Nem lényegtelen, de másodlagos kérdésnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnök a Kossuth rádiónak péntek reggel adott interjúban, hogy melyik európai pártcsaládhoz tartozik a jövőben a Fidesz.

Ezek a csoportosulások is alakulnak. Nem lehet lecövekelni egyetlen helyre, mert akkor kiszolgáltatnánk magunkat az európai politika változásainak – fogalmazott, hangsúlyozva, a magyar érdekkel összhangban kell helyet foglalnia a pártnak az európai színtéren.

Orbán: a politikában a fontos dolgoknál az erő számít

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor

Jelezte: a Fidesznek nincs helye egy olyan közösségben, amelyik bevándorláspártivá válik, elfeledkezik keresztény gyökereiről, nem tiszteli a nemzeteket, a brüsszeli bürokraták foglyává válik.

Orbán Viktor arról beszélt, hogy az uniós vezetői posztok elosztásánál a visegrádi államok érvényesíteni fogják saját szempontjaikat. Kiemelte: a politikában a fontos dolgoknál az erő számít, ennek alapját pedig az adott állam és érvei súlya adja, e két területen pedig jól áll Közép-Európa.

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem erős vagy te, hanem egy gátlástalan patkány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Dübörögve száguldunk a jogállamiság és az európaiság sztrádáján. Alighanem mi vagyunk az élen, bár a sok hülye pont szembe jön. Sűrű napja volt őfényességének. Megérkeztek a V4-ek, hogy megbeszéljék, ki legyen Manfred Weber, vagy ilyesmi. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/06/v4.jpg
Miközben ők ( V4) megmentették Európát a migránsoktól Orbán erkélyén, megalakult az Európa Parlamentben a nagy szélsőjobbos tömörülés. Matteo Salvini és Marine Le Pen szerelemgyereke Identitás és Demokrácia néven jött világra, a büszke apuka nem volt jelen a szülésnél. Más dolga volt. A fidesz génállománya (még) nem került be a dedbe. A büszke anyuka kijelentette, hogy majd ők most jól megmutatják, mit akarnak az európai emberek. Elnök Úr! Le kell szögeznünk egy fontos tényt a következő kiváló fotósorozat megtekintése előtt, mert ahogy a dakota közmondás tartja, ahol verébszar van, ott veréb is volt. A többi képen is ilyen hurkás, gyűrött rajtam a nadrág, mint az elsőn. De azokon legalább nem látszik. Köszönöm a figyelmet, hajrá fideszország, hajrá Én!
Macskaszem
Erőből lenyomni mindent az emberek torkán, ahhoz nagyon is ért a mocskos geci.
Madácsi Pali
Te tóger! Soha nem voltál kersztény, vagy ha igen akkor megtagadod a szent írást. Pokolra jutsz.
Clavigo
Ennek az erőlködésnek egyszer beszarás lesz a vége...Idióta vagy te Orbán .. Normális ember,,politikus , csak röhög rajtad,,vagy undorodik tőled .
Lepényleső
...mármint a diktatórikus,ahogy az lészen itt,és krónikus?
Sámannus
Mondja akinek egy rahedli maffiózó parancsol. A sereg és a rendőrség is csak vászonmunkát végez, mert nincs aki az államot megvédje a rablóktól. Ezer csatornán bomlasszák az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.