Lázár János, a volt kancelláriaminiszter lehet Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter utóda – írja több forrásra hivatkozva a héten megjelenő HVG.

Lázár János visszatérhet a kormányba, nem is akárki helyére
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A lap úgy tudja,  Lázár János az Emberi Erőforrások Minisztériumának élére kerülhet.

Állítólag azért lehet alternatíva a miniszteri pozíció Lázár számára, mert hátországában nem az elvárásainak megfelelően alakultak elképzelései, a megyéjében például azért is küzdenie kell, hogy a számára fontos emberek kapják meg a fontos pozíciókat.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csöbörből vödörbe!!!
s ki lesz Palkovics helyett???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csöbörből vödörbe!!!
s ki lesz Palkovics helyett???
Aki Én
@RonaGyuri: Azért vannak gondban, mert marha nehéz egyre butábbakat találni.
Gauntlet
Hiba. A háttérből jobban machinàlhatott volna!
menekült
@Aki Én: Ne aggódj. Abban az egymillióban, akik a Fidesznek nyalnak ezerrel, egyik butább mint a másik. Bőven van utánpótlás.
Az viszont elég sokáig tartott, amíg felismerték, hogy ez a Kásler eredményt ugyan nem tud felmutatni, viszont egyre vállalhatatlanabb.
dr. prédikátor
@Aki Én: A fityma patkánycsürhében semmi se lehetetlen!Ha hirtelen nem találnak egyet majd lombikban kitenyésztik!!
CsipkeRózsa
Akkor Lázár már nem csak lófelelős lesz, hanem emberfelelős is.
levarosbukta
Meg aztán lehet nem cseszteti tovább Márkizayt!
csak úgy....
emberi eröforrások minisztériuma ,már aki ezt kitalálta,az sem lehetett normális,mellesleg örülök,hogy ezeknek nem tettem ki a családom és a türöképességemet!
papa.49
Ez a ,,TÁSKAHORDOZÓ,, na igen ő pont megfelel erre a posztra!!!
A szar (ez volt a bolonbalog) után jött a még szarabb ( ez a piszkos körmű bolondkasler) most jön a legszarabb ( a cserpákszarjankó ) SZÉP KILÁTÁSOK AZ ORSZÁGNAK !!!
Commenter
@csak úgy...: ez inkább emberi erőforrások misztériuma...mert semmit nem tett se kásler se az elődje az emberek, az eü, és az oktatásügy érdekében, csak a lesüllyesztésében.
csak úgy....
@Commenter: szerintem inkább,az embert csak eröforrásnak tekintök zárt klubja.
Commenter
@csak úgy...:maguknak mindent megadnak az biztos,energiavámpírok akik leszívják az emberek és az ország erejét. Zárt ajtók vagy zárt osztály mögé való csapat.
jesz
jajistenem...végre egy debattőr...hogy érteni fogja-e a szakrajzot, az majd elválik...de legalább nem látni-hallani azt a tudós embert...

de az is lehet, hogy ez a hír is szopatás...
csak úgy....
@Mirabilis: a kásler 10 parancsolatos gyógyító ötlete vagy a kastélyos jancsi!? lehet,hogy neked van igazad !
Lepényleső
Van még mit lopni,s nem akarja azt másra hagyni?
namihami
Akkor most szintet lépett a Füstös? Vagy csak rotált? Ha meggondoljuk, a Káslertízparancsolat helyett kevés rossz választás jöhet.
Desischado
Csak vissza dörgőlődzik ez a rühes! Bár kásernél valamenyivel talán jobb.
lampa laz
Teljesen mindegy ki ül ott, orbán diktál.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Hogy igaz-e, nem tudom, de releváns

