A Klubrádiónak adott interjút Magyarország ötödik leggazdagabb embere.

Ezt üzenték Bige Lászlónak, mielőtt rászálltak a hatóságok
Fotó: Balázs Attila/MTI

Bige László nem nevezte meg azt vagy azokat, akik szerinte az „oligarchikus maffiatámadás" mögött állnak. Elmondása szerint tavaly ősszel két barátján keresztül üzenték meg neki, hogy

„szabadon elhagyhatja az országot, de ha nem teszi, akkor börtönbe fog kerülni."

Bige azt mondja, esze ágában sincs megijedni, és bízik a jogállamiságban Magyarországon.

Tavaly novemberben nagyszabású rendőri akció zajlott a szolnoki műtrágyagyárban. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) akkori tájékoztatása szerint az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal akkor azt közölte, hogy a Bige Holding Kft.-vel szemben az elmúlt években környezetvédelmi bírságot nem szabtak ki. Ezt követően zavartalanul folyt tovább a termelés a szolnoki műtrágyagyárban a Bige Holding Kft. korábbi tájékoztatása szerint. A cég akkori tájékoztatás szerint a gyár munkavállalói és vezetői mindenben együttműködtek a hatósággal.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pénztáros Lőrincnek még nincs műtrágyagyára... Sz@r ügy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Pénztáros Lőrincnek még nincs műtrágyagyára... Sz@r ügy...
CsipkeRózsa
Mindent megtehetnek, nem is titkolják, nem is szégyellik.
tudode
Elgondolkoztató az, hogy belebökik az izéjüket a hazai vállalkozásokba, valószínűsítve annak/azoknak, akik nem forgatják vissza a nyereségüket a vállalkozásukba, hanem ki a fene tudja hová tűnnek a milliárdok, netán adóparadejszokba!!!
.
Egy, két példa
.
---- Szinte példátlanul kiszolgáltatott Magyarország a külföldi cégeknek
.
g7.hu/vallalat/20190211/szinte-peldatlanul-kiszolgaltatott-magyarorszag-a-kulfoldi-cegeknek/
.
--- 1,27 milliárd forintot ad a kormány egy német cégnek, mert 80(!) új munkahelyet teremt.
.
merce.hu/2019/06/04/127-milliard-forintot-ad-a-kormany-egy-nemet-cegnek-mert-80-uj-munkahelyet-teremt/
.
Mintha az "ELBA" partján helyezkedne el az átverősó áldozata lett ország!
qxy
Szorítok Bige Lászlónak de a magyar jogban és a törvényben ne bízzon mert azt is a kis G . kezeli és ha eccer valakinek kell akkor az ki van adva a bíráknak és a jogászoknak is . Jól mondom ? Tisztelt Polt Péter? Ha nekem ennyi pénzem lenne fel bérelnék egy faszit akinek van olyan micsodája ami el visz akár háromezer méterre .Nem kellene mindet. Csak egy kettőt. A többi nyalonc maga alá csapná a farkát és futna.
SystemError
"Bige azt mondja, esze ágában sincs megijedni, és bízik a jogállamiságban Magyarországon"

Szegény, hahaha! :)
qxy
Tudjátok ez olyan mint amikor ki mentek a ruszkik és egy faszi meg kapta az összes üzemanyagot. Jól ismertem és segíteni akart nekem. Ő 50 fillérrel kevesebbért adta nekem a napi árnál és mondta hogy ha el tudom adni akkor vihetek amennyi csak kell. Három kút, heti háromszor 200.000 liter. Meg is dumáltam, és amikor jött volna a tanker, oda jött egy nagy autó két kétajtós szekrény kiszállt és azt mondta.
.- Ugye nem akarsz úgy járni mint a múltheti faszi? akit le öntöttek benzinnel és meg gyújtottak?
Na erre azt mondtam hogy én már nem is haraxom . Kurva sok a sötét gazdag ember és befolyásos. A pénzzel meg vesznek akárkit és ha valami szemet szór nekik az akkor is az övék lesz ha akarod ha nem.
tudode
Kész Costra Nostra államutánzat kiadásban!
jesz
bízik a jogállamiságban...

Igen, valahonnan ösmerős e néhány szó...pár száz évvel ezelőtt hasonló bölcsességet mondott egy hajóskapitány az ágyúzás előtt: ...-bízunk Istenben, de nem árt szárazon tartani a puskaport..

Nos Bige még keménykedik...pedig sokkal biztonságosabb lenne valami civilizált helyről intézni a peres ügyeit...mondjuk nem Berlinből, nem Londonból..hanem...ajaj...honnan is?...
dr. prédikátor
Vajon ki/ kik vetettek szemet a műtrágya gyártásra???Mert az kurvára nagy üzlet. Szerintem nem is a gyárra utaznak hanem a gyártásra. Én két fityma potentátra tippelek, az egyik a mészaros lölö , a másik meg a csányi elvtárs.És jó eséllyel meg is szerzik a gyártási jogot. PATKÁNYOK!!!
jesz
@dr. prédikátor: talált, süllyed.
nemfideszes
... és még hány ilyen eset van, ami nem kapott ekkora publicitást... egyszerűen csak zsarolással, fenyegetéssel elvették a tulajdonosok cégét, részvényeit, üzleti érdekeltségeit... ez egy mocskos MAFFIA és pont.
lampa laz
Ott ahol Simicskát is félre tudta állítani ez büdös tolvaj görény, a többit simán kinyírja, ha valamelyik családtagja, kedvence szemetvet egy jólmenő "cuccra". Orbánország ZRT-ként működik már 9 éve, fő tevékenysége a gyűjtögetés. Sajnos nem ismerem a TEÁOR számát..
simmering73
bízik a jogállamiságban...
Na ez nagy hiba.
evacica
Így működik a gátlástalan Orbáni maffia állam! És a hülye magyar még mindig nem zavarta el ezt a gyalázatos gátlástalan bandát!
Peller Anikó
@Mirabilis: "..bízik a jogállamiságban Magyarországon".

A maffiaállamiságban bízhat. Ahogy fogy a lerabolható terület a zígók elkezdenek egymástól lopni. Minta Meklód, csak egy maradhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.