Ez a lenyúlás világa, A színész szerint nem lesznek már olyan közösségek, mint amilyen a régi Katona és az Új Színház volt. Nem védekező reflexből mosolygok. A ránk dőlő információ és információhiány halmaza késztet röhögésre, legyen szó politikáról, közéletről, sportról, bármiről. Azt látom, hogy semmi sem következetes, mindent a pillanat...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ma mindenki elégedetlen...és nem azért mert nem kapja meg a szükséges mozgásteret a léthez, hanem azért mert mindig többet akar...és ahogy mindenki mindig többet akar úgy már helyszűke miatt egymástól kell elvenni. A színház is ugyanolyan ipar mint más, ott is ugyanúgy megjelentek az olcsó(kínai) termékek mint bármely más piacon és elvárni az embertől.hogy tizedes fizetéséből fenntartson minden művészeti intézményt úgy hogy azok mindegyik képviselője luxus körülmények között tengődik még a legjobb körülmények között is képtelenség...főleg, hogy ma már nem is arról szól semmi mint amikor elindult.
Eriksson
Már megijedtem, hogy indulni akar a főpolgármester selejtezésen. :)))
görbetükör
"Nem hittem, hogy ilyen „sármosan” csinálják. Ha piti tolvajok viszik a tíz százalékot, az még rendben van, de hogy tízet hagynak bent, és a kilencvenet viszik!"
Remekül megfogalmazta a lényeget. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.