Két család vitatkozott össze Szigetváron egy üzleti vita miatt.

Húszan indultak el Zalából egy autóvásárlás miatti nézetleltérés tisztázása érdekében: előkerült a fakaró és a vascső

Egy csaknem 20 főből álló társaság érkezett Zala megyéből 2019. június 12-én 20 óra körül Szigetvárra, ahol egy korábbi autóvásárlásból adódó nézeteltérés miatt vontak kérdőre egy helyi családot. A két család tagjai vitatkozni kezdtek, majd összeverekedtek egymással, a hívatlan vendégek fakaróval és vascsővel bántalmazták a Szigetvár belvárosában lakó családot. A bántalmazás során öten megsérültek.

A helyszínre érkező rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben 15 személyt elfogtak, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. A helyszínről elmenekülő két társukat a Somogy megyei egyenruhások a 67-es számú főút Szigetvárról kivezető szakaszán fogták el.

Kihallgatásuk folyamatban van, ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
@Dr plágium: Már ha előbújnak a rejtekhelyről ezek a vitézek, miért nem pl. az építőiparban próbálkoznak sikereket elérni? Már napi 15 000 Ft-ot is fizetnének ezeknek a sok szakmával rendelkező uraknak a vállalkozások, csak dolgozzanak!
nevemnick
@Dr plágium: csakis az elsők. A migránsinvázió eddigi, egyesek által rettegéses időszaka alatt, véletlenül csak hat afgánt fogtak el, azok is átutazóban voltak egy autóban.
maci0427
@nezelodo: Ez a mai Magyarország ! Még így hívják !
verőce21
@Shikari: Attól tartok, soha, senki nem fogja megtanítani őket semmire. Ha 600 évig nem sikerült. Az első no-go zónások voltak Európában.
Csak cinikus meghatározásokat lehet kitalálni rájuk, mint "rejtett munkaerőtartalék". :)
verőce21
@Shikari: Én humánusabb módszerre gondoltam.
Mivel ehhez hasonló mentalitásúakkal akarják az idegenszívűek megtölteni egész Európát...szívesen odaadnám nekik ezt a kétmilliót, itt vannak, tartsátok el őket.
Clavigo
@verőce21: @Shikari: Végre egymásra találtatok...
verőce21
@Clavigo: Micsoda öröm ez neked! :)
A cikkhez valamit?
36
"Fakaró és vascső." Tetszik ez a "független igazságszolgáltatási" mód. "Mounika idegállapotba gyöttem!":)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.