Megint felszólította a kormányt Brüsszel, hogy tartózkodjon a kutatási szabadság szűkítéséről. Az MTA nemsokára sajtótájékoztatót tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
De mi nem akarunk minőségi kutatást, mi harácsolni akarunk. Lopni, csalni, hazudni szeretünk, ki a rossebet érdekel a sok gagyi tudós, ráadásul többen is beálltak a Battyhányok intézetébe. Szégyellem magam helyettetek.
advocat
Tesznek rá! Majd ha nem jön uniós pénz. Akkor! esetleg, bár akkor nekik már lesz bőven.
F_Viktor
@Peller Anikó: Szeretnének orbánék "minőségi kutatást", de tudjuk, hogy nagy szálka számukra a MTA társadalomtudományi Kutatóközpont kutatói, mert finoman fogalmazva eredményeik köszönő viszonyban sincsenek pl. a nézőpont véleményeivel.
Tehát ezeket a tudósokat le lehet váltani orbán Liszenkoira.
Másik ok a MTA ellehetelenítésében ott keresendő, hogy az EU pénzek elosztásakor pl. a földalapú támogatások összege csökkenni fog, addig a tudományos kutatásokra sokkal több pénzt fognak osztani, mint eddig.
A jó fityeszes helye pedig ott van, ott érzi jól magát ahová csöpög a pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.