A Czeglédy-ügy rávilágított arra, hogy meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket az igazságszolgáltatás elől - hangsúlyozta a Fidesz-frakció szóvivője Budapesten, sajtótájékoztatón annak kapcsán, hogy az Országgyűlés szerdán megkezdte az úgynevezett lex-Czeglédy törvényjavaslat tárgyalását. Hát te Isten barma ki a lófasz engedte el az azeri baltás gyilkost? De kérdezhetném azt is, hogy ki tüntette ki Simonka Györgyöt, akit költségvetési csalással gyanúsítanak? De megemlíthetném kebelbarátotokat is Farkas Flóriánt...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Isten bizony nem tudom kinek lehetne eladni Gruevszkit. És milyen lehet az árfolyama?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Isten bizony nem tudom kinek lehetne eladni Gruevszkit. És milyen lehet az árfolyama?
szaboria1
A kis Halászt megint bevetették. Olyan jól tudja előadni a hazugságokat, hogy a szeme sem rebben.
RonaGyuri
ez is olyan mint a korrupció: másoktól nem tűrik! =))
papa.49
Pumpáshalász PIHENJ LE BAROM rajtatok kívül senki nem menekít bűnözőket ki az országból !!!
Csak az utolsó eset 28 halálesettel járó balesetet okozó nyugodtan grasszálhat, és haza is fog térni Ukrajnába !!!
Aki Én
Egyre nehezebb ezekre szavakat találni.
De, egy van. GECIK
Eladott Ország
Ez van, amikor amatőr, kontraszelektált, dilettáns káderek tobzódnak a keresztapa körül. 2010 óta ezek egy percig sem kormányoztak, csak a hatalmukat építgették, és a bankszámlájukat szaporították, a legjobb földeket, erdőket, a Balatont is lenyúlták, kastélyokat, házakat, luxus autókat, repülőgépeket, yachtokat vásároltak maguknak és természetesen a barátokról és a családról sem feledkeztek meg. Érdeklődnék, hogy Halász úrnak sikerült-e becserkésznie a szőke "kisnőt", vagy még mindig nyilvános helyeken kényszerülnek pettingezni? Sok szeretettel küldöm neki a Kégli dalt, meg mindenkinek, aki szereti. zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/halasz_44402_LI.jpg
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/Hal%C3%A1sz2.jpeg
Félreértés ne essék, a magánélete mindenkinek a magánélete, senkinek semmi köze ahhoz, kivel, hol és hogyan mulat.
De amikor valaki a szeplőtelen fogantatás mintapéldányaként tetszeleg, naponta felhelyezi magát egy erkölcsi piedesztálra, s onnan tekintget le gyarló népére, akkor kéretik nem majdnem megdugni valakit egy kanapén nyílt színen.
Vagy ha igen, akkor meg viselkedjen az általuk oly sokszor hangoztatott polgári módon, szerénységgel, tisztességgel és több alázattal, kevesebb hazugsággal az ellenfelek iránt is. Mert ez így korrekt, így polgári. Az egyik legnagyobb gyökér a nerben. Pedig erős a tolongás. Debrecenben Kósa alpolgármestere volt, csak szólok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.