibi a leckét! :) különben imádja a 2 ismeretlenes egyenleteket,ugye buksi !?
szegfue
@csak úgy...: Teljesen igazad van... Ez egyúttal a tudomány csődje is:)))) Hiszen évszázadok alatt tudósok sokasága kutatta és irta le... ez mit sem számit!
Aki Én
@Shikari: Eleve rossz helyen tapogatsz, mikor az emberi fajok között keresed magad.
tulipan
@Aki Én: ÚGY ÉRTED, EZ a sötét, bunkó narancsos hantaboy Shikari a NEM emberi faj(ták) között keresendő!
www.tankonyvtar.hu/en/tartalom/tamop425/2011_0001_524_Funkcionalis_anatomia_1/ch04s03.html
tulipan
@Shikari: Sajnos a humor neked gyengesáéged, igy hát ne is próbálj kísérletezgetni, mert csak égő neked!
tulipan
Ezért NEM vagyunk elégedettek a médiákkal, mert nem erre irányítják a közbeszédet, hanem évszázadok óta elavult, narancsos oktondi témákra!!
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/chikan-interju-orban-gazdagsag.685477.html.685477.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.