Ezt a Kossuth rádióban mondta a kormányfő, de a riporter nem kérdezett vissza, hogy miért nem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ki gondolta volna, hogy miben csámpáznak ezek az ószeresek:
.
--- Mi a kapcsolat a Viking Cruises, a magyar állam, Rogán Antal és Orbán Ráhel között?
.
varosikurir.hu/mi-a-kapcsolat-a-viking-cruises-a-magyar-allam-rogan-antal-es-orban-rahel-kozott/
.
----- Szijjártó szerint nagyon közel vagyunk, hogy Trieszt legyen a magyar tengeri kikötő
.
propeller.hu/itthon/3426461-orban-nem-mutattunk-dramai-gesztusokat-hableany-tragediaja-utan
.
Populista, de ahelyett, hogy a nemlétező erejüket a tagország feladatkörében lévő ágazatokra fordítanák!
.
Az is a bohózat kategóriájába tartozik, hogy aszongya a nemisminiszterelnök, hogy a "gazdaságvédelmi izéjükre azért van szükség, mert csökken a teljesítményük azoknak az országoknak, amelyek csecsén lóg a riherongy gazdaságuk!
.
Jártatta az etetőjét, de érdemlegeset képtelen volt kiböfögni, abban a tudatban, hogy isszák a zemberek a spéci agymenését!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: félárbocra engedett zászló? Azt nem szokás, hisz migráns is odalett,amúgy is a Kis hableány a hibás, hogy nem tudott kitérni a monstrum útjából. Ez nem nemzeti gyásznap volt. Mentik viszont a Viking Sigynt és a kapitányt nagy erővel, ott nincs baj a szimpátiával az együttérzéssel.
kereső
@Commenter: Milyen migráns? 26 dél-koreai és két magyar ember!! halt meg.Az, hogy a Margit-hidra majd egy hét múlva kirakták a fekete zászlókat az emberek felháborodásának és méltatlankodásának köszönhető.Maguktól nem jutott eszükbe- Bpest főpolgármesterének sem.
Commenter
@kereső: orbán szemében már az ide látogató turisták is lassan "migránsok". Emlékezz vissza, mekkora felháborodást váltott ki a britekből amikor Diana hercegnő halálakor napokig nem nyilatkozott a királynő a nemzeti zászlót sem eresztették félárbocra. Pedig csak gyűlt a Kensington Palota előtt a gyászoló és egyre felháborodottabb tömeg. Végül Tony Blair győzte meg a királynőt arról hogy az emberek miatt is muszáj részvétet, gyászt kimutatni. Itt ez nem fog előfordulni. Nem orbán az a miniszterelnök aki egy ilyen tragédia kapcsán mint a kis Hableányé, könnyeket ejtene. Bezzeg Kerényi Imre sírjánál, na ott tudott érzelmeket, részvétet kimutatni... Vajna temetésén már a közelébe se engedték a kamerákat...
surdilloFUJT
@kereső: Az alapból balfácán nyekegő béka!!!
dr. prédikátor
Egy normális országban ,mondom egy normális országban minimum félárbócra engedik a zászlókat! DE NEM ORBANISZTÁNBAN!!!A mentésben résztvevőket pedig az egész ország előtt elismerésbe kellett volna részesíteni!!! DE UGY E EZ ORBANISZTÁNBAN NEM SZOKÁS!!!Mocskos tetves PATKÁNYOK!!!
kereső
@surdilloFUJT: jól jön ilyenkor a béka, amikor ilyen sok a pofátlan,vérszivó szúnyog!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.