Kedves Fideszre gondolkodás nélkül szavazó honpolgártársak! Ezt mivel magyarázzák? Vagy nem kell érvelés, elég, ha Orbán így gondolja helyesnek? Akkor is ilyen megértő, ha Ön is érintett? Pedig a tüntetések idején nem ezt ígértél.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A szegények a betegek Orbánnak nem kell.
szegfue
Nagyon jól megfogalmazta a lényeget! Talán vissza kellene venni a látványsportok támogatását a TAO-ból, igy lenne elég pénz a költségvetésben az otthonápolás dijának felemelésére. De M.o-n az a fontos, hogy egy középszerü labdarugónak is 500 eFt legyen a fizetése, mig az ápolási dij ennek csak a tizede... szégyen!! Valóban 0-24 órás szolgálat ez, ahol az ápolónak is szüksége lenne akár csak napi 1 órára, vagy hetenként 3-4 órai kikapcsolódásra. Összehasonlitás képpen: 2010-ben egy "medikai indok nélküli" kórházi ellátás (tehát vizsgálatok, gyógyszerek stb. nélkül) naponta 10 eFt, ha éjjel-nappal van vele ápoló, az 24 óránként 15 eFt. A mostani otthonápolási dij kb. napi 1.900 Ft-ra jön ki...
Desischado
Nem is vártam mást. Ez az eddig emelés is csak arra volt jó, hogy betömjék a gyerekesek száját. Mi, akik más hozzátartozóinkat gondozzuk, le vagy sz@rva. Na, orbán és fidesz hívők, lehet tapsolni! Csak egy évig csinálnák ennyi pénzért, pihenés nélkül, ahogy mi! Itt is látszik, milyen alajs, mocskos banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.