Helyette egyéni tanrendet lehet kérni.

(Forrás: Index)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Na sikerült ebbe is a legmarhább módon belenyúlni. Melyik nulla iq-s fideszesnek nem tetszett? Vagy ott csak egynek lehet gondolkodni?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: Látod azért van kivétel, mert a Farkas Flóri is minden idejét az iskolapadban töltötte amíg le nem diplomázott, és mekkora lenyúlás lett a vége, még kevéske szabadidejében is sikerült neki! Jó volt egy kicsi Orbános hátszele...
Shikari
@nezelodo: Miért is beszélsz most mellé? Ja, mert csak! Értem!
nezelodo
@Shikari: "A kis Zsanklódvandam akkor mikor fog járni öregezni és betörni, ha az iskolában kell lennie?"
Nem te emlegetted fentebb? És mi ebben a mellébeszélés? Látod még iskola mellet is megy az öregezésnél és a betörésnél is jobb móka, tudod 1,6 milliárd az adófizetők zsebéből... Látom azt sem tudod miket írsz. Azért így is szeretünk itt...
görbetükör
Lesz ez még így se, csak ez a kis jó múljon el...
Shikari
@nezelodo: Nem értettél egy szót sem, de tudnom kellett volna. Liberáliséknál a gondolkodás luxus!
Nem az iskola mellett megy az öregezés, hanem helyette. A kis Vandamm most magántanuló! Apucival járnak betörni!
nezelodo
Alighanem mégsem az én szövegértésemmel van baj, rád fért volna, hogy amikor ideje volt magántanulóként legalább a minimum követelményig eljuss, de már késő. Így is nagyon kedvel a publikum, és csak jelképesen simogatja meg a buksidat.
Úgy sem (akarod) megérteni, hogy a Flóri az "iskolák, és a temérdek parlamenti munka, és a népéért való szakadatlan munkálkodás" mellett is szakított időt 1.6 milliárd ellopásához. Aztán nehogy csorba essen a fideszes képviselő becsületén, (haha), kapott ugyanennyit, hogy vissza tudja fizetni a lopott pénzt. Na így már ketten loptak a döntéshozóval.
Hogy mi az összefüggés, hogy megértsd, ők is egy kis "Zsanklódvandam-ok", csak sok ezerszer többet lopnak. Na, így már felkapcsoltam a villanyt? Tudod a megvilágosodásod költsége meg rezsicsökkentett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.