nickgrabowszi érdekes magyarázata a Bige ügyre

A b1.blog üdvöskéje „Brüsszelben elkezdődik az eljárás az Orbán-rezsim ellen” című postjában a finn elnökség során várható hangsúlyváltozások kapcsán számol Őfenesége mozgás-terének – lehet ő életteret mondana =)) – változásával.
Az egyébként is érdekes elaborátumot azzal a feltételezéssel zárja, hogy a Bige elleni hadjárathoz köti: „a milliárdos iparbáró cégeinek átadásával akarják biztosítani Andrej Babis cseh miniszterelnök majdani jóindulatát és vétóját”! =))
Eladott Ország
Kihagyhatták LézerDzsonit a javak elosztásából, ezért a felháborodás, ménesbirtokilag. Ugye korrupció az, amiből engem kihagynak. Valami ilyen. Vagy a beruházó esett ki hirtelen a kegyekből. Ilyen is volt már. Ugyanis Lázár tudta és engedélye nélkül még egy egy flakon mosogatószert sem vásárolhat a ménesbirtok vezetősége. Akkor jó.Mikor legokosabb Lajos építette volna az M4-es utat aranyáron, Dzsoni megmagyrázta, miért is bitang drága az egész, miért kerül többször annyiba, mint más országokban, ahol hegyeken vezetik keresztül az utat. Sok a szent hely, mondotta bele a képünkbe, rókavigyorral, és azokhoz külön lehajtó kell, stb. Majd a G nap után, mikor már nem volt oly jó barát a Lajos, ugyanez a tehetséges Dzsoni megmagyrázta, miért is vették vissza a megbízatást, ami nem más volt, mint a túlárazás. Mint tudjuk, a politikus legjobb “barátja” a beton, aztán a pénz , meg a még több pénz ... főleg a másé ...Pár éve még ártunk és ormányunk, az ide látogató akkori katolikus egyházfő jelenését csak cápalátogatásnak tisztelte.
dr. prédikátor
@RonaGyuri: Tegnap 15.25 re! A nyikari nem lenne jó???Azonos értelmi szinten vannak!!!
Cicamama55
@RonaGyuri: Palkovics nálam Balog úrral vetekszik a "legalkalmatlanabb miniszteri rang" címén! Még annyi kárt, amit ezek az emberek tettek és tesznek! :(( Lázár János számomra a politikai életből hiányzik! A kormányinfót a távozása óta figyelem...
kokopelli
@RonaGyuri:(22:01) ..nem véletlenül nevezik az ilyeneket "vízhordozóknak" is? (;-))
RonaGyuri
@kokopelli: vízhordó, de nagyon mást jelent! =))
maci0427
na basszus, akkor az Egészségügyért is ő fog felelni ??? Ez marha jó lesz !
maci0427
@levarosbukta: Seckó jedno ! Az egészségügyhöz ő még úgy sem ért ! nem jár állami eü. intézményekbe ! Jobb nem lesz !!!
relatív
Ez a regnál kör eddig sem, és várhatóan ezután sem a hozzáértés, hanem a politikai függés szerint szedi össze az alvezíreiket IS !

Eddig sem, de ezután még annyira sem lesz a magyar közéletben a tudás-, hozzáértés a jellemző, így bárki, bármilyen poszton elképzelhető, hiszen a megoldások sosem ésszerűek, hanem pártszerűek minden szinten !

Kimondottan a hatalom görcsös megtartása - minden áron, mások élete árán IS - a fontos, és a minél nagyobb harácsolás lehetőségének kierőszakolása.
dodóka
Ez a lézerjani valami kúrva nagy dolgot tudhat a felcsúti moréról, vagy a bandáról...
Nessy
@relatív: A szaktudás bolsevik huncutság!
Cicamama55
@Cicamama55: 06.40 Óóóóó! Pont a lényeg kimaradt a mondatból, hogy NEM figyelem a kormányinfót mióta Lázár János távozott!
Eladott Ország
Hol van Lázár János a szükség órájában?
uploads.disquscdn.com/images/e0371ba0a8d51cf492036e11d5360895c87f29441846d3e50971a90334a1e6f1.gif?w=600&h=270
Kihagyhatták LézerDzsonit a javak elosztásából, ezért a felháborodás, ménesbirtokilag. Ugye korrupció az, amiből engem kihagynak. Valami ilyen. Vagy a beruházó esett ki hirtelen a kegyekből. Ilyen is volt már. Mikor legokosabb Lajos építette volna az M4-es utat aranyáron, Dzsoni megmagyarázta, miért is bitang drága az egész, miért kerül többször annyiba, mint más országokban, ahol hegyeken vezetik keresztül az utat. Sok a szent hely, mondotta bele a képünkbe, rókavigyorral, és azokhoz külön lehajtó kell, stb. Majd a G nap után, mikor már nem volt oly jó barát a Lajos, ugyanez a tehetséges Dzsoni megmagyarázta, miért is vették vissza a megbízatást, ami nem más volt, mint a túlárazás. Pár éve még ártunk és ormányunk, az ide látogató akkori katolikus egyházfő jelenését csak cápalátogatásnak tisztelte. Mint tudjuk, a politikus legjobb “barátja” a beton...aztán a pénz , meg a még több pénz ... főleg a másé ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.