Szerződéses katona lett Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia – vette észre a 444.hu a Szolnok TV felvételein.

Orbán Viktor fia bevonult a hadseregbe

A videón a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kiképző századának eskütétele látható, a hátsó sorokban Orbán Viktor és a nagypapa, Orbán Győző is megtekintette a ceremóniát.

A Szolnok Tv leírása szerint a 22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt. A testnevelés mellett többek között tanítottak nekik katonai közelharcot, tájékozódást, valamint határvédelmi gyakorlat is szerepelt a programban, hiszen az illegális bevándorlás megállítása most ez egyik legfontosabb feladat.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Tényleg jót nevettem! A 22 honvéd mindegyike "kemény kiképzésen" vett részt... Gáspár mindkét oldalán 1-1 fiu van, de a képen körülötte lányok... Állitom, hogy még a fiuk sem birnának pár kört futni felmálházva, vagy bármit is csinálni... egyáltalán nem látszanak "kisportolt" katonáknak.Az is lehet, hogy "agyilag" volt kemény a kiképzés...de akkor hogy megy a "közelharc" és persze az "illegális bevándorlás" megállitása?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Cicamama55: Csak azt felejtetted ki, hogy "nyugdíjas" profi futballista, és számtalan évig járt a Károli Gáspár Református Egyetem Jogi Karára, de nem tudom hány félévet abszolvált!
Cicamama55
@bencemacska: Nem felejtettem el, nem tudtam. Vagyis a fociról igen, amikor a kis amerikai lurkókat tanította focizni. Arról, hogy milyen suliban járt, nem olvastam eddig sehol, annyira nem érdekelt, hogy utána nézzek. :)))De köszönöm az infót!
Eladott Ország
Orbán Gáspár volt már minden. Futballistának indult, akárcsak az édesapja, de neki sem jött össze a nagy kaland. Nem bizonyult elég kitartónak, vagy/és tehetségesnek. Pedig, jól indult minden, de aztán valami, valahol eltörött. Lehet, nem is Gáspár akart futballista lenni, hanem csak apja álmodta meg neki ezt a saját álmai beteljesülése helyett. Orbán Viktor máig nem volt képes feldolgozni, hogy nem lehetett igazi futballista, csupán egy – általa – lehülyített, jobb sorsra érdemes ország miniszterelnöke.
kanadaihirlap.com/2019/06/15/orban-gaspar-bakaruhaban/
bencemacska
Ez a szerencsétlen ettől a kiképzéstől "lehűl"?!
csipetke
Csak nem hittérítő lesz a seregben?Azé' ennyi idős korára a fiatalok általában megtalálják az útjukat,de ez valahogy elveszett a világban.Dolgozni nyilván nem szeret,mert akkor nem csapódna ide-oda,szektát alapít kínjában,most meg katonának áll.Olyan lesz,mint az apja,az is volt már minden,csak még akasztott ember nem.
bencemacska
@csipetke: ma, 15:42
Szerintem az a baj, hogy nem egyezik apa és fia véleménye a fiú jövőjéről. Nem csinálhatja, amit szeretne. Kénytelen elviselni az apja "kísérleteit".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.