Helyette egyéni tanrendet lehet kérni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Na sikerült ebbe is a legmarhább módon belenyúlni. Melyik nulla iq-s fideszesnek nem tetszett? Vagy ott csak egynek lehet gondolkodni?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@nezelodo: Mikor én jártam iskolába nem volt hittan, de azért mi jártunk a templomba voltunk első áldozók és bérmálkoztunk is.
Viszont nem verem a mellem hogy milyen qrva nagyon vallásos vagyok csak azért mert a politika azt kívánja. Megismertem valamennyire a vallást, de attól még vannak kételyeim. Mert szoktam gondolkozni.
Mikor gyerekfejjel rettenetes tortúrán mentem keresztül feltettem a kérdést ha van Isten miért büntet hiszen semmi rosszat nem tettem. Na akkor úgy döntöttem hogy nem leszek olyan ember akinek a papok dirigálnak. Mondhatja a retkes körmű, hogy ha betartod a tízparancsolatot nem leszel beteg. Hát egy gyerek mit vétett amiért büntetik? Azért nekik nem lehetnek égbe kiáltó bűneik.
nezelodo
@Dr plágium: Mindezeket a gonoszságokat emberek követik el, akik mára már nagyon keresztények. A hithez sem ezekre a nézeteiket gyakran váltó politikusokra, sem az egyház álszent papjaira, püspökeire nincs szükség, tisztelet azon keveseknek, akik valóban a hitükért munkálkodnak. A hit mindenkinek a saját belső döntése, és nem szükséges hozzá pénzért közvetítő.
nezelodo
@Shikari: Látod azért van kivétel, mert a Farkas Flóri is minden idejét az iskolapadban töltötte amíg le nem diplomázott, és mekkora lenyúlás lett a vége, még kevéske szabadidejében is sikerült neki! Jó volt egy kicsi Orbános hátszele...
nezelodo
@Shikari: "A kis Zsanklódvandam akkor mikor fog járni öregezni és betörni, ha az iskolában kell lennie?"
Nem te emlegetted fentebb? És mi ebben a mellébeszélés? Látod még iskola mellet is megy az öregezésnél és a betörésnél is jobb móka, tudod 1,6 milliárd az adófizetők zsebéből... Látom azt sem tudod miket írsz. Azért így is szeretünk itt...
görbetükör
Lesz ez még így se, csak ez a kis jó múljon el...
nezelodo
Alighanem mégsem az én szövegértésemmel van baj, rád fért volna, hogy amikor ideje volt magántanulóként legalább a minimum követelményig eljuss, de már késő. Így is nagyon kedvel a publikum, és csak jelképesen simogatja meg a buksidat.
Úgy sem (akarod) megérteni, hogy a Flóri az "iskolák, és a temérdek parlamenti munka, és a népéért való szakadatlan munkálkodás" mellett is szakított időt 1.6 milliárd ellopásához. Aztán nehogy csorba essen a fideszes képviselő becsületén, (haha), kapott ugyanennyit, hogy vissza tudja fizetni a lopott pénzt. Na így már ketten loptak a döntéshozóval.
Hogy mi az összefüggés, hogy megértsd, ők is egy kis "Zsanklódvandam-ok", csak sok ezerszer többet lopnak. Na, így már felkapcsoltam a villanyt? Tudod a megvilágosodásod költsége meg rezsicsökkentett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.